Spoiler Ферхунде ке биде со Мидхат па ќе се остават и после Ферхунде ќе биде со уште 4 мажи,а на крајот останува сама како УТКА...а иначе знам некој ќе умре на крајот во последната епизода ама нз кој
Фала ти за инфо, баш ме интересираше а не разбирав иначе ако сакаш да знаеш кој ке умре Spoiler Али Риза Во последната епизода ке го најдат во дворот во инвалидска количка, мртов...
Хаха леле Фикретка ептен поштена била беее Инаку и мене ме занима дали е ова за потребите на некој филм или навистина е поштена девојкава
Како убаво ја зафркна Левент Ферхунде Оваа мислеше за нешто друго дошол кај неа дома Ако, така на неа
И мене ми падна жал бе порано ич не ја сакав,ама откако ја раскажа приказната за себе.што се не и се дешавало како мала,логично е вака да се понаша.
Еј стварно, не дека има право да биде жив катил со сите ама се тоа што го проживеала, греотка е. Инаку не очекував дека ќе му потпише на Левент, мислев дека пак ќе стане алчна за пари. Како и да е фустанот и беше сонннн
Станав зависна од серијава . Ја обожавам нешто различно од се досега што сум гледала доста ми е од : Љубов моја ќе умрам за тебе те сакам не ме оставај и остала патетика ..... Жал ми падна за ферхунде многу се понижи јас сум во многу слична ситуација ја имам Ѕверхунде за непријателка ама кога ќе подразмислам малку и е
Уф,Лејла премногу нервира.Ги скара Хајрие и Али Риза,но сепак и Хајрие е во право.Не може без ќерка и исто како и човек без кислород.Таа е мајка,секако дека мора да се грижи.Но,Али Риза веќе ја претерува.Ова не е детска игра па да го шета цел Истамбул,па кај Фикрет му најди дом,не му било удобно.Веќе ми здосади серијата!
ау ми се здосади со ова идими-дојдими ја упропастија цела серија ама затоа е тука тетка џеврие да не насмее
Серијата изгуби секаква смисла.Во круг па на ќоше. Се е овде, да те праша човек да му раскажеш што се случи во епизодата нема да знаеш шо да кажеш. А баш ми беше убава и поразлична од другите. Инаку овој Али Риза неможам да го прежалам, на глава му се качија сите и одозгора крив е. Лејла ми се понижи во крај..овој ја силуваше (на некој начин), ја лепеше шлаканици кога си сака, побегна со сестра и, има бебе од друга и оваа демек сега неможе без него... Само Фикрет ми е салам, а Ахмет ми е душа од човек. Друг никој. п.с. Џеврие ми едниствена причина поради која не сум се откажала официјално од гледање..