1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    E значи исто размислуваме за ликовите 100посто идентично ;)

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  2. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    74
    Јас мислам дека Неџла не го ни сака Џем какво лице му прави алал да и е... Вика дека не дека немала каде да оди туку едноставно сакала да биде со него.. Да не и ги отвореа очите нејзините и да не и покажеа која е нејзината реалност без Џем уште ке си беше храбра и немаше да му се врати...

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  3. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Whaaaaaaaat? :o Ова за потребите на некој филм или? :D Види ја Фикретка еј :o

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.003
    Еве неколку слики :lol:

:(

Ух, претерав :)

На k.i.t.t.y му/ѝ се допаѓа ова.
  5. milicka19

milicka19 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2010
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    118
    Лејла и Неџла не се трпат веќе. Ни едната ни другата во ниту едно нешто не постапија правилно. Ех до која мера значи може да оди алчноста и љубомората. Ова е од премногу строго што ги држеја сега кога се опуштија незнаеја на каде тераат како бесни кобили. Лејла нависта најмногу претрпи но тоа не и даде поука во животот. Она што двете го направија остави дамка во нивните животи и не се бриши тоа на секаде ги прогонува. Неџла наместо да се сврти кон сопругот и да си го одржи бракот опседната е со Лејла и Огус.Уште кога ја доби пораката со сликата ако толку е заљубена во Џем намаше онака да реагира како неа да и е многу гајле па за семејството. Онака изгледа како со Џем да е од што нема со кого да биди бидејќи никој нема да ја сака кога ќе ја дознае вистината што си направиле со Лејла и најманогу од финсиски аспект бидејќи онаков раскош лесно не и се напушта. Лејла исто така кој би ја зел за жена со онакво минато освен Огус кој си поигрува пак со неа. А онаа Седеф пак што незнае да си ја затни устата само проблеми прави. Таа е виновна што Огус и Неџла се запознаа, сега пак на Лејла и кажа за роденденот. Може несвесно го прави тоа но ме нервира што секаде се пика. А Фикрет незнам зошто ја напаѓате, таа неможе да крене глава од проблемите дома. Бидејќи не сакаше да биде сведок на сите настани се омажи со Таксин мисејќи дека ќе најде спокој, но од Џеврие нема спас. Од онолку проблеми ќе незнаеш главата каде тие ќе се спобудалиш. Уште тоа и фали Таксин да ја изневерува покрај онакви проблеми. Луѓе хаос е филмов :)

6. Sanji4ka21

Sanji4ka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    88
    Истото мислење го делиме со миличка19.Ептен се смени текот на филмот.Само од проблем во проблем влегуваат.

На milicka19 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Ја пратам серијава не велам не, но некако ми станува досадна. Истите караници, Лејла Неџла, Џеврие Фикрет...истите проблеми ги имаат, никако да ги решат. Но сепак, Кога лисјата паѓаат го отсликуваат секојдневието, животот на обичниот човек, со сите негови проблеми. Беа вистинско семејство кое се раздели. Веќе ретко кој е искрен во серијата. Сепак ќе ја изгледам до крај, сакам убаво да ги испратам сите случувања, иако го знам крајоот! :)

8. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Цццццц оваа Лејла што и направи на Неџла еллеле бре сестри се како можат тоа една на друга да си го прават особено Лејла... Но сепак ќе го гледам морам да видам што ќе се случи понатаму :wasntme:

9. alilali

alilali Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Можете да ми го кажете вистинското име на Назми? ^_^ :)

10. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Caner Cindoruk ;)

11. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    да го сака...па јас маж ми да го мразам па нема така да му правам. И доста ја правдате Неџла, ќе видите на крај како таа самата
    ќе се кае за се што направила, ќе сфати каков маж имала итн

12. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Aбе а кој може да и забрани ќе си излегува кај сака...шо ем Неџла со маж и избега па уше оваа да и се тресе. Инаку мене и двеве не ми се тачни еееејјј сестри очи ќе си ископаат. И ај Неџла нека не се опседнува со Огуз и Лејла туку нека си го гледа Џем ако е толку фина.

Инаку приметив дека филмов ептен ме набива со негативна енергија во последно време, ама ради маж ми мора да го гледам т.е. слушам :worried:

13. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Леле леле вечер Левент пак ќе се појави ау ау плакнење очи :sun: ^_^ ^_^ :lol:

На FortuneTeller.xD и mims-89 им се допаѓа ова.
  14. Springy

Springy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    522
    А нели Ѓулшен вчера рече дека нема да дојдат на свадбата?

15. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Како мислиш, ќе сфати каков маж имала? Што ќе се случи, баш ме инетересира? :?:
    И уште нешто, како се вика вистински Левент? :inlove:

16. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Nihat Alptug Altinkaya е вистинското име на Левент а да, да инаку Неџла
    ќе се мажи после смртта на Џем со еден Али од когo ќе остане и трудна на крај баш дознава пред разводот со него. Тој ќе се сплетка со Ферхунде и никад нема да и биде ко шо и беше со Џем и само ќе му оди на гробот и ќе цмиздри

На FortuneTeller.xD му/ѝ се допаѓа ова.
  17. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Туу бре цела епизода чекав и на крај го дадоа само на 10 секунди :@ :D Ај у понеделник :inlove:
    А зашто на крај на епизодава рекоа во вторник ќе гледате... :| Заштоо во вторник? знае некој?? Што ќе има во понеделник? :?:
    Или грешно да не ми се слушнало? :D

18. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    74
    Ептен ми беше смешно кога Ферхунде зборуваше со Мидхад на телефон а Левент влезе на свадбата :D Мидхад е нејзината реалност и иднина а каков пастув пропушти лелеееее :D

Инаку гледав неколку епизоди на јутуб и баш сакам да знам што ке биде со Ферхунде и Мидхад зошто
    на крајот Ферхунде беше сама во куќата, цела испразнета и плачеше.. да не умрел и Мидхад па куќата на неа останала???

19. Springy

Springy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    522

сестра ми вика ќе имало некој концерт на влатко, по повод празникот

20. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    74
    Леле, за концерт на Влатко јас нема серијата да си ја гледам??? Уааа :Down: :Down: :Down: :Down: