Она сеа пошо има кеш ќе му се посвети само на факсот А не работат во издавачката куќа затоа што ја презел нов директор и не му дал да се врати на работа после затоа што нели Алириза беше во болен неколку дена
Значи Лелја самата си е крива за се што претрпува.Заради нејзината глупавост се збудали а и го вознемири целото семејство.Не и беше ли доста се што и направи Огус па после пак во него да се затреска И после немала среќа-ма ајде ако сакаш среќа оди прошетај најди си маж,не го чекај Огус да ти се умилкува Заради неа ќе се расипи целото семејство,и таа после ти се жали
КНИГАТА Е 135ДЕН,ЈАС ЈА КУПИВ ПРЕД МАЛКУ АМА МНОГУ ИЗГЛЕДА НЕКВАЛИТЕТНА И МАЛЕЧКА Е СИГУРНО ЗА СААТ ЌЕ ЈА ПРОЧИТАМ
хаха нема да ја мажат нема дедото да ја сака тој е малко по малд таа е стара нема да се ожени а и не и треба љубов на стари години
Џеврие е закон, денот ми го разубавува кога ја гледам. А филмов не ми се гледа повеќе бидејќи сите граници ги поминаа Лејла и Неџла, па уште слушам лејла пак со Огус ке бидела, со кој памет. Ептен тука ми се гледа нереална приказнава и почна да ме нервира. Многу модерни овие турциве се прикажани некако
Неџла работеше во бар кога избега со Огус, нели после не ја примија дома и таа се вработи во барот. После свадбата со Џем, ке работи во нивната фирма, таму и Алириза ке работи, ама ке даде отказ, не му се допаѓала работата Лелја ќе работи во туристичка агенција, таму Огус ќе ја вработи, Хајрие и Нехир ке шијат заедно, Шефкет ке отвори градежна фирма, Седеф во модна куќа... Даваат отказ и за 15 мин наоѓаат нова работа, по цел ден се дома или на гости, плачат за пари, а масата им е полна со јадење, облеката им е супер, секој ден во нешто ново се, само Џеврие е во истата шамија
џеврие на моменти е арна на моменти се швркнува хах во секој случај е закон ме смее до солзи а томица имаш право кога сакаат даваат отказ кога сакаат работат а се немаат пари бог да чува се почнува хајрие да ме нервира
Досаднаа ми е веќее од кога почнав да ја гледам се здебелив 2/3 кг сигурно,во секоја серија јадааат После 2 недели пауза ме интересираше денес што ке се деси со Шефкет па решив да гледам и се разочарав,таа па Ферхунде кога ке ја видам ми се досадни се сите ,нормално освен Џеврие
Многу ми се допадна на Ферхунде фустанот и штиклите коа отиде кај Левент дома Иначе добро помина вчерашната епизода сигурно сите приметивте дека не им се случи ништо „потресно„ во семејството, сите беа среќни цела епизода и денес ок поминаа, аман веќе секоја епизода да им се случува нешто!
Девојки ако некој ја има книгата нека ѕирне на крајот да виде како завршува и дали Фикретка ќе оди во затвор,ме интересира многу