1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. beauty.me

beauty.me Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2011
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    3
    Леле зошто ги смениа гласовите,сега кога веке се навикнавме на старите...А приметивте ли дека гласот на Али Риза го глуми Игор Џамбазов,а на Шефкет Тони Михајловски..

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    девојки
    AKO НЕКОЈА не ја мрзи на кратко да ми каже што се случуваше во оваа епизода? Не бев дома :angel:

3. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Еј ај и јас ќе ве молам и јас ја испуштив денешнава

4. Doberman

Doberman Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    519
    Инаку денешната епизода беше прва од сезона 4.
    Јас малку на почетокот гледав кога се степаа Митхат и Шевкет и морав да излезам и не ја догледав епизодата до крај, али утре има реприза околу 15 часот па ќе си ја гледам репризата.

5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.003
    Шефкет и удри шамар на Ферхунде, дојде Митхат и се степаа со Шефкет. Митхат и Ферхунде ги избркаа од куќата па они отидоа кај Нехир. Вечерта Митхат им рече да си ги соберат работите, ги собраа и отидоа кај Неџла. Огуз излезе од затвор со кауција, Џејда му плати, Лејла се изнервира. Ферхунде ќе се пресели во куќата на Митхат. Тоа беше отприлика.

6. mouse

mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    338
    а чиј е гласот на Фихрет?

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.003
    Да и јас тоа гледав, ама и он се подзамисли уште во хотелот кога беа, нели Ферхунде заспа пијана... Се сети на зборовите од Алириза, дури мислам дека криво му падна на Митхат :(

На Борјан Јовановски жена му Амернис.

Малку ми е чудно дека Игор Џамбазов и Тони Михајловски ги глумат тие гласови... Јас не осетив дека се тие :?: Сигурно? :?:

8. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Лелееееееееее гласовиве!!!! |( Неможам на мира да си ја гледам серијата се ми изреметија :D Пу бе! Сега ли најдовте во Сител да одите! :D

А иначе не верувам дека Фикрет ќе го изгуби бебето :| (ако тоа се деси е тек тогаш ќе биде фешта, отиде јабана Ферхунде :devil: :D)

9. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Нема да го изгуби бебето..

10. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    :lol: :lol: :lol: Шо убаво им направи Ферхунде вчера, ако, ако, да видат и тие малце како изгледа кога ќе те избрка некој од дом кој бил и твој ]:)

11. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Абе она вчера некој ќе рече не беше човечно од страна на Ферхунде, ама не знам зошто се навредија до толку. Па Хајрие како по обичај се онесвести и што би рекла она и се скратија 5год. од животот. :)
    Она веќе не е нивна куќа, она е куќа на Мидхад и тој со кого сака ќе се жени и кого сака ќе си донесе во куќата негова! И да не ги избракаа тие сами ќе с одеа. Па не може толкуууу чесен човек како алириза да живее под исто покрив со толкууу нечесна жена како Ферунде. Ајде ви се молам. Тоа што го направија неговите ќерки е 100х полошо од делата на Ферхунде. Прво Лејла излегуваше со Огуз, а после почна Неџла. Па почнаа двете истовремено. Па Огуз, во врска со Неџла, спие со Лејла. Се жени тој со Лејла, па почнува да ја изневерува со Неџла. Бегаат они заедно, па се враќаат. Сега пак е Огуз со Лејла. Аман, ми се сврти во глава дури објаснив кој со кого е. И двете ќерки на таков чесен човек го направија тоа, а тој уште има лице да и префрла на Ферхунде?! |(

На dragan4eDR, 2468 и tessie им се допаѓа ова.
  12. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    563
    Допаѓања:
    863
    Серијава не ја имам гледано од пред 2 месеци, некако ми е досадна од кога ја гледа последната епизода....
    Туку гледам сега нешто гласовите им ги имаат сменето на глумците, па стварно е глупо бе а на сител сеа новата серија што ќе почни ги слушам Фикрет и Али Риза(појма немам како се викаат тие што ги синхронизираат).
    Тууу да не знеаш кој е кој :lol: :lol:

13. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сега се е сменето откако и гласовите им се сменија. Се е смешанооо. Не сум навикната на овие и некако па и не им одговараат. Тоа не е Али Риза и Шевкет така ми се причинува на моменти :lol:

14. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Приметив сега реприза кога имаше :o Шефкет е дефинитивно Тони Михајловски, Али Риза личи ко Игор Џамбазов ама не сум толку сигурна, ама за Шефкет, Тони е 100% :D :D

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  15. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Ах бре да си ми жива и здрава. И јас се обидувам на домашниве да им укажам некои работи, ме направија несалам шо сум ја бранела Ферхунде :D . А ви текнува ли колку беа дигнати кон неа на почеток кога се запознаваа, па Али Риза нејкеше рака да му бакне, па Фикрет ја замараше, не ја остави раат, ја тераше да и усисува, коза една грда искомплексирана. Абе, ако не ми се работи по дома, нема да работам бе, ми се може...

Да не правам муабет за тоа колку подло се понашаа. При неа дома одат кај Нехир да ја оговараат и тоа пред Седеф а знаат дека дебилот (седеф-кадифе :D ) е очајна по другиов дебил (шефкет муле) :@ . Разгалени дечишта, еден факултет не можат да завршат, таа без помош од родители, злоставувана, па не паднала во депресија туку се градела како личност мислам во тие услови да станеш магистер на науки во реалност е неизводливо :D

E сеа не и беше паметно тоа што се сплетка со Левент затоа што конечно овој во затвор имаше време да си ги расчисти мислите, ги немаше цела фамилија да му дрндаат против неа и беа на прагот да се смират со Ферхунде, ама она таа грешка ја направи зашто е помалку итра отколку што се претставува и едноставно беше осамена, пред тоа Шефкет ич не се однесуваше убаво со неа и ств беше за греота.

Затоа искрено ептен ми се направи кеиф на душичката коа им рече „Сега јас сум Ферхунде Кара...пријатно!“ :lol: :lol: :lol: Па шоо...само тие знаат да бркаат? 8)

На WhiteAngel, milicka19, dragan4eDR и 2 други им се допаѓа ова.
  16. milicka19

milicka19 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2010
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    118
    Зошто ги сменија гласовите?Катастрофа е сега. :worried: До крајот на декември знам дека завршија со синхронизација со старите гласови. Сега неможам да се навикнам на овие :worried:

На rainlover му/ѝ се допаѓа ова.
  17. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    леле овој огус колку е преубав...ааааа какво тело,какво лице,какви очи...уф :D

18. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Кој ВОЛ е Шефкет значи еј! :@
    Иначе морам да признаам дека Огуз се разубавел, брао.. :)

На lolyta777 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Леле ама ме изнервира глупавиот Шефкет ја удри колата на Џем глупак невиден уф :@

20. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    како мислиш овој огус е поубав ? :^) истиот е,само послаб и поразубаен... :) јас на почетокот се мислев да не ставиле друг глумец на негово место :D