1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. lovergirl19

lovergirl19 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    24
    За греота е човекот што не истрпе а оваа лејла колку е глупаваа ме нервира многу!!
    Неџла почна да се замислува!

2. valentina-m

valentina-m Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    За неџла неам поима , а за лејла зашто глупава не е глупа греота е се огус се смири зш не може да најде друг дечко поради минатото а и коа ќе најде све и паѓа у вода (назми) и сеа си се смири со овој зш и она сака да биде биде среќна да си се омажи итн итн итн...

На milicka19 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. valentina-m

valentina-m Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Уште колку има од филмот знаеш ????

4. lovergirl19

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    24
    според мене глупава е што пак се смири со огус не требаше така да постапи ...незнам уште колку остана..слушнав има многу тажен крај

5. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.807
    Па и според мене е глупа.И тоа многу глупа.Ај ако неможе дечко да најде,со кого било нека биде нели?Па подобро сама,него ли со него,колку проблеми само им направи(мада и самите се криви).
    А овој Шефкет бре,баксуз невиден,освен за проблеми изгледа за ништо друго не го бива.А башка што глумецот ми е дебил. :rofl:
    Мене Џем ми е срце :inlove:

6. milicka19

milicka19 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2010
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    118
    Серијава е исто како и на почеток. Неџла избега со Огус сега и Лејла и едни исти работи цело време се вртат во круг, мене ми се здосади да гледам. Лејла е толку глупава што незнае дека Огус е со неа од одмазда, нели тој ја прати сликата кај Неџла, а таа Неџла пак си има сопруг а сеуште се грижи за тоа дали Огус е со Лејла, само Џем е глупавиот. Хајрие пак се лути што ја бркаат од ќуката а нема право некој си ја купил и сака да си се всели ако тие воопшто не најдат куќа или стан што треба? Единствено мие жал што Алириза онака ќе заврши а и животот онака му беше завршен кога не успеа да ги извади на прав пат своите деца.

7. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Џеврие е законот во серијата !! :D :D

8. lovergirl19

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    24
    без Џеврие не е интересно хехех колку ме засмејува лелеле :D :D :D :D што си мисли тоа си го кажува

9. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Овде глупавата е Неџла а не Лејла затоа што Лејла си го сака Огус и не можеше девојката да го преболи па пак е со него. Поевеќето знаеме колку боли старата љубов :!: Овде прсти замешува пак Неџла. Што к*р плаче???? :envy: Го има Џем, а и еднаш ко да не и беше доволни што вмеша прсти во се. |(
    Серијата искрено веќе ми здосадува.
    Хаерие за се паќа у несвест, Али Риза ме иритира со таа негова чувствителност и со правањето дека нема поим за ништо. Неџла почна да се дига нешто, Шевкет пак запаќа во проблеми и се се врти во круг. :!:
    Ајде еднаш сите заедно, се погодина тие двете па пак секој на своја страна. Па следуваат пак досадните плачења ко пред еден месец, па ајде пак ќе се смируваме. :emo:

Едит: Мислем дека Огус не ја прати пораката за да ја провоција Неџла, туку да ги приготви нејзините за тоа што доаѓа.
    Мислам дека тој ја сака Лејла. :)

10. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.517
    Премногу ја проширија приказнава. |( Станува премногу патетично, почнува да ја губи убавината.

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.003
    И Лејла и Неџла се глупави. Неможе да се најде која е поглупава. Алириза неможам да го прежалам :( Толку сочувствувам со ликот што не е својствено за мене иако е серија... Ептен ми е жал дури патетично се чувствувам :(

На esperanca и rossonerka им се допаѓа ова.
  12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Јас кога гледам, само заради овој гледам :inlove:
    А и Џеврие ми е јака кога ќе и‘ рече Госпожа Фикретка :rofl: :rofl: :rofl:

На macaaa55, Forgotten и caroline.costa им се допаѓа ова.
  13. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.925
    Хипи како да го пишам Џем на гугл ? :lol:
    Преска гледав и многу ме интересира што ќе биде . Ама како и се испонаша на Неџла ...
    И не ми е јасно што намерава пак Огус :^) Зошто ја прати сликата ? Е ама ме изнервира ...

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  14. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.170
    Допаѓања:
    83.707
    А како ви се допаѓа ова, дојди Алириза да ја видиш куќата на Неџла ко само од Неџла да е куќата, а таа нема сол во очи да си фрли.

15. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.170
    Допаѓања:
    83.707
    И оваа Неџла колку глупаво му го кажа она на Џем со сликана од Лејла, човек да помисли дека уште го сака Огус.

Редактирано од модератор: Не пишувајте мислења едно под друго, туку користете го копчето редактирај.

16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Еех јас да знаеш како го барав :D :D (ко којзнае кој да е :D )
    Пишав прво koga lisjata pagjaat и видов таму на сликите како се вика серијата на турски. Па после го напишав името од серијата на турски и пред да стегнеш ентер ќе ти излезе листа од сите луѓе во серијава (се надевам ме разбираш) и ќе видиш таму кај што пишува Cem, таму кликај! :D

17. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    мило ми е што Џеврие се врати дома хихи :D ма нема серијата шмек без жената :D
    Алириз го жалам човекот душата и све што имаше даде за своето семејство дури и повеќе а ниту еден од нив не му возврати за да се осети горд како родител ниту еден од 5те деца нематаат дури ни право да се критикуваат меѓу себно за сожалување се сите ја напаѓаат Лејла за нејзината постапка па дај мори Неџла ти ли најде да отвараш уста за цела ситуација за све од самиот почеток ти си крива колку е само бедна што пробва да остане чиста и достоинствена во цела ова ситуација па уште напаѓа други лучности глупачка му се восхитувам на Џем и неговата присебност намасто невестата негова :D да си ја неведни глата уште му се ку*чи пссс убаво бравос за чичко Алириза што му покажа каде и е местото :D

18. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.925
    Хипи , Џем се вика Kivanc Kasabali ! Епа дојди ми :D :D

19. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.930
    Допаѓања:
    111.429
    Бујрум линк

http://www.kivanckasabali.com/

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  20. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.654
    Најдов некој слики од Џем и поубав ми е на сликите отколку во серијата :lol:
    И жена му не е лоша ;)
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.