1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. Springy

Springy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    522
    Таа нели глуми во серијата како негова сестра? м? или грешка сум :D

2. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.947
    Допаѓања:
    111.597
    Во серијата ја глуми сестра му а во Љубов и омраза што иде на канал 5 ја глуми главната улога на Менексше. Ја ја гледам таа серија само заради

3. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Во приватен живот таа му е жена, така пишуваше во Шпиц.

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    Јас назадна сум со информацииве... Ферхунде ќе се мажи за господин Митхат? :o

5. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.947
    Допаѓања:
    111.597
    Да да да !! И тоа само за да ја земе куќата. И она ќе ги избрка од дома овие!! Леле колку ме изнервира Али Риза вчера!!! Со кој памет пари му дава бе морон еден!!! Место да купи куќа он дава пари на заем!! Ете на кој е глуп Шефкет!!!

На dragan4eDR му/ѝ се допаѓа ова.
  6. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    На кого дал на заем?

7. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Му даде заем на тој смешниот Митхад ццццц глуп човек до пред некоја епизода немаше лира сега лелелеее.....

А Ферхунде пак се прави само за одмаздааа ]:)

8. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    Леле оној Шефкет како ме нервираа .. ми иде на живци оној стариот беше 1000000 пати поубав глумец а оној (сегашниот) ме нервира можеби знае некој ако го гледа љубов и омраза на канал 5 Менекше и ХАлил !!

На dragan4eDR му/ѝ се допаѓа ова.
  9. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Абе па како ќе ги избрка кога нели таму ќе останат да живеат? :| ( на последната епизода што беше постирана, нели во куќата беа се до смртта на Али Риза и после се разделуваат пола ваму пола таму :?: )

Ај некој што ја изгледал серијава нека ми каже дали ќе останат во куќава нивна до крај или што ќе се случи? :) (во спојлер :) )

10. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.947
    Допаѓања:
    111.597
    Сега ферхунде ќе ги избрка, а после Митхат откако ќе се разведе од Ферхунде, бидејќи на другарка и ќе и прекипе од неа и ќе ја каже све што прави прави од омраза, куќата ќе ја купи Огус и Лејла за да им ја даде на Али риза и Хајрие. Ама овие нема да сакаат да се вратат прво, но кога Али риза ќе добие удар и ќе се парализира (кога Шевкет ќе оди во затвор за да ја прифати вината на Офуз кога ќе го убие мафизото), ќе се вратат. Многу работи ќе се испослучуваат има мнооогу од серијата!

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Springy

Springy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    522
    а што ќе се случи со
    назми?

12. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    аиииииииии
    не го гледав денес баш ми е жал ама почна да ме нервира онај шефкет сукалото kако стап подвиткан ми е ај како можеа толку несоодветен глумец да стават пссссссс |( :D

13. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    лелеее колку ми е смешен овој Митхад, прост човек е ама нема лоша душа, кога ќе рече ааммаа стрино, снајке :rofl: :lol:
    иначе почнаа да тупат со серијата денес цел ден раскажуваат како била убава куќата, мамо ме има на насловна, дадо оди купи весник, ее лејла види во весникот!! сАМО тоа го прикажуваа 20 мин, па 20 мин реклами се на се и филмот завршил не е фер нека биде малку по долг барем!

14. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.947
    Допаѓања:
    111.597
    назми ќе има сообраќајка, ќе преживее ама нема да биде со Лејла затоа што оваа нема да сака да биде со него. Мислам дека зборовите и беа Тогаш мене не ми веруваше, веруваше на друг, ти не си за мене. Како и да е Лејла до крај останува со Огуз и ќе има интересни сплетки.

На Springy му/ѝ се допаѓа ова.
  15. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Уффф значи кога ја гледав вчерашната епизода за првпат ја замрзев Фикрет од дното на душата. :@ Па Ферхунде била срце у споредба со оваа. :lol: Па толку огорчено створење човече, аман!!! И се налути на Хајрие шо се смирила со Лејла, како таа светица да беше, а кога избега и се омажи буквално на blind date со вдовец со сто деца...таа нашла да соли памет... :devil:

Лејла се смирила со бившиот, големи чуда, ама не, таа нема огромна куќа како Неџла па да и простат, срамота, јас да сум на нејзино место ќе си го гледам Огуз и ич нема да им се понижувам на овие.

Брееееј колку Фикрет ја бранеше Неџла кога избега со мажот на сестра и Бог да чува, а тоа шо Лејла ќе
    го одбие Назми
    и е една од попаметните одлуки во животот. Бреее ѓубре, јас да сум на нејзино место, па НИКАД не би му простила.

Не знам, мене некако Лејла и Огуз ми се баш пријатен пар за гледање. :lol:

На mime87 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Springy

Springy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    522
    Ма смотана е што ќе го одбие назми

17. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    Метар и 30 сум ... хаха ама се изнасмејав :D :D :D :)

18. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Значи пак ќе речам уфф оваа Фикрет, ме пукна!!!!!!!!

19. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    искрено и мене Огус и Лејла ми се многу убав пар настрана настаните од минатото за кој голема улога имаше во нив глупата неџла :fubar: па сега некоја госпожа ми изиграва псс проста вошкарка па уште и памет соли :fubar:
    а она Фикрет и јас неможам да ја поднесам каква е таква е сестра му е господе клето нешто одвратно како таја да е најправедна нај поштена или јакиот маж го погоде па сестрите нејзини згрешија :x

20. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Ама Лејла за џабе ли се лечеше? Колку е проста значи, за што толку патеше за да му се врати пак? И како на него може да му прости а на сестра и неможе, и сеа демек ќе и враќа нешто... баш ја заболе.
    И двете се глупи :rofl:

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.