Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Фикрет денес ќе дознае дека е бремена, баш ме интересира реакцијата на Џеврие :lol:
    Честитки за Фикретка :D

2. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Леле почанаа на живци да ми идат сите. А па тоа Ајшето за греота е никој не ја ферма срце

3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Богами, Ајше последното дупче од свирчето. Никој не ја сматра ко од вишок да е. :^)

4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Хаххаххах, геота :rofl:
    Ама и Седеф каква е со тоа марулата на глава ццц
    Неџла тешка глупача, она е светица нели....?

На lolyta777 и LadyN им се допаѓа ова.
  5. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    За се' ова го обвинувам само Али РизЛа. Мечката уште сака да го молат. Друг може да прости, само тој не. На Неџла и го прости тоа што избега со мажот на другата ќерка, на Шефкет му прости крадење. А Лејла што направи толку страшно? Се знае дека е ментална и тој кога дозна наместо да фати да ја размлати убаво, тој ја остави со него. :x
    Онаа па Фикретка се по татко и, и да е крив и да не е, нема врска, она ко слеп за стап се фатила за него.
    Хајрие може алапачи многу, ама жената си е во право. И која и е поентата на Ферхунде? Не знае таа жена за доста. :x

6. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    ама сите како да заборавивте каква глупачка е лејла? и го зеде дечкото на другарката од факултет,со него направи несреќа во која загина човек,малку и беше тоа па и се измеша на неџла во врската.а таа кутрата не и кажа колку огус ја сака за да не ја разочара,нели тој и изјави љубов пред да се жени со лејла? и потоа сфати колку го сакала и си го врати назад,па тој беше нејзин дечко.и не се занесува како лејла кога ги понижуваше барајќи пари од нив ( демек немала ситни ),таа само со крупни работи.убаво и врати неџла,мило за драго.

На Danilela и macysh им се допаѓа ова.
  7. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.650
    Допаѓања:
    22.300
    aj pretty-please доста ја браните Неџла. Едно е да земеш дечко со кој и онака си немал ништо, а сосема друго маж. Разликата факт е дека постои. Лејла е наивна, секој успева да ја освои ама не е злонамерна, секад им давала пари на нејзините а Неџла госпоѓа стана и сега само оди да им се кара зашо зборат со сестра и и да ги полни со горчина а иначе ги избегава при прва прилика, ако е толку добра, шо не ги пуштеше да живеат кај нив дома или да им земат и нив стан, пошо она ни е најбогата...не не, поубаво и е во бунди да им се шета да им се прчи на нејзините кои немаат кров над глава, да не заборавам дека и го спаси животот на Неџла, а оваа неблагодарнава како и враќа. Па сестра ти е во болница шо ти е на тебе алооо...Мислам доволна е паралелава - Лејла ги замоли да се смират со Неџла демек греота била на улица да седи, а оваа се буни зашо ја посетиле у болница. Неџла си ги скара родителите еееј мислеше нешо ќе и направи татко и на Лејла, глупачка продава лажен морал. А Лејла се смири со бившиот значи, аууууууууу голем грев направила.

Еве и ако е така, сега Неџла не прави грешка? Како го зјапа Огуз у секоја прилика уше у скут да му седне и тоа не е убаво...А како што реков погоре Неџла и самата на крај
    ќе си ги увидува ОГРОМНИТЕ ГРЕШКИ кои ги има направено и ќе се кае како куче како шо би рекла Хајрие :lol:. Аууу колку ми е мило Ферхунде што ќе и го растури вториов брак мх мх :devil: :D
    Да ми беше Лејла сестра, ќе и простев пошо нишо не сум имала со типот и онака, ќе биде тешко, ама сестра ми е бе ќе се потрудам да ја поддржам. А да имав сестра која ќе направеше нешто толку подло како Неџла, жими се ќе ја претепав или ќе најмев неколку батки да ја “нашминкаат“ да ја видам после :D
    Мислам на Џем (добротата од човек :lol:) кога успеа да му се качи на глава и по малку да почнува да не ја поднесува неа и нејзините постапки, шо да кажам за другите.

A Ферхунде ми е најпаметното суштество во серијава и ако им е на алиризовци :lol: за она кое ги чека (клоцата и низ врата :lol:)

A за Фикрет шо да речам...“безгрешната“ учителка. :rofl: со маж и како со учениче да се понаша, па кој со мажот така се понаша, многу слобода си дозволува тоа грдоно :lol: . Па мислам како нема да ја
    извара
    :lol:

На lolyta777 и LadyN им се допаѓа ова.
  8. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    213
    за сето што се случи со лејла и неџла е крива седеф затоашто она ја започна работата со огуз

9. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Ех сега па и ти.
    Чисти глупости, заради тоа што тие две се плитки во паметот некој друг им е крив!
    Секогаш кривецот е некој друг.
    Ма цела серија излезе од контрола, многу се змрсија работите. Се можеше да почне да тече по некој нормален тек, ама сапуница си е сапуница. Така лошо и ќе заврши. Се помалку и помалку гледам по некоја позитивна, весела работа. Депресии, плачики, расправии.. .
    Дури не ја ни гледам серијата веќе со некое посебно внимание и посебен интерес.

10. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.650
    Допаѓања:
    22.300
    Да бе, се прави светица-лигавица :lol: пред сите а оп-троп у кола му се пикна на огуз. абе пешки ќе одам цел ден боље...мене да ми понуди некој превоз, па ја ќе се помочам од страв :lol:

На dragan4eDR му/ѝ се допаѓа ова.
  11. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    неџла барем не уби човек како сестра и.и таа им го плаќаше долгот кон банката,за разлика од оваа глупавава шо ги мамеше со ситници од париз.и сама призна дека е со огуз за да и се одмазди на неџла.така да можеби и неџла не е светица ама оваа е стварно глупава.да одиш со некој што те силувал само за да се одмаздиш? па 2 грама мозок нема.

12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Како тоа убила човек? Не е она крива што е глуп :D
    Абе сите се глупи еее, така им кажал режисерот! :rofl:

13. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Лелеее бре ме изнасмеавте :D :D Освен глупачка, во постовите ништо друго не забележав :rofl: :rofl:
    Ха, Неџла глупачка...а онаа Лејла пак уште поголема глупачка.... Глупачка.... :rofl: :rofl:

Е да сте ми здрави и живи, во ваков депресивен период ме изнасмеавте. :D

И да не бидам офф, морам да кажам дека овој Али Риза е глупак :D (ама најозбилно), волкав дибек како некој забеган е, само морал, морал, морал... а ништо добро не видоа сите од неговиот наводен морал.
    Одма се навредува, некој да се искашла он ќе ги натопи очите, ќе си поголтне и ќе се навреди, во краен случај и ќе си замине со куферчето.

14. Lady-PinkHeart

Lady-PinkHeart Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    135
    Ни Лејла, ни Неџла... Ферхунде е без конкуренција, не може никој на малото прсте да и` се фати... Амбициозна, горда, бескомпромисна... Ако нешто науми, тогаш порано или подоцна ќе го оствари тоа... Е тоа ти е жена, а не овие двете што очи си вадат една со друга... :D

15. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.650
    Допаѓања:
    22.300
    Најтрагично е тој шо збори за морал. А коа му дојде стара љубав певаљкaна-шекна, се шашардиса :lol:

16. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    213
    Може некој да ми каже што се случуваше оваа недела воопшто не гледав за жал...

17. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308
    Лејла е навистина во право, таа сака да си ги среди работите со единствениот маж во нејзиниот живот и нејзина љубов, кој иако многу ја повреди тој и ќе ја излечи. Убаво си кажа Лејла, со Огуз е барем зашто го сака, а не како сестра и Неџла која од километар се приметува дека не го сака Џем, само плука по сестра си и Огуз, а во суштина и е криво што се заедно, и што Огуз веќе не паѓа на нејзе, место да биде среќна што ја прибраа и Лејла што и прости една толку непростива работа, простете ама така е, ставете се на место на Лејла. Ќе се поткачат малку со Џем, ајде куферчињата и да ја нема, ќе си одела жената, сака некој да ја преколнува да не си оди, ама и Џем веќе не паѓа на нејзе.

На maja0 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    Лејла го сака Огус????????? Ахахахахахахахаххахах, ова е нешто најсмешно што го прочитав досега. Па таа е со него заради одмазда и самата го кажа тоа :D

19. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    74
    Лејла и Огуз се сакаат, имаат интерес и двјацата со тоа што се заедно, сакаат да се одмаздат но на крај се сакаат и тоа се гледа. Оноа Али Риза телебатисот стварно неможам да го смислам. Мада
    жал ми е што ке умре.
    Нејсе, сите забегаа во серијава. Неџла сакам да ја претепам(таа е жив доказ дека парите навистина го менуваат човек) се дигнала госпоЖата па уште се дрзнува да и суди и да и се понаша на мајка и што оваа си отишла кај болната ќерка. Абе ајде... А заборави дека заради Лејла се врати дома. Глупача! А она Шефкетон леле и него сакам да го тепам. (нема да навлагам во коментирање на неговиот лик и дело зошто го делам мислењето со сите тука за него :lol:) Најслатки ми се Нехир и мужето и :D А за Хајрие многу ми е жал, ја пукнаа жената сите се попаметни од неа, сите и судат а таа кутрата само трча по секое пропаднато нејзино дете и по Али Риза што е само кинисан некаде со тоа куферчето. Леле не ми се верува дека ме напна серија, па се распишував на долго и широко најдобро ми е да прекинам. :D :D

На shiningstar му/ѝ се допаѓа ова.
  20. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    593
    Допаѓања:
    476
    Ми текна на моментот, кога Таксин кажа дека Фикрет е трудна...и погледот на Алириза :lol: искрено мислев ќе рече...Ќерко..па ти се ****.... :rofl: и пак ќе паднеше во депресија...како тоа може неговата ќерка да спие со сопствениот маж :rofl:
    У секој случај...добро изреагира г-дин Висок морал (алириза :lol: )

На TennisBabe, Gargamel, shiningstar и 3 други им се допаѓа ова.