1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    213
    да работеше тогас во бар ама попосле пак ќе работи во некоја кафана,гледав на youtube како она ќе работи на шанк и во тој момент ќе влезат хаирие и лејла и ќе ја видат неџла

2. Lali-Esposito

Lali-Esposito Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2010
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    27
    Другарка ми ја има и во училиште баш го читавме крајот.
    Нема везе дека Фикрет ќе заврши во затвор.
    На крајот од книгата се зборува како Али Риза е во болница и Хајрие ќе го навреди многу со зборовите "Ти си виновен за се што се случи во семејството). И го молеше Лејла да се врати дома зш она и била најмила и најдобра ќерка. И Алириза ќе си замине од куќата и ке оди кај Фикрет. Фикрет ке му биде слугинка на Таксин, и со нив живее со сестрата на Таксин која во филмот ја нема, и со Џеврие. Потоа Али Риза се враќа дома и ги гледа Хајрие и Лејла во скапи облеки, живеат во апартманот на Лејла кој очигледно ќе и го купи адвокатот.

3. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    213
    лелеее каков ќе биде крајот а со неџла што ќе се случи?

4. I.Love.You

I.Love.You Истакнат член

Се зачлени на:
    12 декември 2010
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    39
    таксин кје ја вара фикрет..алириза кје онеми (ваљда така се пишува)..лејла пак кје биде со огус..седеф кје стане позната..а ферхунде мислам дека кје се омажи за левент,но асли цело време кје се обдува да им го расипе бракот. :@ :rofl:

5. Lina89

Lina89 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    36
    и јас ја купив денес книгата, многу е малечка очекував нешто поголемо

6. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571

Романот со серијата нема везе, серијата е малце сменета.. Мислам како може Фикрет да му биде слугинка на Таксин :^) , сега жена по два месеци слугинка.. хаха секако НЕ... :) Читајте си ја книгата, ама не очекувајте крајот на серијата да е ист со книгата ;)

* А иначе, многу ми е смешна Џеврие кога и раскажува на Нуниш :D :rofl: .... И кога и рече вчера (кога ја искраќаше) : - Ајјј Нуниш срцка... ќе се помочав од смеење :D :D :D :D

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    И сега ферхунде ке се жени ли за левент ?

8. MeLL

MeLL Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    85
    Незнам дали ќе се жени, но изгледа Ферхунде на крајот ќе остане со Јан :D

9. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Не ферхунде нема за да жени за Лавент, ќе се мажи! :rofl:

10. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Аххх оваа Хајрије како ме изнервира денес... ]:) ]:)
    Гордост па гордост...Па човекот си има гордост многу нормално и прави се за семејството..Се гледа само колку му е тешко!Па и тој смотан си замина во другата соба..Аххх Хајрије ќе те замразам! ]:)
    Него му доаѓа тешко,неможе фамилијата да ја гледа,да зема пари од синот... ;(

Шефкет срцка!Колку ми е само мил...Дали нешто ќе се деси меѓу него и Седеф,знае некој?? :wasntme:

Ајде што ќе бидне Лејла и тој (како ли се викаше :?: ) Намзии??? :lol:

11. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Мимс, изгледа девојката е од Струмица, таму така велат :lol:

А на темава, не знам што ќе се случува понатаму, сите имаат различни верзии :)

12. trendy

trendy Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2010
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    172
    Али Риза ќе биде во количка на крајот а ќе го вози Огуз-најголемиот непријател :^)

13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Ја ко што знам нема да се земат Ферхунде и Левент, он ќе дознае нешо каква е пред да се земат и она ќе биде со еден дебел стар после мажена :)

На glamour-lady му/ѝ се допаѓа ова.
  14. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Ова ако го прочита Ози ќе има ќотек за мене!
    ^^ Дај боже така да е ,да не се земат Левент и Ферхунде,ич не сакам да се заедно,таа не заслужува да е среќна!!Сплеткарош невиден е !

15. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305

Погодивте !! Од струмица сим :D :) ;)

16. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    со овој грдиов ќе се мажи ферхунде.. (само затоа што е пребогат)

17. MeLL

MeLL Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    85
    како што јас знам Шефкет ќе останал со Седеф, Лејла со Огуз, Џем ќе умре, Ферхунде со Јан
    но ќе видиме, сите имаме различни верзии
    инаку оваа Хајрие почна многу да не нервира :D

А пред 2-3 дена на А1 ексклузив даваа дека Ферхунде и Али Риза во приватниот живот биле често заедно, оделе на вечери си пееле увце на увце :D и се мисли дека има нешто помеѓу нив :x
    И кажаа баш дека во Турција ќе завршела серијата пред нова година (ако не се лажам) а кај нас подоцна-Јануари, Февруари

18. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049

Јас знам дека Лејла и Назми ќе се верат ама ќе се дознае за минатото на Лејла (мислам и Ферхунде некако ќе придонесе за тоа :lol: ) и родителиве од Назми нема да го дозволат неговиот брак со Лејла. Таа ќе остане со Огуз (ќе се смират откако ќе дознае дека тој и помогнал за работава сеа шо ќе ја има) Ферхунде ќе ги види заедно и ќе ги слика на моб и ќе и ја прати сликата на Неџла и пак ќе се скараат со Лејла, иначе Лејла ќе му роди дете на Огуз ама при крај на серијата ќе го застрела некој и ќе умре.

Шефкет ќе биде едно време со Седеф ама таа друг ќе си најде и ќе замине Италија на студии мислам. Со други зборови убаво ќе го зезне. Тој ќе сака да и предложи брак ама ќе ја види со овој новиов и ќе се откаже.

Иначе и мене почна оваа Хајрие на нерви да ми оди уффф :@ да сум ја на местото од Али Риза нема да сум толку љубезна :lol: ако некој знае уше нешо нека пише

На viki44e му/ѝ се допаѓа ова.
  19. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    не само затоа туку и затоа што ќе ја купи куќава од овие пошо пак ќе заглават и ќе мора да ја продадат и оваа на некој начин ќе ги избрка од куќата демек ќе им се одмазди.

20. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Таа ќе си најде друг??? :o :o После толку цмиздрење и лигавење таа ќе си најде друг!?!?Боже мили нека замине уште сега да не ја гледам.Цццц а што се му прави,па порака,па бега како мало дете!!! |( |(