1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. doll

doll Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    115

преубав е!!! :inlove: :inlove: :inlove:

На Diamond му/ѝ се допаѓа ова.
  2. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    203
    Јас имам слушнато дека Фикретка пишува од затвор т.е. раскажува како било.Во затвор ќе била поради тоа што ја убила Џеври(Ј)е :D демек Фикрет ја бутнала по скали,Џеврие била во кома па се разбудила и кажала дека Фикрет ја бутнала и си умрела. Мене не ми се верува баш ама ај..Инаку каде е Ајше бе луѓе? :D Само го шуткаат тоа малото навака-натака.Или игра на компјутер или ги замара да и ја прегледаат домашната трето нема :D :D Денеска ич не ја видовме,ја заборавија скорз :D :D

3. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Збор-два и од мене за серијава.. навистина е вредна да се гледа! Сите настани што се случуваат се реални, нешто што на секое семејство може да му се случи. За Али Риза најмногу ми е жал, толку се трудел да изгради нормално семејство, цел живот децата ги учел дека семејството е пред се во животот, но сепак поради неговите застарени,традиционални сфаќања и судирот со модерното време, сите деца му фаќаат погрешни патишта. Серија како серија-се жалат на секое ПАРИ,ПАРИ,ПАРИ а најважно секој ден имаат полна трпеза и тоа полна како шведска маса, со 100 јадења! Смешно ми беше во некоја од претходните епизоди кога ја видов Неџла со 2 најлони полни со лебови! :rofl: Немаат пари а се окозиле со 100 деца, е па сега... :lol: Џеврие ми е најзакон-дефинитивно најпозитивен лик во серијава! АХ НЕВЕСТО УБАВА, НАСМЕАНА, ТИ СИ ОТИДЕ ВО ЦРНАТА ЗЕМЈА, АХ ТАКСИН НИ ДОНЕСЕ ФРИЖИДЕР НА ДВЕ НОЗЕ, АХ НЕВЕСТО УБАВА... :rofl: (кога си зборуваше сама со сликата на Таксин и првата жена ,е значи не знаев колку се смеев :rofl: ) Џем ми е дефиитивно ‘принцот‘ во серијава, баш онака мој тип, црн, висок, плави очи, заводлив поглед...Баш денес гледав на youtube во 126 епизода ќе има инфаркт и ќе умре сиротиот ;( се преплакав ;( Убав е и Левент, ама ме нервира карактерот негов, се прави нешто bad boy :lol: A Oгус со тие брковите како часовникот од цртаниот филм Убавицата и Ѕверот ми е...А без бркови е мноооогу hottt :)

A сега нареднава недела Неџла ќе се онесвести во бањата и Лејла ќе ја најде онесвестена и ќе ја однесе в болница и таму ќе се смират :)

На milicka19 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.807
    Хахаха да и јас сакав да кажам,Огус тик-так :D без бркови е стварно поубав :)

5. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.654
    Море таа поголема лисица и од Ферхунде ќе излезе :lol:

6. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Aма Ферхунде ја зафркна овој.
    Дури и ја гушна свршеницата. :rofl:
    Ама Ферхунде нема да е Ѕверхунде ако и неа не ја суреди. Ке се омажи со Левент.

Колку е само лисица.. Секоја и чест. :rofl: :rofl:

7. femina.sk

femina.sk Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2010
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    144
    Еве ја следната жртва :lol:

Тука ми личи малце на Шерон Стоун. :^)

Прикачени фајлови:

• b2fq8.jpg
      b2fq8.jpg
      Големина на фајлот:
      47,2 KB
      Прегледи:
      197
  8. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    иако е лоша ферхунде, мн ја сакам...многу е цврста и со карактер, жена на место лисица ко сите жени хехехехех а џем.....немам коментар бомбона ми личи на дечкоми, онака плаво во очите

9. Macufkata

Macufkata Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    83
    хаха дечки мене ферхунде ми личи на нашата ѕвезда фифи хаха незнам зошто :D

10. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    хахаха е сега ја погоди :lol: :lol: :lol:

11. Doberman

Doberman Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    519
    Абе нели приметивте дека во средата (17.ноември) почнаа 1 час покасно Лисјата,и на пола ја прекинаа епизодата 78.И вчера беше каша попара пола даваа од 78 епизода а пола од 79 :fubar: .
    И вечер претпоставувам исто ќе биде пола од една - пола од друга епизода ќе даваат.
    А што убаво си беше пред средата, целосно си даваа по 1 епизода од почеток до крај.

12. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    213
    Да тоа беше затоашто имаше емисија посветена за К.П.Мисирков

13. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    да да и јас забележав дека до пола ја дадоа па продолжи после пак и вчера некако многу кратко ми траеше 1 саат и тоа 15 мин од вчерашната даваа што се случило, гледам и вечер така почнува во 20 и 15 а долина на волците во 21 30 на програмата на а1 видов

14. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    абе, а неџла со кој ке завши на крајот?? пошо нели џем ке умре?

15. sunshine93

sunshine93 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    37
    Ја знае ли некој песната што пуштаат кога ги даваат Ферхунде и Левент?? Ај ако знаете ставете линк :)

16. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    http://search.4shared.com/q/1/yaprak%20 ... %BCm%C3%BC овде ги има повекето песни од серијата, ама пошо не се разбирам турски :lol: а и неможам да се снајдам баш на странава побарај си самта..паметна си хехехеех позз
    п.с ако не ја најдеш таа што ја бараш нема лутење :D јас само пробувам да помогнам хехех ;) :*

17. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    203
    Лелеееееееееееееееееееее џевриеееееееееееееееееееееееееееееееееееее :D се натажи :D

18. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.357
    Допаѓања:
    22.300
    Хахахахахха лелеее како се изнасмеав на крајот кога Хајрие ја зграпчи Ферхунде за коса :rofl: :rofl: :rofl: Наеднаш кога ја дофати :D Ама ако,така и треба на таа :D :D :D

На miss.pretty му/ѝ се допаѓа ова.
  19. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.654
    Грешка, Ферхунде нема да се омажи за Левент. Левент ќе се ожени со таа плавата како се викаше Есла, Есра :)

20. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    лелеее коа хајрие и рипна на ферхунде се испалшив очекував дека ќе ги викне сите од дома да ја видат и наеднаш ја зграпчи :lol: :lol: така и треба