Да ама финтата е шо знаеше дека Лејла нема да биде дома....едноставно на сите сакаше да се фали. Да им се свети шо ја избркаа...
Spoiler Не,Ферхунде ќе и ја прати на Лејла, а Огуз скришно од мобилниот на Лејла ќе и ја прати сликата на Неџла
Е зошто па Окуз ќе и праќа слика на Неџла? А сега Лејла и Ферхунде ќе има една на друга лом да се прават
ниту неџла ниту лејла не ги оправдувам криви се на свој начин и двете а сеа сакаат туку така да заборават што поминале и да им биде се океј,тоа е највеќе што ме нервира кога знаеш дека си крив признај си и продолжи без да правиш повеке а они од еден во друг проблем влегуваат не само они две туку целото семејство
Јас не знам некој што не ја гледа серијава, освен јас. Ама врти сучи, поднаучив нешто од другарките, од сестра ми, од братучедите и колешките. Дури и дечко ми ја гледа Јас ќе го викнам во петок навечер да гледаме некој филм, а он ми вика: Пуштај А1! Пуштај А1! Бог да чува...
жал ми е за џем сирот пак и прости и пак си ја сака а она се буни што ке и префлале па сака светица ли одеднаш да стане откако се покаја и свати дека згреши абе бог да чува серијава стана изопачена језда вакви работи се дешаваат у приватен живот ама овие ја претераа
леле оваа лејјла како ме нервираа нека ја фатат и исфрлат од семејството оној огус сака пак да биде со неџла и се бутка на лејла а оваа лејла колку е лека !!!!
Јас па си мислев дека Огус ја сака Лејла. Е нели Spoiler ќе бидат заедно подоцна и ќе имаат дете. Леле кутриот Али Риза
Да се одмазди Тоа му е едина цел ко што гледам, може и осеќа нешто за Лејла али пред се му е да се одмазди (барем според мене )
Леле луѓе, ја видовте ли сцената Неџла кај што и ја покажуваше сликата од Виена на Хајрие? Господе која монтажа, како на FaceinHole да е правена Оваа епизода не престанав да го сожалувам Алириза, ептен жал ми падна, сирото човече...