Хајрие А новиот Шефкет - копкук, измеќарче дебилно Ај ај, ќе се навикнеме. Само оваа Хајрие ако може да не претерува Ме подига од доле ако ви се верува. Како некое гракало е Де бе ајде доста со глупости умрел Шефкет...бла бла... Не бил воопшто агилен, постојано бил под наркотични средства и затоа го отпуштиле човекот, тоа е, живот иде даље.
Глупости бе само да се измислувало. Барем ако слушнете нешто проверете дали е вистина. Aј сите ќе ги умираме предвреме http://tr.wikipedia.org/wiki/Caner_Kurtaran Од пеколот глуми во новата серија која се снима годинава :geek:
Точно, не починал, туку имале проблеми за време на снимањата поради неговата зависност од порокот. Не умирајте некој пред време
Барем да најдеа некој понизок, овој грамада е не го собира на креветот, ужаси живи е. Толку ли не можеа да најдат некој кој ќе личи на Шефкет? Немаат една допирна точка, првиот мало слабо скакулче, а овој огромен вол
И јас се потресов кога го видов новиот Шефкет , баш бев навикната на стариот, сега како нов лик ми е, а не како замена.
хахахах имаш право колку е грд и не можам да се навикна сега овој да го гледам, колку беше подобар претходниот шефкет, многу се нервирам кога на сред серија ќе ми го сменат глумецот а веќе си се навикнал
^^Jaс кога го видов новиот Шефкет си реков овој некој кошаркар да не е..многу пораснал во затворот, па и косата му пораснала.. Ништо нема заедничко со стариот Шефкет, а и погрд е овој.
Лејла е трудна од Огуз,Шефкет ја изгуби Седеф (си најде супер момче се мажи) и кога дојдоа да го уапсат Огуз Шефкет презеде одговорност и он отиде во затвор
шефкет ме разочара значи,многу е висок и на фаца не ми изгледа како личност за таа улога,стварно тотална утка е за изборот...
Сакам стариот Шефкет да се врати овој како некој педер ми е а плус и колкав е, како два али риза е висок А и Хајрие ептен почнува да ме нервира, само се жали
^^ Ах стариот Шефкет!Симпатијата мој ми замина Овој новиот стварно како некоја педерка е!Затоа направија во филмот да се разведат со Ферхунде!Знаеја дека овој ќе дојди и нема да ги бери двајцата во кревет Хајрије веке да не правиме муабет,напорна е женава,дотука бидува!
Се нервирам кога ја слушам Хајрие со нејзиното понашање, а веќе и на новиот Шефкет почнав да се нервирам ќе престанам и филмот да го гледам заради овие двајца
Хаирие ми се иде да ја истепам поточно да ја претепам невозможна е не ми се верува дека таква жена може да постои а навистина Шефкет ама ич не си личи на стариот па не ни поцетува на стариот