Порано ме нервираше Лејла и тоа многу.. ама сеа па оваа Неџла ... дефинитивно се приметува дека парите ја измениа. Од онаа сцена коа си ги собра куферите и си се врати кај Али Риза и Хајрие, па после си го подви опашот и на Џем му вика : Останав не отидов нигде, не зашто неам кај да идам, туку зашто тука ми е местото.. ептен ја замрзев. Кафеанџијата и сегашната му жена Нехир најбоље ми се.
На почетокот ја гледав серијата редовно ама сега не.Ја затупеа ептен.Стана типична шпанска серија. Леле а тие криците на Седеф аман.
Кога лисјата паѓаат ќе се емитуваат во истиот термин 20:00 часот по завршувањето на 1001 ноќ на босанската Хајат. Незнам точно уште колку епизоди има до крајот на 1001 ноќ на Хајат али знам дека е при крај. Јас лисјава случајно почнав да ги гледам од 2ра сезона и ми стана интересна серијава, а 1ва сезона не ја гледав бидејќи не ги сакав турските серии али мајками почна да ги гледа лисјава и јас се навлеков на серијава. Така да кога ќе почнат јас планирам од почеток на Хајат да ги гледам од 1ва сезона и плус тоа на турски си зборат како што е оригинално.
Утре ќе биде многу интересна епизодата Spoiler Алиризовци ќе се враќаат од надвор и Ферхунде ќе им отвори врата од куќата
Не ми се верува дека Огус е убиецот. Јас ја немам гледано унапред, секогаш си ја гледам премиерно на А1 оти така ми е поинтересно, али оние што ја имаат гледано унапред можат да кажат во Спојлер дали е Огус убиецот.
па нели како што знаеме Шевќет ќе лежи во затвор ради Огус, бидејќи го признал убиството на Огус, има шанси и Огус да е убиецот
Spoiler јас како што гледав огус во пследната епизода ќе оди во затвор-значи он е убиецот,а шефќет ќе лежи место него Иако лејла ич не ја сакам вчера малку ми падна жал за неа ,пак си остана сама,ама само малкуууу а на овој Џем шо му е филмот Знаеше за неџла така и ја прифати ,и сега вака и прави,мајка му како ја третира а тој пак по нив? па ако си ја прифатил таква ,си и простил што ти направила ,што мајка бараш сега да и се к*рчиш?е не ми е јасно како и да е филмот стана безсодржински,и без везе,а у почеток ептен бев загреана за него-си реков фала господе-убава серија,баш го отсликува нашиот менталитет...но серијава отиде у скроз диферент веј [
серијата ептен забега од самата суштија што ја имаше порано едвај ја чекав сега не ми е ни важно дали ќе пропуштам епизода жал ми е за лејла не е фер она што и се случва и мислам дека огус не е убиецот нема никаква смисла а онај али риза како ме изнервира тушло еден што и се дери на тетка хаирие па што е крива жената се случе во право е таа е мајка колку и да згрешат пак тие се нејзини деца и од никого неможе да се откаже прост чоек на сите му прости 3 дупло грешки што напраја на лејла неможи глупости....
Јас како што гледав на интернет Spoiler кога ќе се преселат во новата куќа Шефкет ќе е таму знам има една сцена како се кара со Неџла што значи дека сега за сега нема да лежи во затвор, а мислам дека и на погребот на Џем ќе присуствува. А Неџла и мене ме нервира.
Е јас едвај чекам да гледам вечер, да им ја видам реакцијата на Хајрие Али Риза Шефкет и Седеф кога Ферхунде ќе им отвори врата.
Во овој случај, Огус е наместен, нема никаква врска со убиството. Понатаму тој навистина ќе убие човек (ќе го дадат и тој дел во серијата), кога Лејла ќе биде трудна, и поради Лејла и бебето, Шефкет ќе ја превземе вината. А вечер ќе биде тоа?
хахах не ми се верува дека и за ова тема сте отвориле....супер сте жими се ( јас дека новичка сум па додека да видам се ... )