Изгледа на 29.12.2010 ќе заврши со прикажување серијата во Турција. Колку сто гледам а не разбирам: Фикрет ке ја изневери Таксим со една жена и таа си оди дома кај Али Риза после можеби ќе се смират иначе имаат бебе машко. Лејла има ќерка од Окуст, ама него го ранија бегајќи од полиција и во болница е во кома. Иначе Али Риза ќе ја изгуби куќата а Огуст ќе им ја купи пак! Шефкет е пак во затвор! Место Огуст ќе оди он,а Али Риза ќе добие удар кога ќе го уапсат Шефкет. повеќе пак
За облакање, секад знае да искомбинира. Срце баш ми е царица само за жал мн е несреќна Значи знаев дека Левент нема да ја избере Силјан Штркот ама штета и со Ферхунде ќе се разделат , па баш ми беа пар, најубави и дефинитивно најмалку патетични.
А луѓе онаа Алси ли и праќа на Ферхунде пред врата подароци демек од Шефкет? Не гледав 2-3 епизоди наназад и сеа се сумњам Spoiler Ваљда она прати некој вчера да ја удри Ферхунде а?
ја колку што ѕирнав,не се знае кој и ги праќа,Шефкет се што прави изгледа сомнително,ама мислам дека Асли е уствари таа што ги плетка работиве
Знаев дека каде и да е ќе се појави и новиот Шефкет Оти ако забележавте, стариот веќе 3,4 епизоди го нема никаде (барем јас го немам видено. Ниту на маса е седнат да јаде, ниту да прошета низ куќата).
Колку беше провидно заменувањето на глумецот, Шефкет 3-4 епизоди ниеднаш не го дадоа ни како вози такси, ни како го приведуваат во станицата.. ништо и сега одеднаш на вратата новиот глумец
Јас мислам дека Шефкет ќе оди во затвор наместо Огуз зошто Лејла ќе му каже дека е трудна од Огуз и за да не израсне без татко детето .... а инаку мислам дека Џем ќе умре поради тоа што Шефкет ќе оди во затвор
Ееее ова го очекував, стариот Шефкет е избркан од тимот зашто бил многу недисиплиниран, каснел, важи за глумец со многу пороци, го поврзуваат со дрога ... Али МРАЗАМ менување на глумец. Го имало ова во неколку серии. Сепак Шефкет е еден од главните глумци и мора да е заменет, не им одговарало пример да умре и да го нема повеќе тој лик. Ај ќе се навикнеме секое чудо за 3 дена
незнам дали е споманто ова во темава ама Шефкет поке нема да игра во филот зашто сред снимање на филм починал во реалноста последица-предрогиран....и многу ми е жал за него навистина беше добар глумец