Хахахаха и на мене ми текна истото И вистина е,се случува кога ќе излажеш нешто после стварно ќе ти се деси
А сте приметиле дека стално се жалат дека немаат пари, битно сијалиците цела ноќ им работат, и тоа не една да речеш по 4-5 ламби во соба, па тоа трошок е, којзнае колкава сметка за струја плаќаат хахах ее па тие ич не штедат, а и масана им е полна секој ден
Ме изнервира Ферхунде што е толку себична и мисли само на себе. И ете веќе си обезбеди пари, а колку што видов наскоро ќе си обезбеди и нов маж!
ама денес џеврие а1 метео си гледаше , ама без смисла тоа метеото, кога веќе го правеле нека се потруделе малку овие од а1, а не во зима 20 степени му направија
А и најинтересно ми е секој пат пред куќата на Али Риза кој и да доаѓа (од домашните) со такси мора да пристигне , а Седеф (сирота) секој пат пешки шпарта
неее, тоа е седеф печурката . тоа косетаната поглупава не можеа да и ја направат. таа точка, олкава . па уште и ја натапирале косата до таван и мора ли да ѕвонат кога стигнуваат пред врата, а отклучено е ? па и да не е, не слушнале за клучеви , дупликати? оффф, забегана фамилија ама пак си ги сакам
да бее вистина, доаѓаш дома и замисли ѕвониш на врата ??? хелооууу моиве би порипале да направам така, ќе мислат кој се слепее сега ниедно време бидејќи дома си доаѓам околу 20.30 а сите се полегнати по креевтите и гледаат серијата
Филмов вчера го фатив малку мајка ми го гледаше и пукнав од смеење од старата Џеврие 100 пати се јави и на крај отиде. Изненадувањеееееее
лелее синоќа ја сонував Џеврие качена на стол и баш онака, исто играеше како тоа клипчето што го има и ние сите вака од страна ја гледаме, и се чудиме сеа се сетив
лелееее оваа ферхунде колку е себична, божеее па и гледам утредента одма на нов флерт, туф туф алал да и е, многу одлучна оваа бе, а шефкет копук ни еден а овој али риза јака му душа на човекот, а џеврие убав совет му даде удри бригу на весеље закон е!