хахаахахахахах џевриеееееееееееееееееее бог да чува, да ти се плукнам а на фики и се тресат рацете хахахаахха божее, божеее, џеврие, готово, ќе се разболи сега хахааха добро фики 10 пати кажа да, те чувме не сме глуви
Сооо мааааки сууумм сееее рооодддиллаааа.... е не е тачна Џеврие... па и коа и рече на Рејхан „да ти се плукнам во умот ако го имаш„ хахаххахахах ме пресмеа денес. Ама Џем е срцка бе, као им кажа на неговите, мил! Али Ферхунде е стварно фрик, кај го брка па уште и шамар ќе му лупне на Левент, ама ако си знае она тактики
zosto bese ferhunde kaj levent? mislam znam deka ima nesto vrska so firmata ama za sto potocno? [mod-kirilica:3td881s3][/mod-kirilica:3td881s3]
Spoiler Вечерва или ќе биде многу интересно со Ферунда и Левент ќе ја повика на работа во недела за некој “важен проект“ односно за работа што веќе е завршена и ќе ја остави сама во холдингот да работи но Ферунда итрицата ќе открија дека ја мами и ќе му појди дома нервозна, лута и ќе му се развика што се обидувате да направите и тогаш тој ќе ја бакне и таа шамар ќе му врзе и тој ќе и рече нели ти го посакуваше тоа аааааааааа и оваа ќе си замини налутена и одма кај Ѓулшен да и се пофали
Јас слушнав денес дека Џеврие т.е Гулер Октен починала во реалниот живот пред една недела ама не знам од што и колку е вистина
нее немам ништо такво слушнато, па нели не е доснимана серијата би требало да кажат ако е така. иначе денес ме изнасмеа џеврие, ми беше интересна оваа епизода, ама не требаше ферхунде да ги виде шефкет и седеф, сакав да разговара со шефкет да видам што ќе му кажеше итрицата, па и куќа си купи
ги пропуштив последниве две епизоди и вчера и денес ке си пукнам од мака ај нека ми раскаже некој нешто
Кога лисјата паѓаат во долината на волците се слуша плачот на виолината. Хаха..алал нека му е на тај што го смислил.
Значи браво за Ферхунде Колку е само паметна, итра и снаодлива Богами за тоа треба уште еден мозок Само за себе си гледа, и не ја интересира за другите. Таквите успеваат Баш сакам да е со Левент, убав еее ама и таа не е лоша.
Денес ова што го прочитав ме разочара. Долгогодишната врска меѓу Ферхунде и Левент згасна. Не се знаело што е причината, пред околу еден месец во некое турско списание пишувало дека Нихат ја напуштил Денис. Ееееееееее дај боже да не е вистина ова премногу си одговараат не е множноооооооо!!!!!!!
Никако не можам да ја најдам последната епизода на youtube... Ми го раскажуваа крајот, па сакав да се уверам. Знае ли некој со Фикрет што ќе се случи ?