Некој пиша дека Ферхунде ќе се омажи со газдата на куќата и ќе го избрка семејството, а па нели претходно кажавте дека Ферхунде ќе се мажи со тој само за да ја земе куќата и да им ја врати на Али Риза и семејството.. Ајде тие што ја гледаат на турската, нека ни појаснат малку А откако ќе умре Џем, Неџла со кој ќе се мажи?
Лелеее сеа ми текна, ноќеска сум сонувала како имам секс со Огус ... ауу а толку ми е одвратен и грд... ама у сонот не ми бил хахахха
Како не,не е Ферхунде толку добронамерна да се омажи со некој за да им ја врати куќата лелее смешки.Тоа може само да ги излаже да не и префрлуваат инаку она вака само за себе си гледа.А куќата ке е преуредена,нема да ја препознаете,а изгледа во таа епизода јас што ја гледав и мајка и е тука. А Неџла незнам дали ке се омажи,важно ке се гледа со еден таков брадоња
Со тој на вратата што се удри и е дечко во приватниот живот одат скоро 2 години , тој беше Левент братот на бившата свршеница на Џем.
нели виситнскиот дечко на Ферхинде е новиот Шефкет што ќе дојде? ајдееее, секој по нешто си кажува е ова е веќе шпанска серија за жал, ние ја правиме таква
Не е новиот Шефкет, во серијата се вика Левент нели некни во епизодата Ферхунде со Ѓулшен зборуваше за него. Тоа е братот на на свршеницата на Џем незнам кој кажал дека новиот Шефкет и е дечко на Ферхунде. Ова го пишуваше и во весник немошат да лажат сигурно.
А весниците, сигурен извор искрено повеќе би сакала овој од петокот да и е дечко, ептен си одговараат а видеото не ми го чита
а некој да не знае каде можам да ги најдам тие песните од серијава кога лисјата паѓаат? за да ги спуштам.мнооогу ми се убави.ај ако знае некој нека каже..фала
Посигурен од колку шпекулациите на секој еден. Па тој е од петокот што се судрија кога Ферхунде излегуваше од кај директорот. И тоа видео ти го постирав.
гледајте ја Џеврие Фикрет:Добредојде.И вие добредојдовте. Таксин:Јас и мајками се сретнавме на врата Џеврие:И извештај дади и ! Кај Нехир само телевизија гледав а,овде има некоја вест за брат ти,го фатија ли? Таксин:Мамооо Џеврие:Што е?Само мамоо мамоо !!! Седеф:Добредојдовте Тетка Џеврие! Џеврие:Ааа тука била и ЧЕПКАЛКАТА..сите сте тука! А Нехира, таква, НИКАКВА...
Еве пробај тука нешто што има преслушај ги и спушти си http://search.4shared.com/q/1/yaprak%20 ... %BCm%C3%BC
Еве пробај тука нешто што има преслушај ги и спушти си http://search.4shared.com/q/1/yaprak%20 ... %BCm%C3%BC[/quote] milicka19 фала ти мнооооггггууууууу!!!