1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. Tomcia

Tomcia Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2010
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    126
    Седеф кога ке се вработи во модната куќа, прво ке го шие фустанот на Ѓулшен, другарката на Ферхунде, и таму ке се сретнат. Претходно Лејла само за да ја изнервира, ке и каже на Фер дека Шефкет и Седеф ке се земат, и таа за да и се одмазди, ќе му раскаже се на Незми, а тој скоро и ништо да не знаеше за Лејла. Прво ке избега, па ке се врати по неа, ама Лејла ке го откачи и тој ке направи сообраќајка и едвај ке преживее. А братот на една од клиентките на Седеф ке почне да и праќа цвеќе, и баш на нејзиниот роденден кога Шефкет оди кај неа со прстен, ке ја види Седеф со него, како пијат кафе, а на масата има букет цвеќе. Ама Седеф навистина неможеше да го откачи тој удварачот, беше премногу нападен тој и затоа седна со него на кафе и нормално, Шефкет дојде и ги виде заедно. :devil:

Лејла после тоа со Незми, пак ке се депресира и затоа ке се врати со Огуз, ке се скара со домашните, а Џем ке добие срцев напад и ке умре ;(
    После некое време ке избега од Огуз и ке се врати дома, цело време ке си игра иди ми-дојди ми :lol:
    Нехир ке се омажи за Ахмет, а на свадбата Фикрет ке каже дека е бремена

Кажете што ве интересира, ја имам изгледано до 140 епизода (од 170 колку се до сега) ;)

На veri му/ѝ се допаѓа ова.
  2. MeLL

MeLL Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    85
    Ќе биде ли нешто меѓу Џеврие и "Џон Вејн" ? :lol:

3. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.654
    Нема да се случи ништо меѓу Џеврие и оној од болницата. Во некоја од наредните епизоди тој ќе и испрати прво разгледница, па после некое време пак ќе и испрати нешто и Џеврие ќе мисли дека пак е некое писмо, али ќе испадне дека е покана и дека ја кани на неговата свадба. Ќе има плачење, викање... Циркузи

4. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.201
    Допаѓања:
    247.737
    А зашто Џем ќе добие срцев удар?Болен е?
    И како ќе се однесуваат родителите кон Неџла,ќе ја сакаат или мразат?

5. Tomcia

Tomcia Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2010
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    126
    Џем прво ќе стане ортак со Шефкет, кој ќе почне да гради зграда со еден другар од затворот, ама тој ке се пресели во друг град и ке го остави Шефкет сам. Родителите на Џем многу ке му се караат за тоа, но тој ќе му преведе многу пари на Шефкет за да ја изгради зградата (кој како и секогаш, ќе заглави ептен многу). Ферхунде за да се одмазди на Шефкет и Седеф, ќе објави во весник дека Џем е ортак со екс затвореник. Џем ке се пожали дека го боли стомак и ке отиде да си легне, а Неџла ке остане да работи нешто(во меѓувреме ке дипломира). Телефонот на Џем ке ѕвони многу пати, на неа и станува чудно и оди во спалната каде тој лежи на подот. На крајот умира поради тоа што му запрело срцето и му се оштетил мозокот од немање кислород.
    Неговите родители после ќе и прават многу проблеми, сакаат да ја истераат од фирмата, и и нудат пари да потпише дека се откажува од се, но таа нема да попушти. Ќе продолжи со проектите на Џем и во меѓувреме ке се запознае со еден маж (мислам дека после и ке се омажи за него).
    Колку што имам гледано, родителите на Џем уште ја мразат, после може ке се сменат...

6. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Што се случи, што Али Риза спие во тој дел од куќата? :^) НЕ ја гледав по петокот епизодата.. :| Ќе ми каже некој на кратко што се случи? :?:

7. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    па тој ја напушти работата од кај татко му на џем биејки еден друг работник го преместија на друго место да работи заради него па алириза од гордост ја напушти работата :D и кога се врати дома Хајрие му се развика и се скараа и тој си ја зема постелата и отиде во собата на НЕПОТРЕБНИ РАБОТИ бидејки тој така се смета бил непотребен во куќата :)

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
  9. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.457
    А кој е фраерот на првата слика лево, нов лик ?

10. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Новиот Шефкет |(

А да не знаете како и' е вистинското име на Џејда? :wasntme:

11. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.807
    Од тоа што имам гледано мислам дека тој е оној новиот на Неџла,тој после Џем што ке и биде.На него ми личи :)

12. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Başak Sayan
    :) :)

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363
    А оваа Џејда не ја глумеше Аху во Шехерезад?

14. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.201
    Допаѓања:
    247.737
    И мене ми личи на неа.Уште на почетокот баба ми ја препозна ама ајде де мислев дека пак ги измешала работите.Но кога ќе ја загледаш она е,само што има силкони во устата и плус ја скратила косата...сега е многу поубава.Сепак не тврдам со сигурност ама мислам дека е она.Ако некој знае нека каже,баш ме интересира :)

15. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.807
    Неее јас мислам дека не е истата.Само гласот е ист.Мене воопшто не ми личат :^)

16. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363
    И мене ми е иста,само што веѓите и се подебели и косата пократка,ама којзнае :D

17. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Не е Аху :^)
    Ја пишуваше цела нејзина кариера во весник, и никаде не ја спомнаа серијата со Шеќерка :)

18. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    510
    Не е таа.
    [​IMG] Еве ја Аху.
    [​IMG] Еве ја Џејда.
    Ноу веј. :)

19. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
  20. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Асли е таа плавата девојката на Левент, така? :)
    Мене она ми е милион пати поубава од Ферхунде, дури не ни можат да се споредуваат они две, Ферхунде ич не ми е убава, како глушец ми е во фацата. :$