Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. doll

doll Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    115

преубав е!!! :inlove: :inlove: :inlove:

На Diamond му/ѝ се допаѓа ова.
  2. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    203
    Јас имам слушнато дека Фикретка пишува од затвор т.е. раскажува како било.Во затвор ќе била поради тоа што ја убила Џеври(Ј)е :D демек Фикрет ја бутнала по скали,Џеврие била во кома па се разбудила и кажала дека Фикрет ја бутнала и си умрела. Мене не ми се верува баш ама ај..Инаку каде е Ајше бе луѓе? :D Само го шуткаат тоа малото навака-натака.Или игра на компјутер или ги замара да и ја прегледаат домашната трето нема :D :D Денеска ич не ја видовме,ја заборавија скорз :D :D

3. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Збор-два и од мене за серијава.. навистина е вредна да се гледа! Сите настани што се случуваат се реални, нешто што на секое семејство може да му се случи. За Али Риза најмногу ми е жал, толку се трудел да изгради нормално семејство, цел живот децата ги учел дека семејството е пред се во животот, но сепак поради неговите застарени,традиционални сфаќања и судирот со модерното време, сите деца му фаќаат погрешни патишта. Серија како серија-се жалат на секое ПАРИ,ПАРИ,ПАРИ а најважно секој ден имаат полна трпеза и тоа полна како шведска маса, со 100 јадења! Смешно ми беше во некоја од претходните епизоди кога ја видов Неџла со 2 најлони полни со лебови! :rofl: Немаат пари а се окозиле со 100 деца, е па сега... :lol: Џеврие ми е најзакон-дефинитивно најпозитивен лик во серијава! АХ НЕВЕСТО УБАВА, НАСМЕАНА, ТИ СИ ОТИДЕ ВО ЦРНАТА ЗЕМЈА, АХ ТАКСИН НИ ДОНЕСЕ ФРИЖИДЕР НА ДВЕ НОЗЕ, АХ НЕВЕСТО УБАВА... :rofl: (кога си зборуваше сама со сликата на Таксин и првата жена ,е значи не знаев колку се смеев :rofl: ) Џем ми е дефиитивно ‘принцот‘ во серијава, баш онака мој тип, црн, висок, плави очи, заводлив поглед...Баш денес гледав на youtube во 126 епизода ќе има инфаркт и ќе умре сиротиот ;( се преплакав ;( Убав е и Левент, ама ме нервира карактерот негов, се прави нешто bad boy :lol: A Oгус со тие брковите како часовникот од цртаниот филм Убавицата и Ѕверот ми е...А без бркови е мноооогу hottt :)

A сега нареднава недела Неџла ќе се онесвести во бањата и Лејла ќе ја најде онесвестена и ќе ја однесе в болница и таму ќе се смират :)

На milicka19 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Хахаха да и јас сакав да кажам,Огус тик-так :D без бркови е стварно поубав :)

5. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Море таа поголема лисица и од Ферхунде ќе излезе :lol:

6. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Aма Ферхунде ја зафркна овој.
    Дури и ја гушна свршеницата. :rofl:
    Ама Ферхунде нема да е Ѕверхунде ако и неа не ја суреди. Ке се омажи со Левент.

Колку е само лисица.. Секоја и чест. :rofl: :rofl:

7. femina.sk

femina.sk Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2010
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    144
    Еве ја следната жртва :lol:

Тука ми личи малце на Шерон Стоун. :^)

Прикачени фајлови:

• b2fq8.jpg
      b2fq8.jpg
      Големина на фајлот:
      47,2 KB
      Прегледи:
      198
  8. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    иако е лоша ферхунде, мн ја сакам...многу е цврста и со карактер, жена на место лисица ко сите жени хехехехех а џем.....немам коментар бомбона ми личи на дечкоми, онака плаво во очите

9. Macufkata

Macufkata Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    83
    хаха дечки мене ферхунде ми личи на нашата ѕвезда фифи хаха незнам зошто :D

10. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    хахаха е сега ја погоди :lol: :lol: :lol:

11. Doberman

Doberman Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    519
    Абе нели приметивте дека во средата (17.ноември) почнаа 1 час покасно Лисјата,и на пола ја прекинаа епизодата 78.И вчера беше каша попара пола даваа од 78 епизода а пола од 79 :fubar: .
    И вечер претпоставувам исто ќе биде пола од една - пола од друга епизода ќе даваат.
    А што убаво си беше пред средата, целосно си даваа по 1 епизода од почеток до крај.

12. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    213
    Да тоа беше затоашто имаше емисија посветена за К.П.Мисирков

13. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    да да и јас забележав дека до пола ја дадоа па продолжи после пак и вчера некако многу кратко ми траеше 1 саат и тоа 15 мин од вчерашната даваа што се случило, гледам и вечер така почнува во 20 и 15 а долина на волците во 21 30 на програмата на а1 видов

14. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    абе, а неџла со кој ке завши на крајот?? пошо нели џем ке умре?

15. sunshine93

sunshine93 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    37
    Ја знае ли некој песната што пуштаат кога ги даваат Ферхунде и Левент?? Ај ако знаете ставете линк :)

16. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    http://search.4shared.com/q/1/yaprak%20 ... %BCm%C3%BC овде ги има повекето песни од серијата, ама пошо не се разбирам турски :lol: а и неможам да се снајдам баш на странава побарај си самта..паметна си хехехеех позз
    п.с ако не ја најдеш таа што ја бараш нема лутење :D јас само пробувам да помогнам хехех ;) :*

17. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    203
    Лелеееееееееееееееееееее џевриеееееееееееееееееееееееееееееееееееее :D се натажи :D

18. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.413
    Допаѓања:
    22.714
    Хахахахахха лелеее како се изнасмеав на крајот кога Хајрие ја зграпчи Ферхунде за коса :rofl: :rofl: :rofl: Наеднаш кога ја дофати :D Ама ако,така и треба на таа :D :D :D

На miss.pretty му/ѝ се допаѓа ова.
  19. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Грешка, Ферхунде нема да се омажи за Левент. Левент ќе се ожени со таа плавата како се викаше Есла, Есра :)

20. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    лелеее коа хајрие и рипна на ферхунде се испалшив очекував дека ќе ги викне сите од дома да ја видат и наеднаш ја зграпчи :lol: :lol: така и треба