1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Мене ме интересира само дали серијава ќе заврши среќно или трагично???Ако знае некој нека пише да не си губам време ако е трагедија :lol:
    Инаку, ако сакате да гледате цели епизоди има на zamunda.net на бугарски зборат. Серијава има над 200 епизоди. Од 90-199 епизода ги немаат ставено.
    Воопшто не е реално ова што се случува.1001 ноќ беше измислена серија, барем имаше 90 епизоди.
    Кога продолжив со 199 има што да видам Лејла се помирила со Огус, сега на неа и е луто целото семејство,а во меѓувреме имала некој вереник. Неџла се смирила со Џем, живеат во мн убава куќа. Шефкет е друг глумец ( посимпатичен) сега има пари, претприемач е, прави зграда.Со Ферхунде се разведени, таа работи со Јаман. Фикрет се обидува да забремени а свекрвиштето уште и дрнда :puke:
    Просто се разочарав, па сега видете колку е реално

2. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.196
    Допаѓања:
    247.654
    A оваа со свекрвата на Fикрет е баш реално,море какви ги има,и полоши.Rеален ми е мене филмот,само многу е тажен.Gледај понатаму,памке видиш што ке стане со шефкет,ферхунде,лејла...само што и понатаму ке има многу жални сцени :(

3. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.925
    Многу ми е криво кога испуштам некоја епизода ама затоа во сабота не се тргам од телевизор :D Се соживувам ептен ,жал ми е за Алириза .. се му кријат бе ..

4. milicka19

milicka19 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2010
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    118
    За жал нема да заврши среќно затоа и е насловот на серијата Кога лисјата паѓаат еден по еден сите ќе завршат несреќно и тоа е она што серијата ја прави да биде прекрасна не е како обичните серии сите ќе се земат и ќе бидат среќни до крајот на животот и готово заврши филмот :lol: тоа во реалниот живот секогаш го нема баш е вистинито она има онакви случки многу кога сестрите се несреќни затоа што се вљубени во ист маж и секогаш ќе се натпреваруваат која да биде со него итн но и јас се разочарав кога слушнав дека нема да има среќен крај а толку прекрасна серија :( а дали гледаше Шефкет што ќе направи дали ќе се земе со Седев? јас неможам да се снајдам на овие бугарскиве страници да поврзам со епизодите од сега што се на а1 и да ги гледам понатаму како имаат прикачено на оваа страна што ја пиша?
    а за Фикрет жално многу кај свекрвата не ја сака па и Таксин ќе фати друга и ќе ја изневерува и таа ќе го роди детето и ќе си замини со него и децата други ќе бидат многу тажни :(

5. cokolado

cokolado Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    milicka19 lele me razocara ja se nadevav na sreken kraj kazi sto drugo ke se sluci :)

6. milicka19

milicka19 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2010
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    118
    тоа беше се што знаев гледаја на бугарската страна види погоре на постовите како беше адресата :)

7. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    milicka19
    во 199 епизода Шефкет и Седеф не се земени
    Незнам на а1 точно до која епизода се, најверојатно седумдесети.
    Јас се откажав од серијава, сакам да гледам нешто убаво, позитивно, а не депримирачко :*

8. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Леле она свекрвиштено на Фикрет :@ Неможам да ја гледам!

*Сирота Неџла изгледа нема да ја примат вечер во куќата :(

На delvi му/ѝ се допаѓа ова.
  9. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    ми иде да влезам во телевизор и да и залепам еднаама изгледа и таа ке си легне на брашното :rofl:

10. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    За оние кои гледаат на интернет порталот со бугарска синхронизација , ние сме некаде по нивно епизода 76 одприлика. Инаку синхронизацијата им е катастрофа!

11. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Шефкет ќе заглавил многу во долгови и ќе требало да ја продадат куќата за да се спасат, и Ферхунде ќе се мажела со тој што дошол да ја упи куќата, многу богат бил тој, а она тоа чека :lol: А Лејла прво требало да се вери со некој друг, ама после ќе ја откажала свршувачката и ќе се смири со Огус. А само не ми е јасно со кој памет Џем ќе и прости на Неџла |( А Али Риза ќе се разболел на крајот. :(

12. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Aj uste nesto kazi miii:)Barem ke ima li happy end filmot posto celo vreme e tazen depresiven?

13. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    510
    Али
    Риза ќе умре.

14. roberta-rubi

roberta-rubi Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2010
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    64
    Знае ли некој што ке биди на крајот со Фикрет?
    Најмногу за неа ми е жал бидејки е многу добра личност и многу трпи во животот.
    А бидејки таа ја раскажува приказната не ми е јасно што ке биди на крајот со неа, ако знае некој нека пиши.

15. blerta

blerta Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    vo turcija uste ne zavrsil serijata.ima uste 12 epizodi.taka sto uste ne se znae krajot.

eve sto ke se sluci:
    fikret ke doaga da zivee vo istanbul ke ima dete, necla ke se omazi so cem no posle nekolku 20 epizodi cem ke umre po vina na ferhunde. necla potoa ke se omazi so drug. lejla ke zabremeni od oguz, oguz ke ubie eden covek i vinata ke mu go prefrli na shefket pa togas sefket ke vleze vo zatvor.ali riza e paraliziran, necla bogata, lejla taka pomalku naivna.

16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.464
    а кажи ми ако знаеш што ке се случи со мајката на неџла лејла ... ? не ми текнува како се вика женава! вистина ке умре :( ?леле јас ич не ја гледав серијава, ама кај мене мајка ми не пропушта ни една минута, викенди пак репризите ги гледа, кај другарка ми дома иста ситуација со мајка и-не мрда додека ја има серијава, и тоа е :D

17. blerta

blerta Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    мислиш за хајрије? не бе женава е здрава и жива, со нејзините амбициозни мислења како и секогаш. никој во серијата не умрел освен џем мажот на неџла. ;)

18. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.464
    аха :D фала ти, па не знам јас така слушнав демек ќе умрела :^) ама како и да е не било точно :)

19. cokolado

cokolado Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Еј а дали некој знае дали Седев и Шефет ке се заедно ???? Јас знам дека мајка и на Седев ке е со кафеанџијата :D

20. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Леле, се ќе се испреплети, на крај сите ќе си ги покажат вистинските лица. Најмногу ми е жал за Фикрет, што се не претрпи таа, па сега уште дојде на ред некоја баба да ја понижува. Инаку може некој да ми каже што се случи вчера, гледав само од делот кога Огуз раскажуваше за Џејда?!