1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    конечно истомисленик :party: :dance: :rock: а јас мислев единствена сум и премногу мразам такви “учителки“ како Фикрет себе не се гледаат а пуни се со проповеди за другите. Па добро човече не ти дадоа да се земеш со вереникот, аман get over it...сега сфаќам зашо
    Тахсин ќе ја вара
    Па неподнослива е човече :D

2. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.930
    Допаѓања:
    111.433
    Да ви кажам искрено во право е Џеврие за некои работи. Едно две кај мама иде. Ајче се разболела оп одмс пали авотбус, Лејла избегала оп одма пали автобус. Па што се мажеше несреќо кога само трца врца правиш!!!

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  3. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    74
    А знае некој дали Мидхат ке му ги врати парите на Али Риза, мене се ми личи дека ке го прејде нешто...

4. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.464
    фикрет од секогаш ми била досадна ко з*мски пролив, заедно со Cедеф |( ми се темни! уште на почетокот памтам кога и ја трескаше правосмукалката на ферхунда, нешто и трипаше, и се дереше ау!! леле многу е досадна, намќор невиден, се она е во право, абе она се знае, никој друг ништо не знае! марш мори! баш ми е мило што Tаксин ќе ја вара, па богами и ја би варала таква жена! кај е грда, кај се треска од земја, кај е заостаната со време, уште не му ни дава на човекот :rofl: па ја само еднаш ги имам видено да имаат ********* :^) или грешка сум? како и да е
    таа и Cедеф грдоњана ми се неподносливи створења!

аааа да не го заборавам и шефќет ака слепи миш :lol:

На tessie и baguf4e им се допаѓа ова.
  5. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.543
    Допаѓања:
    8.233
    Леле таа Фикрет...Абе од кожа ме вади,намќор невиден,најпаметна е таа сВе знае! Абе ајде... Нон-стоп на тој телефонот опкантарена,не знае ништо друго да чепне,само на сите памет им соли.Се пукнав од смеа завчера,ја гледа татко ми како збори на телефон и вика ајде сега на сите јави им се па таман да завршиш со листата и пак одново :D
    Нон стоп во Истанбул си оди,мама прдна одма земај автобусот,струја снема,земај автобусот,роденден на третиот братучед на бабата на комшијата,земај автобусот и трчај во Истанбул.Бог да чува...Еднаш беше во Истанбул и оваа Ајше си иде од школо и си ја остава ташната и оваа Фикрет и вика нешто као мене нема да ме поздравиш,демек не ме примети дека дојдов на гости...Па си викам што ќе те примети човече кога не си ни одиш во Ада Пазари,нон стоп си кај мајка ти.
    Новиот Шефкет ми е крајно ужасен,ко некој настапен мачор. :D

6. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.003
    Мене стариот Шефкет ми беше погрд. Очите во тилот му беа пропаднати |( Овој сега си е таман лигуш каков што треба за да го одглуми Шефкет.

Инаку ако сте забележале гласот на Седеф и Ферхунде го синхронизира истата личност, само го изменува. На Џејда и Лејла е иста личност а мислам и дека на Неџла и госпоѓа Нехир е иста личност. На господин Ахмед веќе пола од глумците го имаат тој глас |( Како и да е и јас почнав редовно да ја гледам серијава, особено од кога заврши Плачот на виолината која ја следев редовно а играа во истиот термин со Лисјата :)

7. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    се изнасмеав на сликава :lol: :lol:

инаку се согласувам со offspring, истата личност ги позајмува гласовите на повеќето личности.. истиот глас што го има ферхунде го имаат и Седеф, Оја, Сузан и Есра.

Прикачени фајлови:

На esperanca и ludoto19 им се допаѓа ова.
  8. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.807
    Бреее лудо па ако не покажуваат не значи дека немаат :D
    Или ти сакаш во секоја епизода да покажуваат дали Фикрет му дава на Таксин?! :rofl: Па така цела серија во тоа ке пројде...

9. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.464
    не, бре.... :lol: нека покажат барем 2-3 пати за да не сумњаме вака :rofl: да бидеме сигурни деки фики му дава на Таксин :lol:
    али сигурна сум дека тие двајца строго во мисионерска! пошто фикица ни е малце така поконзервативна нели
    :wasntme:

10. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.654
    Оваа Лејла е најискомплексирана будала во целата серија.
    Одвратна, љубоморна, грда, без карактер, ма никаква!

На JuLleE, esperanca и Danilela им се допаѓа ова.
  11. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    Бре, бре и оваа Неџла, ај на секое карање нека му вели ќе си одам бла бла...

12. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Уффф оваа Неџла значи се дрзнуе молим те да и префрли на Лејла дека и растурила брак, божеееееее :@ :@ :@ па си го бараше госпоѓо ]:)

13. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    3.705
    Тетка Фики не е баш конзервативна пред камери :D

А и со оглед на тоа дека целава серија е таква, не се надевам на некој посебен љубАвен моменат! :lol:

14. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    E Лејла била кучка,само се прави невинашче а таа безобразна кучка :devil: ми се одгледа филмот од неа :puke:

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Latinna

Latinna Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    108
    Бидејки сите во куќава станаа зависни од серијава,почнав и јас да ја следам иако :!: сеуште го имам истиот став што го напишав во темава.
    Ама бре луѓе онаа Неџла не можам да ја гледам!Алчна простакуша,кај ја прифатиле(семејството на Џем и самиот Џем) па уште и на секое му се заканува дека ќе го остави!
    Па јас да бев Џем имаше на клоци да ја истерам од дома,не она мене да ми се заканува!
    А Фикрет :o,порано ја сметав за стабилна жена,не намќориште ко што станала...
    Море цела серија се намќоришта,со Фикретка на чело.

И Лејла не е кучка! :devil: Само си ја бара сопствената среќа.Не знам што и се мешаат,ако таа е така среќна нека биде.

На LadyN му/ѝ се допаѓа ова.
  16. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Абе еден нема саглам од фамилијава! а лејла за мене е таква, цел живот бара среќа све други и се криви ,се лечеше да го заборави огус ,цел тој стрес ,нејзините пари бараа да и плаќааат насјкапи психијатри цела подршка и ја дадоа,а таа ко дебил некој за огус пак се фати :x ко да е последно машко на планетава!
    уствари цел филм стана :puke: ја изгуби смислата

17. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Лелеееееее греота Али Риза, го умреа човекот :(

18. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    оваа Неџла нашла па зашла, се потскара не и го лижеа гзот за прв пат и одма ќе си одам , така се пакуваат куферите, до вчера забутана беше во ролку по дома а сега во халјини ми шета, а морее.. па и уште и вика на Лејла ми го растури бракот, незнам кој, чиј брак растури!! многу ме изнервира ептен!

19. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.206
    Допаѓања:
    247.767
    Леле ама сте и запнале на Неџла и Фикрет...Инаку мене единствено Фикрет ми е човек на место во таа фамилија,приземна е,свесна и воопшто не е огорчена и љубоморна на своите сестри.И во право е за Лејла која за мене е една љубоморна,завидлива кучка која сакаат само да ја сожалуваат.Она немала среќа,ја газеле,а таа лека прва отиде кај Огус,по се што се случи пак е со него.Имала право на среќа.Како да не!Мене да ми е ќерка.А Неџла ја сакам...Не е во право што избега со Огус,ама барем се покаја и се обиде да започне одново, а не како лудана да шизи и да малтеритра се околу неа.И аман веќе, ако Џем ја прифати и покрај се зар тоа му дава право нон стоп да и го вади тоа низ нос.Ако сака да е со неа,па дај човече заборави и продолжи понатаму.Никој не го тераше со сила.И да,и јас да иам таков богат маж и таква куќа ќе си уживам.Зарем вие не?
    Ферухунде царица!Жената си знае што сака во животот.
    Али риза е единствениот виновник за се.Не им даде на децата сами да се снајдат во животот,да им дозволи да згршат.Хајире и Шефкет се посебна приказна.Простаци!
    Абе Џеврие е закон,ме развеселува :) :) :)
    Искрено на почетокот многу ја сакав серијата ама веќе претераа,ја тупат.
    Леле ама сум се распишала :)

На tessie и SunFlower94 им се допаѓа ова.
  20. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Му вика не е дека нема каде да одам не знам шо и пак посрана се врати па уште и го лаже :devil: :@ :devil: :@

А иначе да беше толку фина со него, немаше да се кае како скот
    коа овај ќе умре
    Требаше Џем клоците да и ги опне засекогаш па тогаш да ја видам.