И јас за гласовите да прокоментирам, многу ми се допаѓа гласот на Али Риза(Бранко) и Хајрие(Сабина Ајкула) А на Неџла гласот(Марија Кондовска ми се чини ја зборува) многу ми се допаѓа! Хех а Седеф... Многу ми е смешна!
Џеврие - Сите глумат Хаирие - Молам? Џеврие - аа.. ништо Машала велам Зверхунде: Зарем ке си заминете без поздрав Џеврие: Еее само сто идев да се поздравам со тебе де ! Џеврие - Таксим оваа жена те маѓепсала Џеврие : Ке одиме ли Фикретке? Таксин: Мамо..сакаш нешто да ти донесам од Истамбул?? Џеврие: Да да , мостот на Босфорт ! http://www.youtube.com/watch?v=OLcptLAWAD4&feature=player_embedded
лелеле али риза многу ме натажи, ќе го пукнат човекот стварно се претерани сите, незнам што да си нема да издржиш а на сета таа и ферхунде трудна е сега
Абе Фикретка знаела да се смее штотуку ја гледав на Шоуто на Слави, му беше гостинка Супер изгледа, ама се смее... ружничко
инаку серијата е правена по една книга која ја пишува Фикрет, содржината од книгата и серијата се разликуваат, според книгата се појавува некој богат човек кој сакал да ја земе Лејла но се предомислува и ја зима Неџла се работи најверојатно за шеик кој имал многу жени а тоа Неџла нема да го поднесе поради што го напушта а татко и нема да дозволи таа да се врати во куќата и останува да живее во беда.... Според книгата Огус како лик не постои додека пак Шефкет и Ферхундер да но понатаму воопшто не се спомнуваат, исто така Али Риза не останува парализиран, а адвокатот Џан во книгата живее довен живот и тоа со жена му и со Лејла на која и купува куќа, Фикрет во книгата била несреќна и константно малтретирана од нејзиниот маж. Интересно би било и книгата да се прочита.
се викала кога лисјата паѓаат баш како и серијата, информацијата ми е од еден пријател на нет кој ја прочитал книгата и ја прати серијата. незнам дали ја има кај нас во продажба.
Па испаѓа дека филмот го направиле сосем различен од книгата За да ја заплеткаат повеќе работата и за да има повеќе епизоди.. Инаку, сликата од Огус погоре мммм Бонбонче Ај кажете што ќе биде со Ферхунде, ќе го роди ли детето?
Бебето на Ферхунде е доказ дека кога лажеш после тоа што си го кажал ти се дешава ств . Нели еднаш го лажеше Шефкет дека е трудна за да ја бараат да се врати дома ? Еве ја сега бебе ќе има . И јас кога лажам после тоа ств ми се дешава тоа . Опасна работа е лажењето , знам јас