1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. bal0n43

bal0n43 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    81
    Веќе не ја гледам серијава, досадна ми стана. Не е тоа што беше.

2. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Same here :worried:

3. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Јас сакам до крај да ја изгледам,ама веќе стварно претераа,и со реклами и со епизоди аман.Немам друга серија која ја следам па барем до крај да ја изгледам.
    Леле колку ме нервира Хајрие,досадна и проста жена,шо не ја убијат? :devil:

На LaChiquita му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Уште колку епизоди има?Веке досадна стана нема ништо интересно се тоа па тоа :)

5. antilla

antilla Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    381
    Овие нашиве оваа една епизода три дена ја даваат |( Уште четири епизоди цел месец ќе ги влечкаат, па после не ќе било досадно.

На bal0n43 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Ептен веќе почнаа да ме нервираат. :devil: Што ќе беше ова 30 мин даваат од претходната епизода а 15 мин. од новата, друго се реклами :x

7. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    И мене веќе ми стана досадна :D Има толку реклами што ќе заборавиш што се случувало пред рекламите :rofl:

На crazylady, musicgirl55 и L0ve им се допаѓа ова.
  8. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.457
    Јас мислев дека А1 претеруваат со реклами, ама Сител бетер биле. 20 минути од претходната, 5 минути од новата, па 20 мин. реклами и 2 минути од следната епизода. И да сака човек да гледа ќе му пукне филм, налет и серијата и се.

9. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Каде отиде она принципиелно семејство, каде секој го почитува секого, каде владее љубов и хармонија?
    Кде се знае редот, каде нема отстапки, семејство за пример, семејство кое ми беше ќеиф да го гледам?
    Каде??
    Не, веќе не ја гледам серијава, веќе не е иста, всушност нема ништо од тоа што беа порано.
    Се изнопачија сите, се иснопачи серијата цела. Нема лезет веќе...

10. rebeca

rebeca Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    30
    Додека да завршат рекламите ќе заборавиш што си гледал.....

11. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Кога видов дека серијава ќе продолжи, баш се израдував.Ама некако новава сезона не е нешто посебно,така да скоро и да не ја гледам, од време на време, само кога ќе ми текне.А и од тоа што го гледав, вчера на кратко, нема уште многу епизоди до крај-околу 5 или помалку би требало да се :)

12. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.372
    Допаѓања:
    22.396
    Колку замараат со серијава еј! Претходно зборевме за А1 дека нон стоп давале реклами, а овие бетер се, даваат плус 30 минути од претходната епизода. Само за да трае подолго серијата. Бог да чува. Ајт нека заврши веќе еднаш, здодевна стана.

13. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.232
    Допаѓања:
    248.063
    Да ги емитуваат епизодите како што треба, а не да ја кратат една епизода на 3 пати, нема да биде толку досадна и мизерна сезоната. Додека да дадат од претходната, да ти одмили. И само 30 мин. од новата. Срамота е ова. Баш во оваа епизода, на сред емитување, заврши едната и почна другата. Неможеш да се прилагодеш. Затоа ствара аверзија за гледање серијава. Се знае по колку треба да траат епизодите, па затоа треба да се даваат во оргиналната верзија и нема да се губи смислата.

14. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919

:up: веќе со години се влечкаат со серијава.
    Отпрво интересна, ама веќе ја отупеа.

15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    Почнаа реклами, во меѓувреме додека траеја викнав такси, таксито стигна, се качив успат застана претрчав цигари да си купам, стигнав кај дечко ми и замислете - рекламите уште траеја |(

На dragan4eDR, JuLleE и L0ve им се допаѓа ова.
  16. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Не се секирајте ќе заврши уште малку, нема уште мн да ја тупат.
    Инаку се согласувам со сите вас дека ја отупеа, незнам колку малер да си па нема бе да ти се случат до толку мн несреќи |( Нема шанси ова не иде. Маки до маки ај на крај барел ќе се спаси али риза да не ги гледа што ќе прават после. Хајрие ми иде да ја убијам не за друго ме потсеќа на една моја роднина, абе портрет како да и правеле на жената! Македонскиот менталитет не е мн различен па затоа не врзува серијава :)

17. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    672
    Во последниве епизоди серијата ептен ја усраа, од немање сценарио се навраќаат на старите сцени во облик на сеќавања, во ред и тоа е нешто, едвај чекам да го видам крајот иако знам каков ќе биде, серијава приметувам воопшто не ме интересира, повеќе од навика ја гледам и да ја догледам и ајт си пријатно со турските серии иако оваа единствена која ја следам.

офф топик: Ми фалат старите добри амерички серии од типот на ЦСИ, Лост и сл. сакам да донесат некои од актуелниве што се вртат низ Америка, а не овие срања.

На ana-banana му/ѝ се допаѓа ова.
  18. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Филмот одамна не го гледам ама памтам додека гледав,Хајрие како ги организираше некој прави ручек,втор ја мести масата,трет чисти и тако даље,за на крајот пак да и се жали на Нехир како и отпаднале нозете и рацете од чистење и готвење. |(
    Башка и госпожата што ја синхронизира Лејла не можам да ја слушам.
    Звучи како вреќа мачки да влечат по автопат.
    Мизерна е!

19. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Оваа сезона ич не ја гледам некако ептен ми е досадна, а и гласовите што ги сменија жива катастрофа!

20. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    Имате право. Веќе не е толку интересна како што беше. А за гласовите стварно многу лошо :) Особено на Лејла и Ферхунде ;) Но, сепак сакам да ја гледам последната епизода и нема да биде фер ако заврши во четврток или петок, тогаш ќе бидам на екскурзија во Белград и нема да можам да ја гледам :)