1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    1.463
  2. oktavija

oktavija Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    100
    ^Нема проблем, си ја слушам затоа не ми беше тешко да ти ја постирам ;)

И мене на Ферхунде не ми се свиѓа гласот, инаку актерката што ја чита е Јелена Јованов, со Анџелина Џоли што имаше соработка за тој филмот во Босна што го снимаа. Другите, ајде, можат да пројдат, ама на оваа ич не и лежи Ферхунде, бе.

3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.464
    на крај фики излезе најдобра ќерка а Hеџла :x најлошо створење, ептен ме нервира значи, како нема срам јас не знам, толку е сменета да не ти се верува :devil:

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Некако тие денови се со обврски и не ги пратам многу многу, ајде ако не му тешко на некој во спојлер или во ЛП да ми каже што се дешава на кратко. Инаку кога видов дека го однеле Али Риза во дом ептен жал ми падна, кутро човече не заслужил да бидат толку сурови. Зашто го однесоа во дом?

5. antilla

antilla Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    381
    Јас да ви кажам право уште од почетокот на серијава ова семејство ме нервира малку. Се нив некој им прави нешто, се некој друг им е крив, а уствари тие им прават проблеми на луѓето,најмногу себеси си прават, ама и колку други луѓе имаат изгорено со нивните глупости . Али Риза ми беше најсимпатичен лик од сите и жал ми беше што дојде до онаа состојба ама па и тој ја претерува сега. Не дека го бранам Огуз, ама па тој не го натера Шефкет да се пријави, самиот отиде затоа што знаеше дека е пропаднат и дека за ништо не го бидува и тоа татко му му го стави тоа до знаење дента. И што сега, некој Шефкет треба да го спасува, а од кого? Од самиот себе и од сопствената будалаштина? Значи цело време од почеток Али Риза го напаѓа Огуз, заслужено, да, нормално не викам да го сака тој него или да го прифати откако му одеше со двете ќерки, далеку од тоа, ама па заборава колку му се децата всушност нетокму, и тоа сите, со исклучок на малото Ајше. Онаа Лејла пак, ај што ми беше далеку посимпатичен лик од сестра и Неџла, сега и таа иста испадна. Не можам да го сфатам она нејзиното што го направи, отиде го пријави, па сама си става јамка околу вратот, неа кој ќе ја рани сега? Неспособниот и брат Шефкет можеби?.. Глупава :x А баш убав пар ми беа некако со Огуз откако се смирија.. ама таа кога нема среќа, па остави што нема среќа уште и глупаво постапува... Е ич не ги жалам Текин, па и Ферхунде некако почнува да ме нервира, во секоја манџа таа мора да се вмеша... порано ми беше закон ама сега откако почна сезонава не знам што е работата... А можеби и поради гласот почна да ми скача на живци :?:

На oktavija му/ѝ се допаѓа ова.
  6. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    леле она Неџла неможам да ја поднесам бе неможам одвратно стварење арно кучката на крај пак сама ќе остани тотално сама
    почнува расплетот во серијата атмосверата се загрева :geek: :geek:
    боооо копиле онај Огуз бе по по по ама ги сети бе ги сети,до кога ќе бега бе до каде?готов е :clap:

7. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Тоа што ве нервираат е потврда дека се добри глумци :D
    Инаку што се случи сношти?Што бидна откако Лејла го пријави Огуз :?:

8. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Го пријави дојде дома со полицијата му кажа на таткому тука беа и Фикрет и Нехир сите како и по обичај кога ќе се направеше скандал :D полицијата Лејла ја однесе горе кај сефот да ги предаде парите,но кога го отвори сефот што да види празен Огуз ги сети и претчуствуваше дека нешто не е во ред така да човекот со Хаирие патувњето го искористи за да побегне ја остави сама во хотелот со чантичето полно пари му ја кидна ете му го синко синко :D
    Сега ќе има како потера по Огуз треба да го најдат и да му кажат дека е обвинет да оди во полиција и да даде изјава
    Шефкет даде изјава дека е невин и дека ќе се бори а Али Риза конечно после ова најде малку спокој и му се насмевна лицето...

На eutixismena и Hiii им се допаѓа ова.
  9. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    213
    абе уште колку епизоди има?

10. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Убава епизода денес. Конечно Али Риза да се почувствува спокоен.

11. oktavija

oktavija Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    100
    Уште точно 15. Зашто нашиве ги кратат епизодите на два дела.
    Јас некако не сакам да заврши, пак ми станаа интересни дешавкиве...

На dragan4eDR му/ѝ се допаѓа ова.
  12. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    што се случи денеска ако сака некој да пише,не ја гледав,а неможам ни репризата утре да ја гледам..

13. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Иначе кога има респризи од серијава?
    Сабота/недела нема?

14. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.125
    Последниве епизоди интереснисе ... а последната ептем тажна е и нема да ја гледам зашто знам дека ке плачам :D

15. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Значи така испадна како што мислев: испадна дека Ферхунде (па и Ајше иако е најмала) имаат повеќе милост и душа од сите разгалени девојчишта на Али Риза сосе женаТА му во пакет. :lol:

16. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    нема во сабота и недела.. само од понеделник до петок после вестите, околу 16и30

На Ann.94 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    полека но сигурно стануваат листовиве више досадни...

18. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.180
    Допаѓања:
    23.175
    Предосадни, исто па исто, во круг се врти |(

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  19. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    и синхронизацијата е безврска со гласови од цртани :P хахаха

На ana-banana му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Сите се во потрага по Огус тој уште бега, но за малце ќе биде фатен, незнам што ќњ се деси ќе виидме утре. Огус исконтактира со Џејда и така му го следеа повикот. таа пак ќе се скара со ферухунде и буквално ќе ја исрфли од канцеларија и така ќе го преинат партнерството. Таа пак глупавата ќе оди на адвока да и ја земе куќата не лејла, зашто е на мажот и. но нема да може ништо да направи. али риза е среќен бидејќи сите се окулу него. дури неџла ќе му прати неувателка. Лејла е малку депресивна.
    На тоа ми текна сеа др незнам дали имаше нека ме доплни некој ако сака :)