1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Фикрет денес ќе дознае дека е бремена, баш ме интересира реакцијата на Џеврие :lol:
    Честитки за Фикретка :D

2. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Леле почанаа на живци да ми идат сите. А па тоа Ајшето за греота е никој не ја ферма срце

3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.003
    Богами, Ајше последното дупче од свирчето. Никој не ја сматра ко од вишок да е. :^)

4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Хаххаххах, геота :rofl:
    Ама и Седеф каква е со тоа марулата на глава ццц
    Неџла тешка глупача, она е светица нели....?

На lolyta777 и LadyN им се допаѓа ова.
  5. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    За се' ова го обвинувам само Али РизЛа. Мечката уште сака да го молат. Друг може да прости, само тој не. На Неџла и го прости тоа што избега со мажот на другата ќерка, на Шефкет му прости крадење. А Лејла што направи толку страшно? Се знае дека е ментална и тој кога дозна наместо да фати да ја размлати убаво, тој ја остави со него. :x
    Онаа па Фикретка се по татко и, и да е крив и да не е, нема врска, она ко слеп за стап се фатила за него.
    Хајрие може алапачи многу, ама жената си е во право. И која и е поентата на Ферхунде? Не знае таа жена за доста. :x

6. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    ама сите како да заборавивте каква глупачка е лејла? и го зеде дечкото на другарката од факултет,со него направи несреќа во која загина човек,малку и беше тоа па и се измеша на неџла во врската.а таа кутрата не и кажа колку огус ја сака за да не ја разочара,нели тој и изјави љубов пред да се жени со лејла? и потоа сфати колку го сакала и си го врати назад,па тој беше нејзин дечко.и не се занесува како лејла кога ги понижуваше барајќи пари од нив ( демек немала ситни ),таа само со крупни работи.убаво и врати неџла,мило за драго.

На Danilela и macysh им се допаѓа ова.
  7. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    aj pretty-please доста ја браните Неџла. Едно е да земеш дечко со кој и онака си немал ништо, а сосема друго маж. Разликата факт е дека постои. Лејла е наивна, секој успева да ја освои ама не е злонамерна, секад им давала пари на нејзините а Неџла госпоѓа стана и сега само оди да им се кара зашо зборат со сестра и и да ги полни со горчина а иначе ги избегава при прва прилика, ако е толку добра, шо не ги пуштеше да живеат кај нив дома или да им земат и нив стан, пошо она ни е најбогата...не не, поубаво и е во бунди да им се шета да им се прчи на нејзините кои немаат кров над глава, да не заборавам дека и го спаси животот на Неџла, а оваа неблагодарнава како и враќа. Па сестра ти е во болница шо ти е на тебе алооо...Мислам доволна е паралелава - Лејла ги замоли да се смират со Неџла демек греота била на улица да седи, а оваа се буни зашо ја посетиле у болница. Неџла си ги скара родителите еееј мислеше нешо ќе и направи татко и на Лејла, глупачка продава лажен морал. А Лејла се смири со бившиот значи, аууууууууу голем грев направила.

Еве и ако е така, сега Неџла не прави грешка? Како го зјапа Огуз у секоја прилика уше у скут да му седне и тоа не е убаво...А како што реков погоре Неџла и самата на крај
    ќе си ги увидува ОГРОМНИТЕ ГРЕШКИ кои ги има направено и ќе се кае како куче како шо би рекла Хајрие :lol:. Аууу колку ми е мило Ферхунде што ќе и го растури вториов брак мх мх :devil: :D
    Да ми беше Лејла сестра, ќе и простев пошо нишо не сум имала со типот и онака, ќе биде тешко, ама сестра ми е бе ќе се потрудам да ја поддржам. А да имав сестра која ќе направеше нешто толку подло како Неџла, жими се ќе ја претепав или ќе најмев неколку батки да ја “нашминкаат“ да ја видам после :D
    Мислам на Џем (добротата од човек :lol:) кога успеа да му се качи на глава и по малку да почнува да не ја поднесува неа и нејзините постапки, шо да кажам за другите.

A Ферхунде ми е најпаметното суштество во серијава и ако им е на алиризовци :lol: за она кое ги чека (клоцата и низ врата :lol:)

A за Фикрет шо да речам...“безгрешната“ учителка. :rofl: со маж и како со учениче да се понаша, па кој со мажот така се понаша, многу слобода си дозволува тоа грдоно :lol: . Па мислам како нема да ја
    извара
    :lol:

На lolyta777 и LadyN им се допаѓа ова.
  8. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    213
    за сето што се случи со лејла и неџла е крива седеф затоашто она ја започна работата со огуз

9. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Ех сега па и ти.
    Чисти глупости, заради тоа што тие две се плитки во паметот некој друг им е крив!
    Секогаш кривецот е некој друг.
    Ма цела серија излезе од контрола, многу се змрсија работите. Се можеше да почне да тече по некој нормален тек, ама сапуница си е сапуница. Така лошо и ќе заврши. Се помалку и помалку гледам по некоја позитивна, весела работа. Депресии, плачики, расправии.. .
    Дури не ја ни гледам серијата веќе со некое посебно внимание и посебен интерес.

10. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Да бе, се прави светица-лигавица :lol: пред сите а оп-троп у кола му се пикна на огуз. абе пешки ќе одам цел ден боље...мене да ми понуди некој превоз, па ја ќе се помочам од страв :lol:

На dragan4eDR му/ѝ се допаѓа ова.
  11. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    неџла барем не уби човек како сестра и.и таа им го плаќаше долгот кон банката,за разлика од оваа глупавава шо ги мамеше со ситници од париз.и сама призна дека е со огуз за да и се одмазди на неџла.така да можеби и неџла не е светица ама оваа е стварно глупава.да одиш со некој што те силувал само за да се одмаздиш? па 2 грама мозок нема.

12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Како тоа убила човек? Не е она крива што е глуп :D
    Абе сите се глупи еее, така им кажал режисерот! :rofl:

13. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Лелеее бре ме изнасмеавте :D :D Освен глупачка, во постовите ништо друго не забележав :rofl: :rofl:
    Ха, Неџла глупачка...а онаа Лејла пак уште поголема глупачка.... Глупачка.... :rofl: :rofl:

Е да сте ми здрави и живи, во ваков депресивен период ме изнасмеавте. :D

И да не бидам офф, морам да кажам дека овој Али Риза е глупак :D (ама најозбилно), волкав дибек како некој забеган е, само морал, морал, морал... а ништо добро не видоа сите од неговиот наводен морал.
    Одма се навредува, некој да се искашла он ќе ги натопи очите, ќе си поголтне и ќе се навреди, во краен случај и ќе си замине со куферчето.

14. Lady-PinkHeart

Lady-PinkHeart Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    135
    Ни Лејла, ни Неџла... Ферхунде е без конкуренција, не може никој на малото прсте да и` се фати... Амбициозна, горда, бескомпромисна... Ако нешто науми, тогаш порано или подоцна ќе го оствари тоа... Е тоа ти е жена, а не овие двете што очи си вадат една со друга... :D

15. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Најтрагично е тој шо збори за морал. А коа му дојде стара љубав певаљкaна-шекна, се шашардиса :lol:

16. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    213
    Може некој да ми каже што се случуваше оваа недела воопшто не гледав за жал...

17. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308
    Лејла е навистина во право, таа сака да си ги среди работите со единствениот маж во нејзиниот живот и нејзина љубов, кој иако многу ја повреди тој и ќе ја излечи. Убаво си кажа Лејла, со Огуз е барем зашто го сака, а не како сестра и Неџла која од километар се приметува дека не го сака Џем, само плука по сестра си и Огуз, а во суштина и е криво што се заедно, и што Огуз веќе не паѓа на нејзе, место да биде среќна што ја прибраа и Лејла што и прости една толку непростива работа, простете ама така е, ставете се на место на Лејла. Ќе се поткачат малку со Џем, ајде куферчињата и да ја нема, ќе си одела жената, сака некој да ја преколнува да не си оди, ама и Џем веќе не паѓа на нејзе.

На maja0 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    Лејла го сака Огус????????? Ахахахахахахахаххахах, ова е нешто најсмешно што го прочитав досега. Па таа е со него заради одмазда и самата го кажа тоа :D

19. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    74
    Лејла и Огуз се сакаат, имаат интерес и двјацата со тоа што се заедно, сакаат да се одмаздат но на крај се сакаат и тоа се гледа. Оноа Али Риза телебатисот стварно неможам да го смислам. Мада
    жал ми е што ке умре.
    Нејсе, сите забегаа во серијава. Неџла сакам да ја претепам(таа е жив доказ дека парите навистина го менуваат човек) се дигнала госпоЖата па уште се дрзнува да и суди и да и се понаша на мајка и што оваа си отишла кај болната ќерка. Абе ајде... А заборави дека заради Лејла се врати дома. Глупача! А она Шефкетон леле и него сакам да го тепам. (нема да навлагам во коментирање на неговиот лик и дело зошто го делам мислењето со сите тука за него :lol:) Најслатки ми се Нехир и мужето и :D А за Хајрие многу ми е жал, ја пукнаа жената сите се попаметни од неа, сите и судат а таа кутрата само трча по секое пропаднато нејзино дете и по Али Риза што е само кинисан некаде со тоа куферчето. Леле не ми се верува дека ме напна серија, па се распишував на долго и широко најдобро ми е да прекинам. :D :D

На shiningstar му/ѝ се допаѓа ова.
  20. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    592
    Допаѓања:
    476
    Ми текна на моментот, кога Таксин кажа дека Фикрет е трудна...и погледот на Алириза :lol: искрено мислев ќе рече...Ќерко..па ти се ****.... :rofl: и пак ќе паднеше во депресија...како тоа може неговата ќерка да спие со сопствениот маж :rofl:
    У секој случај...добро изреагира г-дин Висок морал (алириза :lol: )

На TennisBabe, Gargamel, shiningstar и 3 други им се допаѓа ова.