http://www.youtube.com/watch?v=LrQKqNNiHD8 дали некој знае која е серијава,се заљубив во нивната љубов
Толку се навлечив на филмот,што пак го гледам од почеток,преубав ми беше,беше една толку драматична и реална семејна приказна од секојдневието пред кое понекогаш затвораме очи! можеби ќе ми се смеете но кога сите би биле како Али Риза( таткото) светот би бил совршен и праведен
Почнав да ја гледам серијава повтрорно, кој сака еве линк со србски превод. За мене една од најомилените серии ако не и најомилена, многу реални настани, реални ликови од прв до последен, значи немаше никој ептен светец без мани ...серија со многу поуки.
Многу ја сакав серијава, но малку ме нервираше тоа што цело време беа на трпезата, цело време јадат На крајот многу плачев кога умре Али-Риза...
Ја има и на јутјуб со српски превод ама дел од епизодите ги нема. На натабану ја гледам целосно ги има епизодите
Не можам никако да прекинам со серијата, ја гледам од почеток, и сите околу мене ги трујам да ја гледаат ниедна серија не ме потресила и заробила до овај степен
Една од најубавите Турски серии, многу емотивна, поучна и на моменти забавна. Џеврие како оригинална свекрва секогаш ме насмејуваше, Ферхунде е олицетворение на снашка, а Али Риза е вистински татко...
Feminki,серјава значи е од редот на најдобрите серии Толку ми се допадна,емотивна приказна за сиромашно семејство+и поучна!Поздрав до оној кој ја измислил серијава