Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Човеков е подвижна катастрасофа...малер бре, невиден баксуз...
    Огуз..no comment..,like it...like it a lot... :lol:

2. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Боље е нашминкан, потсреден му е бркот, а башка и добар "чуп" на веѓа има напраено :lol: може затоа лицето му се отворило и убавината блеснала на виделина :rofl:

A бе дебилче :lol: и тој нејќе :rofl:

3. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Koга лисјата паѓаат според официјалните мерења на рејтинзи вчера имала рејтинг од 29.16%

4. meredith

meredith Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    363
    Допаѓања:
    78
    Порано ја следев оваа серија но сега престанав , не знам зошто некако се се испомеша и веќе не ми е интересна. Но, сепак најинтересна личност ми е Џеврие, кој ја глеав постојано се смеев.
    Една другарка ми кажуваше дека на крај Фикрет ќе ја убие Џеврие и всушност целава серија е направена како приказна која ја раскажува Фикрет од затвор.

5. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Вечер нема да ги даваат ???

6. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Ај накратко некој да ми раскаже што се случи синоќа, јас неможев да гледам многу касно ја даваа. :worried:

А вечер ќе има? Зошто така прават, толку касно, неможе никој да гледа :?:

7. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    ^^
    Изгледа нема вечерва :worried:

22.00 Кај Ана - кулинарско шоу
    22.10 Идол - музичко шоу
    22.25 Имотот на дамата - сериски филм

8. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.372
    Допаѓања:
    22.396
    Вечер нема да има :@ Заради концертот на Калиопи :!: .
    Инаку вчера, откако се вратија од Америка Неџла и Џем, Шевкет по патот накај нив, им ја удри колата и за тоа дознаа родителите на Џем, на Неџла и стана многу незгодно. Лејла дозна дека Огуз често се гледа со Џејда, овој и рече дека е заради разводот. Лејла и ѕвонеше на Фикрет, демек да ја праша како е, ама оваа беше многу ладна со неа кога збореше. Кај Хајрие дојдоа на кафе сосетките и оваа излажа дека сите 3 ќерки и се среќно мажени и ситуирани. Алириза шеташе по маалото, седна во една кафеана ама веднаш стана, не е како кај Ахмет. Шевкет ја повика Седеф да излезат вечерта.Џеврие цело време негодува заради новата куќа, демек откако се преселиле не ја гледаат, се жалеше само, ова и смета она и смета, како и секогаш. Отприлика тоа беше.

На Barbie-mwa му/ѝ се допаѓа ова.
  9. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    672

истото и јас го слушнав, но нема врска, ги изгледав сите до крај на интернет такво нешто воопшто нема да се случи, да не откривам како ќе заврши погледни на интернет последната епизода или гледај ја серијата.

10. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Не беше потребен толку концертов на Калиопи! |( Ќе пројдевме и без него :D Нема денес лисја, и вчера кога завршуваше рекоа во среда ќе гледате.....

11. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Ма они не знаат дека најдобар поклон е да ја пуштат серијата за 8ми март, а не на Калиопи концертот :D

12. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Значи ништо не сум пропуштила што заспав како трупче :lol: а богами и маж ми не ги пропуштил волците... :lol: е сеа ќе види он шо ми се издераваше у стил ама зааашо не ме разбудиииииии ...ќе си ја види тој сеа Ферхунде за сите маки претрпени ко станавме у рани зори ]:) :devil: :lol:

13. SOVRSENSTVO

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Абе девојки Алиризовци пак ќе се селат??? Јас како што гледав на интернет не се во овој стан туку во друг поубав. А нели
    Фикрет во Истамбул ќе се преселеа леле колку е јак Таксин кога е во кафана пејачка му пее мака си нема :lol:

14. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.951
    Допаѓања:
    111.609
    да да ќе се селат

Куќата ќе ја купи Огуз И Лејла кога Али Риза ќе се шлогира ќе се преселат во куќата. А и Фикрет кога ќе и е во криза бракот, зашто таксин ќе легне со певаљкаа ќе живе во куќата малку.

На SOVRSENSTVO му/ѝ се допаѓа ова.
  15. parrot

parrot Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    499
    Фала богу, не сум единствената! Убаво им прави Ферхунде многу ми е мило.. Ми идеше преку ТВ да го убијам тоа стапчето Шефкетот кога ја удри Ферхунде... А оној балончо Али Риза со кое лице на Ферхунде и дели памет, не гледа дома со има, сите што можеа и како можеа го по*баа па сеа Ферхунде крива... мореее само така за нив, арно си прави таа, многу ми е мило што ги избрка... а иначе слушнав, ферхунде ке се разведела од Митхат и после ќе го бркала новиот дечко на Неџла ...

16. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.951
    Допаѓања:
    111.609
    Бидејки ја изгледав цела серија, знам турски па си гледав на kanal D, за ферхунде само едно ќе ви кажам, девојката не е лоша во душата, ама нејзината алчност за пари и за моќ ќе ја уништат. Инаку жалосно ми е како она ќе заврши. Исто и Неџла. Ама ај да не ви кажувам све, нема да ви е интересно.

17. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Јас го гледав крајот на серијата и си се изнаплакав ептен ;( колку е жалноо :(

18. SOVRSENSTVO

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Фергунде е многу реална личност. Личност како што можеме да сретнеме во секојдневието. Таа е искомплексирана од минатото, напатена од детството и нормално е што така се однесува. Желна е за семејство, за топла семејна трпеза. За да го сокрие болното минато таа е премногу амбициозна мисли дека со пари ќе ги затвори болните рани :(

На WhiteAngel и Lady-PinkHeart им се допаѓа ова.
  19. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Хах мене пак Лејла ми е повеќе за жалење од Неџла на крајот
    на Неџла конечно ќе и се исполни желбата, ќе плива во парички нишо нема да и фали освен маж, ама таа и ко имаше не знаеше да цени

20. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.951
    Допаѓања:
    111.609
    така изгледа ако ја гледаш само последната. Ти велам цела ја гледав и мене за Неџла ми беше многу жал зашто
    цело време сакаше да има дете, со Џем не и се исполни таа среќа, и после неговата смрт кога најде љубов кај Али, пак Ферхунде ќе се сплетка и грев ми падна кога излегоа од рочиштетото за развод со Али и му кажа дека е бремена. И на крај сама остана.