kako se vika pravilno ovoj ali na nedzla mazot i ?znae li nekoj ))))i normalno dali e zenet ili da idam do istanbul hahahhaa
Напиши на гугл Baris Bagci ( ова мислам Бариш Багџe се чита колку што знам турски )и ќе ти излезе тој е сега дали е женет или не не знам провери си
Да е жива и здрава оваа Џеврие, уште еднаш успеа да ме насмее до солзи со таа нејзина чиста животна средина и со девизните курсеви. Ништо не и промашува.
Го упуцаа малиот мафијаш Огус, штета И онака више им идел на нерви при снимање на серијата па се решиле од него.
Многу ми беше убава денес Лејла кога се сонуваше како невеста. Spoiler А Огуз е жив не е мртов и во последната епизода оди во затвор, а Шефкет искача од затвор.
Смирете се,Огус не е мртов Ке заврши во затвор и мислам како инвалид(или тоа ке е привремено додека е во болница, бидејки и главата ке му биде завиена),па Лејла и Џејда ке се расправаат во ходникот во болницата... Ама како и да е,крајот се ближи,нема повеке од 6 епизоди до крај.
Леле нееее зар ќе заврши, само тоа не што ќе правам зар само уште една недела задоволство, инаку вчера 15 минути што погледав се изнасмеав за цела недела и ги имитирав посебно Хајрие и им идев на нерви на моиве, посебно коа го погодија Огус. И јас ја гледав последната епизода ама не ми текнува дека го видов Огус, па не е интересно сите да останат живи, па во шпанскиве серии имаше повеќе возбудувања, особено кога умре Игнасио во Касандра. Па уште повеќе ќе им се скршат срцата на фановите ако Огус како инвалид отиде во затвор, особено дека беше љубов на Лејла.
Уф ти благодарам ми го продолжи задоволството за уште една недела. Јас мислам дека можат и 18 да направат, чисто ради континуирано уживање, да беа а1 и на а2 ќе ги даваа плус.
секој си има право на избор али мене ми е одвратно...не гледам тв..ама коа ќе слушнам или ќе видам деца да се занимаваат со тоа коса ми се крева
Ја гледав ногу, ама од коа ги сменија гласовите на Сител, прекинав, зашо аман ми е од навикнување на нови гласови, и веќе сеедно ми беше, аман ми дојде, милион епизоди, ми го раскажаа крајот, и прекинав да ја гледам, и ич не ми е криво, и неме фаќа носталгија.
Девојки, сигурна сум дека барем 20 ако не и повеќе од вас побарале линк за песните од серијава, ама бидејќи ме мрзи да баратам низ темава ќе ве замолам ако може некоја да ми даде линк да ги спуштам песните. 3 имам, ама оние со виолина што се со многу тажна мелодија ги сакам. Спуштав од некоја страна на турски едвај се снајдов. Дури и од јутуб нека биде линкот нема везе, добредојдени се секакви информации Благодараммммммм
Јас никако не можам да гледам ова,не ми одговара. Пробуваа еднаш другаркиве да ме 'навлечат', ми раскажуваа од почеток што и како се случува, да ми доловат колку е трогателно и интересно за гледање.. Aма во еден момент на збунетост од толку ликови,кога ги прашав: А која беше Алириза? мислам тогаш дигнаа раце
Интересна серија,од општиот и реален живот само малку филмувано,нормално ,али секако има доста поуки да се извлечат од овде,па девојки,мислете што бирате на време!