1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    844
    Леле денес сабота е-нема џеврие! ;( :^) Лелее колку си ја сакам старава :angel: И цел ден да сум намуртена и тажна,кога ќе ја видам како сонце да ме огреало :wasntme: Таа нејзина фаца ме убива од смеење! :lol: Инаку оние лепотаниве-Огус,Левент,Џем :inlove: си ги обожавам! Ферхунде е жена ѕвер,како што рече џеврије-ѕверхунде :D Како ги врти сие околу прстот,и се восхитувам навистина. ]:)
    Лејла ми е одвратна и по карктер и изглед :puke: А неџла е навистина убавица,само што во филмот просто се облекува,инаку срце е! :emo:

2. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Џеврие не била толку стара, само како ја направиле да изгледа ко 70 годишна..

На roberta-rubi му/ѝ се допаѓа ова.
  3. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Баш требаше некој ваков фраер у серијава, мене и Џем ми е убав :inlove:

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ Ауу Џем е...... мармаладче :lol: :inlove:

На LaLence му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    И мене ми е преубаав Џем хммм ^_^ Ама и тој новиот газда на ферхунде што и е , не е за фрлање :) , незнам како се вика :)

6. roberta-rubi

roberta-rubi Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2010
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    64
    Знае нашата ФЕРУНДА што бира :rofl: супер пар се,и двајцата си одговараат ;)
    И ми се допаѓа како глуми Ферхунде во филмот и знае како да привлечи внимание и да примени тактики за освојување на машки тоа ми се допаѓа и едноставно знае да го живее животот,има некои работи кои ги направи и не ми се допаѓаат,но :!: и таа е човек па човечи е да се греши :rofl: :rofl: :rofl:
    и уште еднаш ќе кажам супер лик ми е како една современа жена освен каде што направи некои грешки навистина и јас таму не ја оправдувам(знае да претера, да биде :devil: ). :* до сите ...

На temjanushka му/ѝ се допаѓа ова.
  7. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    213
    А знаете дека Ферхунде накрај ќе заврши со Јаман,а Лејла со Огуз,чепкалката со Шефкет? :nod: :nod: :nod:

8. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571

Мх мх :angel:

______________________________________________________________________________________________

А обрнете внимание наааа...

Кој е ова???? :D
    Седееееееееф :rofl: :rofl: :rofl:

На temjanushka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    ЛЕЛЕЛ СЕДЕФ ЧЕПКАЛКАТА :rofl: :rofl:
    Иначе овој новиот газда на ферхунде многу ми е убав ауу баш мој тип :*
    едвај чекам да дјде понеделник да си ги гледам многу мие интересна серијата

10. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    па не верувам дека ке издржам само со вечера ке барам и десерт :lol: дека сум по благото многу затоа ;)
    ферхунде има многу црти кои ми се допагаат,знае шо сака и смело оди да го добие тоа,не сумњајки во себе ич..таков мора да биде човек на денешно време ако сака да успее.е сеа шо не можеме сите да бидеме скроени така тоа е друга работа.но од друга страна пак преставена е и како премногу себична особа која не мисли на никого освен на себеси.
    лејла пак ја претера веке,како шо кажа некој погоре почна одвратна да станува,све она е повредена,се е она безгрешна и чиста а другите се грешни и треба да се срамат.на секој чекор само ја боцка и навредува неџла,префрлувајки и за грешката што ја направила,а заборава на својата грешка,кога таа и го презеде огус на неџла,како тоа никогаш да не се десило. :?:

11. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.556
    Допаѓања:
    292
    Газдата на Ферхунде, уфф бонбона е...
    А Седеф ми е многу одвртна во последно време, секаде се меша.

На LaLence му/ѝ се допаѓа ова.
  12. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Си го обожавам Али Риза!!!Прекрасен човек!!Што можат да ти направат децата!!
    Криво ми е за Шефкет што е во затвор,некако мил лик ми е ...Неџла не е некоја светица,но многу е искрена и повеќе ми се допаѓа од Лејла.Ферхунде право змивче..врти сучи секогаш си стигнува до целта!
    Фикрет ми е супер личност,а и Таксин ми е симпатичен,но кога прочитав дека ќе ја изневери се разочарав!
    Си ја гледам серијава редвно и редовно си го жалам Али Риза,нон стоп сум со насолзени очи...

13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.464
    да, фин е али риза, ама ајде бе, претеруваат веќе! кои се па тие да и кажат на ферхунда дали ќе скита или не! па и што ако шефкет е во затвор ! ферхунда што треба сега да прави? да се затвори во 4 зида и да корне коси? да заборави на надворешниот свет? па не е таа крива, гзот на шефкет сакаше пари... тој ги украде тие пари, за да купува поклончиња по дома! абре ајде, секогаш нејзе ја набедуваат! кај шефкет ја тупна со 100 души во една куќа, кај фикрет и се раздераваше како ненормална по цели денови, кај и ферхунда на своја кожа трпеше нивни домашни проблеми, уште па ќе и се понаша овој, ќе ја чека да се врати! ало, тоа можеш на лејла и неџла, тие ти се ќерки, а не ферхунда! божеее, а шефкет, испод мира 300вира, да не не му мрдаше газето за онаа одвратната седеф? абре ајде, да сум на местото на ферхунда, уште оддамна ќе си отидев од таа луда куќа

На tessie и Stam им се допаѓа ова.
  14. violinistka

violinistka Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2010
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    152
    Ферхунде опасна е од кај го најде тој типацот...каков е бонбона ммм :)
    Инаку Нејџла и Џем ми се најубав пар!

15. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Напред Ферхундееее ! :rofl: Баш сум среќна што си најде дечко. Сеа ако Шефкет е во затвор не значи дека она не треба ни да искача, ни да се дружи, туку да седи дома и да жали. Само напред. А слушнав дека они двајца (Ферхунде и Левент) во приватен живот се маж и жена.

16. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    :D ама ме насмеа теаesposito...сеа ако маж и отишол затвор она дома ке седи,па ке си најде дечко нормално :rofl:

17. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.654
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

На Bright, Lolipop23 и Hipica им се допаѓа ова.
  18. alisa222

alisa222 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    46
    Да ти кажам дека баш си одговараат и баш ми се допаѓа Ферхунде и сакам да биде со Левент . Некако серијава ја гледам само заради неа и во некои потези ,не во сите се препознавам во улогата на Ферхунде. :D

19. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Па така де. Треба да си најде дечко. :D
    Иначе и мене ми е многу интересна со нејзиното однесување. Како ги зезаше сите од куќата. Ама изгледа утре ќе си оди. Ама ако, ќе може да си иде со Левент. :rofl:

20. Macufkata

Macufkata Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    83
    Баш е супер Ферхунде до некаде и има право откако дојде само неа ја набедуваат за се :) Напред Ферхунде :D