Колку што ме држи памет уште малку ќе биде тоа, за 10тина епизоди. Инаку да тоа е сосема на почеток штом уште е венчавката на Ферхунде и Шефкет. НЕ ги читај коментарите наназад, мислам дека е раскажана буквално цела серија.
Јас едвај чекав да заврши...ама да знаев дека после нејзе ќе даваат уште милион други и јас ќе заплачев
Исто. Дури си се изненадив и самата себе. Многу некарактеристично е за мене да заплачам на филм или серија.
Иначе чисто информативно Лејла била во брак со Левент и ако се сеќавате нели правеа интервју со Драган е после неколку дена се развеле Незнам зошто ама веќе аман со тоа влегување во брак и веднаш разведување
Не била со Левент, туку со братот на тој што го уби Огус, тој детективот што се појави при крај на серијата. И јас така се збунив, затоа што се слични. Со овој била:
што ги чувате темиве со сериве завршени ? о.О пак уште за важна е запишана темава... навистина глупо е вака
Филмот го обожавав,еден од ретките е кој ме погоди некако се соживеав со филмот бидејки имаше и зошто