1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    328
    И јас ќе се мрднам да сум во таква куќа! Онаква како Хајрие ќе ти се качи на глава, децата се многу разгалени, тој мајмунот Шефкет ем напрај најголема беља ем најдобар третман доби од сите, па уште го бранат, а Неџила буквално ја избркаа од дома, кога побегна со Огуз! Лејла па претерува, толку очајна женска е, нема сопствено јас, и ќе се припие на секое машко створение што ќе и се доближи! Другата пак Неџила, ем крива ем се кара со Џем, како не можела да поднесе дека и префрлале за она што го направила! Фикрет па, изиграва добрата вила! Да сум во онаква куќа со Џеврие има надвор да лета! Џејда испадна најголема глупачка, го остави Јаман за козана! А Ферхунде ми е најпаметна и идол ;) , јест да направи неколку лоши работи,ама пак ми е идол! :lol: :lol: :lol:
    Едниствен позитивен лик ми е Ахмет кафанџијата!

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  2. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    и јас и се одушевувам на Ферхунде, силен карактер, точно знае шо сака не праи глупости ко овие...а и знае да носи се шо ќе облече :makeup: срцка ми е :)

3. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    Зошто денес ја даваат репризата од вторникот?? Вчера што се случи? Не можев да гледам...

4. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    Вчера немаше нова епизода од лисјата, имаше нешто друго. Денес ке биде новата.

5. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    Tака ли?? Eпа ок, вечер ќе си ја гледам освен ако не заминам на некое друго име ;)
    Nекако во последно време ми затупе серијава, а и многу кратко трае.

6. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.930
    Допаѓања:
    111.429
    До крај на серијата ќе ви се згади Ферхунде!! Инаку и јас ни 5 минути не би можела да живеам во онаква фамилија. Брееее да се немало приватност!!! А оној Шефкет нека земе да се убие!!! Сите патат ради него!!! Некад толку се нервирам со серијава, а веќе еднаш ја имам гледано :lol: :lol:

7. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Нена2010, веќе чим си ја гледала серијава може да кажеш зошто Шефкет ќе оди пак во затвор и со Ферхунде на крај што ќе се случи, а воедно и со куќата, на кого ќе остане? :)

8. Macufkata

Macufkata Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    83
    И мене ми стана досадна серијава више. Фамилијана на Али риза е не знам, пропаст, ама и самиот си е крив до некаде, а па кога ќе ја слушнам онаа Седеф или Џејда ми иде да го фрлам телевизорот од прозор. Толку лошо нашиве глумци ги зборат тие два ликови не знам.

9. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Ја имам гледано и да кажам искрено од сите ми се згади освен од Ферхунде...шо...само неа да ја за*буваат, епа не може, опасна е таа не можат оние размазените со неа цел живот шо биле у стаклено ѕвоно додека она сама се пробивала.

За сите се е дозволено само за Ферхунде не е. Ама така е. Коа дојде триста скандали беа зашо била мажена, а Лејла ем била мажена ем е ментална па се чудат „аууу колку добра девојка зашо така“ Штом на Ферхунде и го тријат минатото низ нос и таа така ќе враќа, па не е дегенерик. На улица била па се изборила да стане магистер на науки еееј а оваа Лејла еден факултет не може да го почне. Не виделе Алиризовци дотогаш шо е мака затоа се вакви депресивни. И шо на крај ако и
    го расипе бракот на Неџла со вториот маж (Али) голема работа
    ...а нејзиниот брак кој го растури? Све намерно ја викаа онаа Седеф на гости а знаат дека е опседната манијакално со Шефкет. Па коа идат кај Нехир ја оговараат, мислам стварно срамота, а тие нивните поарни се. Епа кој на друг гроб му копа...

На macysh, ludoto19 и mims-89 им се допаѓа ова.
  10. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Е Лејла стварно станува идиот! |(

11. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    846
    Стварно! Онака подмолно се крие од семејството и прави лошотилаци :envy: И кажува на Ферхунде дека таа уживала во туѓата несреќа и тага,а всушност таа е онаа која е болна од љубомора и завист.Не може да поднесе да ја гледа Неџла опкружена со љубов и богатство па се жали само таа неможела да си го среди животот кој ДРУГИТЕ и го упропастиле! :!: Па ако не се сеќава таа и го украде дечкото на Неџла и и се замеша во животот,па од тогаш почнаа несреќите нејзини :envy: :swear:

На Macufkata му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.464
    Tаа е родена ко идиот! A за идиотон Cедеф па .... да не почнам..... Cамо да не почнам :devil: :devil: :devil:

На milicka19 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    А вчера значи... кој контрол фрик е овој Али Риза не ја остава вода да се напие еј, не дај боже да шушне нешо, мува да прелето, готовооооо! :rofl: ретарди, не ми се глеа веќе серијава |(

Исто и за куќава само се мрштат, човекон им плати уште не се селат си живеат во неговата куќа, па нејќеле преправања, архитекти, е не бе у таа дупка со пожолтени тапети ќе ти живее некој заради твоето минато, ај важи. Аууу ме напнаа шо се мрштеа, ја да сум на место на Митхад одма ќе ги иселев :@

На XstrongerX и milicka19 им се допаѓа ова.
  14. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    А и Неџла не е во ред. Ќе видите коа ќе се враќа од Швајцарија со Џем
    иако пука сонце надвор таа ќе ја облече новата бунда шо си ја купила само за да се пофали на сите, срамота, и на Џем ќе почне да му омрзнува.
    Ќе видите и понатака кога
    Али Риза ќе ги види Лејла и Огуз заедно за едно-2-3 епизоди и ќе се онесвести ќе видите како Неџла ќе се понаша
    И таа Неџла едвај чека Лејла нешо да згреши да се буни демек она светица, а на неа ко ќе и се спомне шо напраила се лути „не ми спомнувајте“ ова она. Незрела и таа, катастрофа, не знае златен маж да цени
    затоа ќе го изгуби
    после ќе му цмиздри
    на гробот ама џабе

A Ферхунде? Според мене, таа беше само жртва на размазено синче на началник

На Macufkata му/ѝ се допаѓа ова.
  15. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    па али риза е крив шо му се децата такви, ем ги размазил, ем ги контролира, не оди тоа така.
    A и се изгоре човекот богами сеа и на матеница дува :lol:

16. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Ако не сте приметиле, таа ужива да се вплетка во туѓа врска, мислам сетете се: тој дечкото од другарка и од курс уше на самиот почеток на серијата, па Огуз, Џан...и пак Огуз (иако сега е женет) како да пати од некоја таква болест а ла мора да е зафатен

17. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.408
    Не дај Боже Лејла на форумов да пише, партали ќе ја напраиме ...

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  18. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    А шо ќе не разбере, тоа па на башка :D :lol:

19. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Да, ама мислам дека Неџла тоа ќе го прави да и врати, и мислам дека е во право, зошто секогаш и го плеска тоа дека и го земала мажот, не дека Неџла не е крива, ама сетете се прв кој легна со Огуз, а чив дечко беше, сеа ќе речете ја силуваше, па таа си продолжи да спие со него, е кога остана трудна тогаш и светна во глава. А па Лејла не се прчеше со бундата, и кога и го фрли палтенцето во лице? Според мене ако и е што Неџла и враќа.

20. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Ххахахаххаха е ме изнасмеа :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
    Инаку и мене ме нервира тој Али Риза многу ги контролира децата.. (а македонците како што го гледаат филмот многу им влијае почнуваат да презимаат цаките на Али Риза) :P
    А и Лејла сега пак со Огуз ма нека оди сега Ферхунде ќе ја види и ќе ја каже на нејнитее ]:)