1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.464
    со каква певаљка бре??? кафанска некоја??
    :rofl: :rofl:
    едит- Cега го видов и 1от спојлер :lol: :lol: :lol:
    па не ни очекував нешто на повисока класа :rofl: :rofl: :rofl:

На odbojkarka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.935
    Допаѓања:
    111.469
    Да ама сам ќе се заебе
    Фикрет ќе иде кај певаљката и она за да не направи проблем ќе речи дека само преспал кај неа зашто бил пијан многу и неможел да стои, ама Таксин нема да го држи совеста па све ќе и признае на фикретка. Мада искрено на она нејзино трца врца во Истанбул кој би ја трпел :lol: :lol:

3. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.935
    Допаѓања:
    111.469
    јака беше Џеврие вечерва :))) леле како се изнасмеав !!!!

4. Lady-PinkHeart

Lady-PinkHeart Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    135
    И направија ехо на Фикретка.... хахахахахх... Ако не е Џеврие, ќе умреме од досада во серијава :rofl: :rofl: :rofl:

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  5. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    И јас за ова сакав да искоментирам. Најјака е џеврие, жими се. И стави ножици и нож под покривката хахах е луда е стварно. А денис ни се заљуби ххехе. Знае некој дали ќе е заедно со оној аптекарот?

6. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.361
    Допаѓања:
    22.318
    Сега куќата е на Митхат. Како и зошто потоа ќе ја купи куќата Огуз?
    И како во последната епизода Ферхунде пак е во куќата и нејзина е на крајот?
    Не можам да сфатам...?

7. odbojkarka

odbojkarka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    82
    Сте го гледале крајот?? Јас го гледав на нивната страна..
    Алириза ќе умре :'(

Редактирано од модератор: Пишувајте на кирилица и доколку откривате дел од содржината користете спојлер. Прочитајте ги правилата на форумот.

8. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    чекајте бе луге :D не бидите толку нестрпливи..има време,ке видите се по ред :!:
    затоа после на сите ви здосадува филмот :)

9. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.935
    Допаѓања:
    111.469
    митхат ќе ја остави ферхунде. Шефкет ќе му отвори очи. Ќе ја продава куќата и Огуз ќе ја купи за Лејла, на ферхунде не е куќата на крајот туку она само дојде во куќата откако они си отиода. Треб цела серија да се изгледа за да се свати крајот.

10. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    nena,е ме насмеа со она-трца врца :D тоа од речникот на џеврие си го прифатила изгледа ;)
    закон е баба џеврие,а може и устав.. :D
    ја незнам дали дека ми е многу убава неџла па си ја правдам,викам не е она толку лоша као лејла..јес да и она направи грешка кога избега со огус,ама после се покаја и само еднаш направи грешка,а лејла од грешка во грешка пага.и ептем ме нервира лејла шо и љубомори и ја мрази неџла,дури и сака да и го расипе бракот-случајот кога намерно отиде во кафичот каде неџла и џем правеа забава.како од завист да ги прави некои работи,како од завист да е со огус само за да и пркоси на неџла.додека неџла не е таква,она кога избега со огус избега поради љубов,поради тоашо беше занесена заблудена по огус,а не за инает на сестра си,како шо го прави тоа лејла.

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  11. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Неџла е гуска невидена. Што сега со Лејла се замара како уште да го сакам Огус. Леле а оној копукот Шефкет маглет за проблеми :@
    а Џем од срцев удар ли ќе умре??? Ооооо Денис се заљуби :lol: Леле а се секавате ли оној бивштот што бегаше од училиште за него каков шутрак беше :D

12. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.935
    Допаѓања:
    111.469
    лејла и мене ми е како изветреана. Ептен не ја варам. А Неџла е прекрасна. Преубава е. И јас си ја сакам и си ја правдам. А тоа Лејлиштето само од љубомора прави, зашто од почеток ја мрази Неџла зашто заради неа дојдоа во Инстанбул, и она им се пикна во врската со Огуз.

На baguf4e, JuLleE и Danilela им се допаѓа ова.
  13. parrot

parrot Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    499
    и јас слушнав дека од срцев удар ќе умре, и дека после Неџла ќе иде со некој друг, а Ферхунде ќе сакала да и го превземе тој..

14. nedzma

nedzma Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    192
    Јас слушнав дека Џем во сообраќајка ке загине :?:

15. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.935
    Допаѓања:
    111.469
    Тоа е точно. И многу е жална епизодата кога ќе умре Џем. Спремајте марамици.

16. Lady-PinkHeart

Lady-PinkHeart Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    135
    и јас разбрав дека Џем ќе загине во сообраќајка, па млад е за да умре од срцев удар... :)
    Како и да е, изгледа ќе треба да чекаме, да видиме за најсигурно :)

17. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Па млад е но овие ќе го умрат-семејството на Неџла

На Lady-PinkHeart му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Од сите во серијата највише Џеврие ја поштувам.Најпаметна,сите ги врти како сака.Гооспожа Фикрет! :D
    Ферхунде-И Ферунде е паметна ама мн. е бесна.Прво се разведе од тој првиот,па се зема со Шефкет,па им растури куќа отиде кај Левент,ја откачи Левент,трк кај Митхад.Абре,ѓавол жена! :devil:
    Лејла-Сама си е крива за се, кој ја тераше уште на почетокот да се плетка со Огус,па си остана трудна,па ај што ја омажија ја омажија,Неџла мртва ладна и го зема мажот,ај се опраи,се смирија сега пак со Огус.Е ако нека и е.
    Неџла-Си има пари сега,си има маж сега уво не ја боли.Наместо уште од почетокот да си се земе со Џем трчаше по Огус.Море арно помина, Џем будалетинка па ја прими.
    Шефкет- По тутурутка од него нема во серијата.Посебно овој новиов ептен е мутав.И несмасен.Се во проблеми запаѓа.Ја зема Ферхунде што ја зема,будалетинка крадеше пари за неа,отиде во затвор,па пак сакаше кај Ферхунде,сега му скрши кола на Џем,и се закануваше на Ферхунде, арно во затвор не заврши пак.
    Фикрет-Фикрет божем наивна,добра ама се на крај она си го крка.Беше дома што беше,и сметала Ферхунде.Прв и дојде Таксин, се зема со него ни да праша,ни да знае ама во поголем пекол дојде.Е ако и е што ја трпи Џеврие,секој викенд во Истанбул,нова куќа,овој Таксин мутав па ја слуша.
    Али Риза-Ризо наш божем голем и добро воспитан човек, строг татко, началник, е ама децава кое од кое бетер.Неџла и Лејла се истепаа за маж, Лејла му се поболе, Шефкет пари крадеше и заврши во затвор, Фикретка од дома избега, епа ако му е.Само се дере,вика како можеш ова да ми го направиш епа ако му е.Да не знае да седне на маса и да разговара како човек со децата.
    Хајрие-Хајрие само офка,се проблеми ја снаоѓаат, абе жал ми е за жената.Ај оваа не е како Ризо,пак знае што те мачи ова она.Ама многу ми е смешна. :D

19. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Јас мислам дека некоја болест ќе фати од војска,ја гледав последната епизода,ама само лежеше во болница,и умре.

20. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.654
    Џем ќе умре од срцев удар. 100% сигурно, ги гледав тие епизоди.