Леле луѓе мили, денес за прв пат ја гледав серијава. Тоа така случајно, јас си пишувам домашна, а телевизорот вклучен на А1.... Аиииии се пресмеав, па тоа синхронизацијата, па таа Ферхунде чукната е цела Страшно
неее, јас не сакам да го знам крајот нема да го гледам веќе ни во споилер да не сте го ставиле крајот по лп таму праќајте си го
Лелеее а ја баш сакам и после си гледам епизода и им викам на моите дома "е е е ееееве сега ке се случи тоа што ми го кажаа"
А можи да ни кажиш што се случува со Фикрет и Ајше како се тие до крајот?мислам што се дава на турскиот канал? поздрав
леле глупости еднаш неделно, така ќе заборавам да го гледам, не е интересно така Инаку нема да заврши на 29 декември бре, има 160 епизоди, кај се уште 100 епизоди еее...
Луѓеее која епизода е денес на кога лисјата паѓаат сакам да глеам на youtube ама никако да најдам хеллппп
lele znacit ovaa cevrie zabegana e skros...po site sobi ja sledese fikret,gotovo ke puknev od smeenje...
Наставничката им предавала лекција на учениците за годишните времиња и го прашала малиот Трпе: - Кога лисјата паѓаат? - Во 20:30 на А1.
Си ја пропуштив епизодата во петокот Ако сака некој накратко да ми раскаже пошто денес чекав,ама не ја дадоа последната И патем,сакам да се смени Шефќет,отсекогаш ми бил антипатичен-погледот му е некако одвратен,како со презир да зборува
Јас како што разбрав глумецот што го глуми Шефќет во приватниот живот многу се дрогирал и бил пијаница и многу доцнел на снимањата и затоа ке го сменат глумецот
денеска гледај последната епизода околу 3-3 ипол по ручек треба да ја дават, од денеска ке ја има секој ден реприза во тој период