јас ја гледам плацот на виолината поинтересна ми е ми се свига глумецот со глуми во твете серии левент
Оној Џем (баш е џем ептен му одговара името, го мачкаат на леб и го јадат кој стигне), стварно е ретко глупо створење. Епа незнам колку и да се сака позитивно да ја престават Неџла, па нема шанси од тоа брак да биде, па уште и мајка му и татко му идат дома ја бараат и се сложуваат да ја земе за жена.Како да не ко на филм...мене да ми е син па ќе види! И друго што не ми се допаѓа, како Али Риза и се развика на Фикрет која им помогна! Па целата вина ја сноси Шефкет што се коцкаше и неконтролирано трошеше,а татко му куќата ја заложи да го врати коцкарскиот долг. Е многу убаво го учи! Некои работи воопшто не ми се допаѓа како ги толкуваат.
Кутрите тие по сто пати у епизода го спомнуваат Господ, секој втор збор им е Господ да те чува, Господ да ти помогне...... ама изгледа слабо ги слуша, од лошо полошо им е...... изгледа држи вода една од божјите заповеди... не го изговарај името Господово залудно
хахахаххахахаххахахахахаххаха уште што нема да видиш. Се изнасмеав Инаку и јас ја слушав рекламата со гласот на Џеврие на 102,5 мајка ти че ти купи гаки синко на плоштат во Ченто хахахахахха
серијава почна да ми станува досадна, и тоа многу (ма кај можам јас цела серија да изгледам, и тоа толкава ), инаку онаа хајрие не ви е и вас малку проста, не ве нервира бре, или само мене така
Во последно време и мене ме нервира Хајрие, се прави само со богати да се омажат девојките. Како изреагира кога и рече Неџла дека Џем ќе и даде возач... ауууу.... али Алириза со поглед ја спречи.
денес изгледа дека Огус ќе оди да му го врати долгот на Јаман и таму ке ја види Лејла и ќе и најде работа и ќе се јави дома кај семејството Текин.
Леле колку ми падна жал за Лејла , сирота во лудница ќе ја однесат ... Филмов почнува да ми има многу тажни сцени , незнам како ќе ја гледам таа епизода кога Али Риза ќе се парализира... ќе се утепам од плачење