Жал ми е Лејла бе... Кутрата ме нервираше извесен период,али стварно неа најтешко и е ..Сите си продолжија,само таа се соочува пак и пак со минатото...Златце А ферхунде(нема толкава вредност името да и го напишам со голема буква,не е печатна грешка да знаете )незнам како може да биде толкав дебил еј..Цццц и таа среќна на крај...Стварно нема правда!
Шефкет ќе остане во затвор Па во наредната епизода го дадоа дома како лежи на некогашниот заеднички кревет со Ферхунде. Да не направи друга глупост па да се врати пак во затвор?
Колку ми е мило што го ослободија Шефкет,многу си го сакам!Време беше да си ги отвори очите... А што се деси сега со Левент..Се вратија од патувањето(нели онаа плавата му рече дека треба да се верат..)сега се верени со неа или...
Лејла сиротата, стварно не е ни крива ни должна да го трпи ова. Ептен ја разбирам најблиските ја разочараа.
Лејла не е сирота затоа што трпи нешто ни крива ни должна. За жалење е затоа што е глупава. Уф колку ме нервира.
Да, навистина е за гревотичка но таа прва и го презеде Огус на Неџла и тоа скапо го плаќа. Мене ме нервира што е многу завдлива и љубоморна и што не сака да се помири со судбината и да го заборави минатото. Тешко закрепнува но не и е никој крив, семејството колку може ја поддржува но таа се уште не сака да се помири за нешто што веќе поминало и неможе да се врати ниту пак да се измени.
Денес на промоцијата бела 150 ден, уф многу ми е криво што не отидов, ама кажале дека ќе ја има на сите продажни места на Време, ама не знам колку ќе чини.
Братучетка ми ми кажа дека во Матица има попуст и дека книгата Кога лисјата паѓаат и плус уште две книги се 300 ден.
Савана јас ја видов во Рамстор . Не знам каде точно , доле на приземје , негде средина валда му доаѓа .
А овие Алиризовците многу лесно наоѓаат работа бе? а? Ние ќе се утепаме од барање и нервирање, тие за 2 часа оп една раб... за 2 дена оп друга работа... и така сите по ред почнаа да си работат. А Али Риза не работи веќе во издавачката куќа?