1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. roberta-rubi

roberta-rubi Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2010
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    64
    И двете се виновни,и Неџла и Лејла,и на двете им простија.А сега Лејла заборави кога и простија па сега е љубоморна бидејки ја гушкале,и правеле јадења ...мислам стварно нема смисла да и љубомори па затоа ке се караат и ке има недоразбирања,наместо да продолжат со заеднички сили да се борат за иднина ке влегуваат во други проблеми.
    И да,денес забележав,сега ја бараат Фикрет а кога и викаа демек таа била виновна да не му се меша ...па сега ДАДО вака Дадо така и се жалат хах бе ццц...
    инаку и мене ме изнервира Џеврие денеска,неможам да ја гледам ми иди да влезам во тв да ја натепам,ако е вистина за крајот дека ја убила или незнам што направила секоја чест и јас на нејзино место би го сторила тоа,но незнам точно како е што е па не коментирам предвреме инаку онакви малтретирања незнам кој можи да истрпи до крај.поздрав до сите

На nedzma му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647

Баш за тоа коментиравме за време на филмот, стварно знаеме дека е филм ама да направиле малку пореално. Се смеам викам денес ќе одат на летување :D

3. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    И двете се глупи и Лејла и Неџла сестри се, а меѓу нив постои љубомора, за секоја ситница а не па за маж :rofl: сепак е филм и да не се глупи нема да биде интересно :)

4. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.092
    Не ги гледав првите епизоди,дали лејла кога беше со огуз знаеше дека на неџла и се свиѓа или како било...?Како се вмеша меѓу неџла и огуз,намерно или ненамерно?

На butterfly6223 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. devojceto15

devojceto15 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    4
    во секој слуЧај не ја оправдувам лејла со се вплетка со огус кога она скроз на поЧеток знаеше дека бил во врска со сестра и.и она не требаше да потклекне на лагите на огус,а инаку знам дека ја силуваше и сето тоа и пак не ми е јасно како се омажи за него не ми е јасно зошто толку се затуцани луѓево во серијава и мн внимание му посветуваат на она што др мислам за нив и со ке реЧат

6. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Неџла прва се запозна со Огус и се засакаа, едно време беа дечко и девојка но немаше доверба помеѓу нив и раскинаа, за тоа време он ја заведуваше Лејла, а она одма наседна, во исто време тој се смири и со Неџла, и двете ги мавташе во исто време, потоа Неџла дозна и расчисти со него, а лејла ја викна во неговиот стан и практично ја силуваше, потоа престана да се гледа со него, но забремени. Кога отиде да му каже го виде со Џејда, тогаш падна по скали и го изгуби бебето. Не сакаше да се омажи со него но ја натераа заради тоа да не оделе со наведната глава лол :rofl:

7. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.807
    Како и да е јас навивам за Неџла :lol:

Сеедно дали Неџла имаше раскинато со Огус или не,каква е таа сестра што ке и го преземе дечкото :devil:
    И колку се правеше важна кога беше богата,бре бре,сеуште памтам кога и го фрли старото палто на Неџла в лице-мене срцето ме заболе а не неа :sweat:

И сега што велите љубоморна.Еееејј овца една,па кога можеа на неа да и простат зошто да не и простат и на Неџла.Ц цц ц ц многу ме нервира :@

8. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    510
    И мене ме лути Лејла, но како и да е, таа не е виновна. Нели Огуз ја убедуваше дека не ја сака Неџла. Згора на тоа ја силуваше Лејла. Таа за да не ја изгуби (веќе изгубената) честа, мораше да се омажи за него.
    Неџла е таа што и го презеде сопругот на сестра и. Но, срцево ми беше исполнето кога Неџла и го дрли в лице палтото на Лејла-за тоа заслужи, бидејќи се занесуваше со парите, кои сепак, повеќе ги нема. :)

9. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.807
    Абе знам дека ја убедуваше,ама пак ке кажам.Каква е таа сестра што ке ти го преземе дечкото.И јас и сестра ми сме имале безначајни врски па никогаш не ни текнало да си преземеме некој бивши :D

10. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    510
    Сепак, ова е само филм. :)

11. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.807
    Охх,да,знам...и самата на себе си се чудам зошто толку многу се нервирам за филм :D ама тоа ми е-таква сум :)

12. UniqueCreature

UniqueCreature Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    44
    Мене ме нервираат двете, ама Неџла е повеќе виновна. Ни една не беше во право, ама сепак на почетокот ко се вмеша Лејла, Неџла не беше во брак со него, не дека ја оправдувам Лејла, воопшто не ја оправдувам. Уште тогаш требаше двете да му ги удрат клоците. Сепак тогаш двете беа жртви на неговите лаги, ама пак оваа избега со сопругот на сестрата, што е премногу. Знам дека е само филм ама и во реалниот живот се случуваат вакви работи...:talk:

13. Lina89

Lina89 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    36
    самата на себе си се чудам зошто толку многу се нервирам за филм :D ама тоа ми е-таква сум :)[/quote]

и јас се нервирам многу за филмот вчера дечкоми ме завркаваше кога ги дадоа фикрет и таксин за во следната епизода во добри односи ми рече не се секирај утре ке се смират :lol: :lol: :lol:

14. roberta-rubi

roberta-rubi Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2010
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    64
    Ке ми кажи некој што се случи во денешната епизода?не ја гледав :(

15. nedzma

nedzma Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    192

16. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    203
    Лејла не е воопшто за оправдување! :!: :@ Многу е злобна и подла.И простија ама ништо нема да научи од својата грешка зошто (не знам колку од вас знаете дека) ќе му се врати на Огус! :fubar: СО ЦЕЛ ПАМЕТ! .. И да.. ќе вози BMW! :!: Додека Неџла ќе си биде со Џем и ќе си живее со нејзините. Oсеќам дека по утрешната епизода уште толку ќе ја замразам!

17. doll

doll Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    115
    неџла многу ја сакам срцка ми е! :* ама оваа лејлааа ...... :envy: ако збориме искрено, неџла си идеше со огус, оваа се замеша и се случи се што се случи. на неџела и дојде преку глава од се, погреши, ама брзо се покаја ! :!: а оваа е љубоморна, себична....ме нервира искрено лејла! :puke:

18. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.807
    И јас :devil: кога видов како ке ја удира Неџла со тоа крпчето..... :@

19. Night.Star

Night.Star Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    278
    Допаѓања:
    117
    Стварно Лејла колку нервира, а има и многу глупи ликови, и знам што ке се деси...и пак ја гледам серијава у п.м.

20. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.807
    :D и јас знам нешто,ама дај кажи го крајот ако го знаеш живти све :D