Неџла веќе нема да има добри односи со семејството заради Лејла. Spoiler а на свадба на седеф нема да иде зашто тогаш ќе биде разводот од мажот и Али
Па Огуз не ја силуваше, она јез да не сакаше и беше малце на сила додека ја убеди, се глеаше дека не и е убаво, али после пак спиеше со него... Али после е**ње нема каење
Да, да едноставно постојат куќи од кои никој не заминува со насмевка, туку со карање, проблеми, плачење. Сум била сведок на повеќе од еден таков пример. Едвај чекам да ми почне следната епизода
Ауу одвратна ми стана Лејла убаво рекоа другиве дека нема да ја жалиме долго време. На сите им суди а таа не се гледа. И она и Неџла ми се одвратни, размазени сакаат да манипулираат со сите ама нема да може...и тоа шо ќе и го направи на Ферхунде сеа за 2-3 епизоди...ми се згади...стока одвратна Се глеа дека е ќерка на Хајрие.
http://www.youtube.com/watch?v=Ptv3kvSk ... re=related превод на песната Месечината повторно изгрева, деновите се далечни... Ноќите полни со тага, чекорам кон изгрејсонцето деновите поминуваат, За мене се е толку далеку... Уште еден лист паѓа... додека есента го милува моето лице.
Не дека ми е мрза да читам , редовно следам промени на темата а сепак не разбирам - Spoiler кој е али ? како неџла ќе се омажи за него , зошто фикрет е скарана со таксин, а шефќет во затвор ,чие е бебето , на лејла или на фикрет, дали фикрет воопшто ќе има биолошко дете, знам дека лејла ќе се омажи за огуз ама како , зошто , и најинтересно како ќе им каже на домашните и како тие ќе реагираат, зошто неџла поконкретно не е во добри односи со нејзините , што ќе се случи со ферхунде , зошто на крајот е сама во куќата на Али Риза и семејството ,што и тие самите бараат во таа куќа на крајот ? п.с не сте фер користете го спојлерот , убаво е наведено
Pasion не шири дезинформации.Прво добро се информирај или пак гледај некој од деловите од последната епизода па тогаш со сигурност тврди за случувањата..Од такви како тебе што пишуваат неточно сите очекувавме едно, а испадна сосема трето дека ке се случи на крајот ..
Spoiler Не знам дали тоа беше во оваа епизода не гледав ама на розите шо и ги испрати Огуз, Лејла ќе им ги исече цветовите и само дршки со трња ќе и остави во вазна пред вратата на Ферхунде. После, на интернет ќе побуричка и после ќе го најде весникот во кој пишуваше дека мајка и го убила очув и. Излезе дека тој очувот со години ја има силувано Ферхунде и затоа мајкава го убила. После Ферхунде била во дом каде јазамарале другиве деца и отткога избегала се снаоѓала сама во животот. Е стокава шо се прави светица се дозна и и го плесна во лице, демек глеаш како е коа ќе те потсети некој на нешо шо сакаш да го заборавиш...
^ Епа ако и е на Ферхудне си заслужува, што мораше сеа на Лејла со Назми да и се меша? Иначе серија досадна ми стана, не ми се глеа веќе, ништо не се случува, досадно е коа се среќни Алиризовци
Сакаше да и се одмазди зашо и кажа на фризерката дека Шефкет ќе се вери само да ја бцка Ферхунде. Богами на такво понашање и ја не би останала рамнодушна. Али и Лејла е сплекаторче, посебно откако се шекна-жив ѓавол стана и со женет се фати и со ферки се срчка, откачи девојчето скроз и таа си се меша кај шо не и е место. Откога се мрдна се испокара со сите, ајдееееее Според мене, реално гледано, уште од стартот да живееја сами, на Ферхунде и Шефкет ќе им беше супер...којзнае ја каква би била во полна куќа луѓе секој на секого шо му соли памет. Али и Ферхунде претера ама битно се виде од каде се корените на тоа понашање. Коа ги глеав тие делови коа се присетува на минатото коа била дете, ќе се расплачев гревче живо. :шмрц:
Па незнам кој не би се мрднал во таква куќа искрено Бог да чува, мажена, разведена, има работа, возрасна жена онака, и и вртат на телефон на секој 2 мин, бара дозвола за на роденден алооо? Па уште и се правда зашто дошла во 11? Затоа сите се мрднаа, зашто толку горд и принципиелен човек ко Али Риза беспрекорен да не кажам такви деца има, така иде тоа