Јас имам слушнато дека Фикретка пишува од затвор т.е. раскажува како било.Во затвор ќе била поради тоа што ја убила Џеври(Ј)е демек Фикрет ја бутнала по скали,Џеврие била во кома па се разбудила и кажала дека Фикрет ја бутнала и си умрела. Мене не ми се верува баш ама ај..Инаку каде е Ајше бе луѓе? Само го шуткаат тоа малото навака-натака.Или игра на компјутер или ги замара да и ја прегледаат домашната трето нема Денеска ич не ја видовме,ја заборавија скорз
Збор-два и од мене за серијава.. навистина е вредна да се гледа! Сите настани што се случуваат се реални, нешто што на секое семејство може да му се случи. За Али Риза најмногу ми е жал, толку се трудел да изгради нормално семејство, цел живот децата ги учел дека семејството е пред се во животот, но сепак поради неговите застарени,традиционални сфаќања и судирот со модерното време, сите деца му фаќаат погрешни патишта. Серија како серија-се жалат на секое ПАРИ,ПАРИ,ПАРИ а најважно секој ден имаат полна трпеза и тоа полна како шведска маса, со 100 јадења! Смешно ми беше во некоја од претходните епизоди кога ја видов Неџла со 2 најлони полни со лебови! Немаат пари а се окозиле со 100 деца, е па сега... Џеврие ми е најзакон-дефинитивно најпозитивен лик во серијава! АХ НЕВЕСТО УБАВА, НАСМЕАНА, ТИ СИ ОТИДЕ ВО ЦРНАТА ЗЕМЈА, АХ ТАКСИН НИ ДОНЕСЕ ФРИЖИДЕР НА ДВЕ НОЗЕ, АХ НЕВЕСТО УБАВА... (кога си зборуваше сама со сликата на Таксин и првата жена ,е значи не знаев колку се смеев ) Џем ми е дефиитивно ‘принцот‘ во серијава, баш онака мој тип, црн, висок, плави очи, заводлив поглед...Баш денес гледав на youtube во 126 епизода ќе има инфаркт и ќе умре сиротиот се преплакав Убав е и Левент, ама ме нервира карактерот негов, се прави нешто bad boy A Oгус со тие брковите како часовникот од цртаниот филм Убавицата и Ѕверот ми е...А без бркови е мноооогу hottt A сега нареднава недела Неџла ќе се онесвести во бањата и Лејла ќе ја најде онесвестена и ќе ја однесе в болница и таму ќе се смират
Aма Ферхунде ја зафркна овој. Дури и ја гушна свршеницата. Ама Ферхунде нема да е Ѕверхунде ако и неа не ја суреди. Ке се омажи со Левент. Колку е само лисица.. Секоја и чест.
иако е лоша ферхунде, мн ја сакам...многу е цврста и со карактер, жена на место лисица ко сите жени хехехехех а џем.....немам коментар бомбона ми личи на дечкоми, онака плаво во очите
Абе нели приметивте дека во средата (17.ноември) почнаа 1 час покасно Лисјата,и на пола ја прекинаа епизодата 78.И вчера беше каша попара пола даваа од 78 епизода а пола од 79 . И вечер претпоставувам исто ќе биде пола од една - пола од друга епизода ќе даваат. А што убаво си беше пред средата, целосно си даваа по 1 епизода од почеток до крај.
да да и јас забележав дека до пола ја дадоа па продолжи после пак и вчера некако многу кратко ми траеше 1 саат и тоа 15 мин од вчерашната даваа што се случило, гледам и вечер така почнува во 20 и 15 а долина на волците во 21 30 на програмата на а1 видов
http://search.4shared.com/q/1/yaprak%20 ... %BCm%C3%BC овде ги има повекето песни од серијата, ама пошо не се разбирам турски а и неможам да се снајдам баш на странава побарај си самта..паметна си хехехеех позз п.с ако не ја најдеш таа што ја бараш нема лутење јас само пробувам да помогнам хехех
Хахахахахха лелеее како се изнасмеав на крајот кога Хајрие ја зграпчи Ферхунде за коса Наеднаш кога ја дофати Ама ако,така и треба на таа
Грешка, Ферхунде нема да се омажи за Левент. Левент ќе се ожени со таа плавата како се викаше Есла, Есра
лелеее коа хајрие и рипна на ферхунде се испалшив очекував дека ќе ги викне сите од дома да ја видат и наеднаш ја зграпчи така и треба