знам дека понекогаш го тупам али јас би рекол Лас Велес е мал а не се рекламите долги па затоа така што се однесува на серијава подобро би прочитал добра книга отколку да губам време на неа
НЕ е толку мал Велес, колку што се долги рекламите, ама нависитна! Убаво си има напишано офф и мене ми се случило за време на реклами да отидам во вц и да заглавам убаво, и кога ќе излезам..уште реклами Иначе не е лоша серијата само ја претераа на крај малку, јас порано би ја завршила!
Од една епизода се прават три или чеѕтири и затоа толку долго трае серијата. Треба да заврши следната недела или по неа. Во меѓувреме уште една турска се рекламира како нејзина замена Кога ќе почнат и неа со години да ја влечат
Тоа вчера беше 172 епизода која треба да заврши денес. А серијава има 174 епизоди вкупно, во петок ќе заврши серијава, понеделник најкасно гарант.
Пак ова чудово Хајрие еднаш му вреска,еднаш му се диви на Али Риза. Без карактер.Тој што има пари до него е Хајрие.Луда жена! Ја кога би била машко и ако би имала вакво жениште,ќе ја задавам жими се!
За неа веќе нема што да се коменира. Не вреди,дувната е од паметот. Уште колку пати ќе ги сменат сестра му и мајка му на Огуз?
па и не се решија проблемите, се стишаа, а крајот е тажен, горе доле серијава испадна доста реална но во последните епизоди малку ја отупеа со повторување на некои сцени, како сеќавања од минатото на пр. но во ред и така и така завршува.
^ Стварно, колку пати ги сменија мајка му и сестра му Огус, секој пат кога се појавуваат други глумици Иначе ја даваат и на Алсат М исто само незнам дали е со мк превод.