сцената каде што го замислуваше Џем до неа на спалната многу ме трогна солзите сами ми капеа мн.е жално а што прави онај Шефкет саламурата со Ферхунде бре е бе колбас еден грам мозок во глата нема арно Седефка ќе си ги запали патиките не ќе се расправа со онај пропастот браос
Spoiler Неџла ќе биде многу лошо, ќе има флеш бекови со Џем, па мајка му на Џем ќе ја малтретира. Јас многу се потресов. Ама Неџла ќе испадне многу појака.
Страшно или жално како и да е се наежив кога ја гледав претходната епизода, денес не сум гледала, многу потресно...јака и душа на Неџла
Шефкет ќе биди добар со ферхунде со цел да му се одмазди.. a Седефф ќе се земи со брат му на онаја шо му ги шиеше венчалниот фустан ..Поззз
Многу ми е жал за Неџла Лејла отиде на погребот на Џем и се сретнаа со Неџла..Јас мислав дека ќе се гушнат и се ќе заврше ама не ќе има оште многу епизоди Сега па Лејла е загрижена за Неџла а пак Неџла мисли дека се радува Лејла за тоа.......
абе овај колбасот нема шанси да се справи со Ферхунде (море опасна мачка) а бравос за Седеф правилен избор подобра одлука амин позз
Ако може некој да ми објасни, бидејќи не ја гледав од почеток серијава. Прво Неџла беше со Огуз или Лејла? Го гледав овој дел и не ми е јасно Морам да кажам дека Огуз бил многу поубав на почетокот , вистински шмекер http://www.youtube.com/watch?v=YPIkbKm0 ... ure=relmfu и овде гледам Неџла му го имала фрлено пикот на Огуз http://www.youtube.com/watch?v=A03HcPjO ... re=related
Најпрвен Неџла беше со огузз..А и јас не знам после како стигна огуз со лејла..стварно не ми е јасно хД
море мислам дека овај пат ќе се справи х] таја сама ќе остани во куќата на крајот сите ќе ја остат.. седеф убав пар ми се со тој..го заборајв како се викаше х]
хаха..нешто да не ја силувал лејла..не знам така слушнав..ама сега го гледам на хајат..отпочеток со превод и тие како шо зборат ..прејако е хД
Па на свадбата на Ферхунде и Шефкет Неџла ја запозна Лејла со Огуз, и тогаш тој почна да и се пушта, и после тоа ја силуваше..
Лејла лаже, не ја силуваше... она отиде кај него вечерта и он нормално си навалуваше... и бидна.. ситуацијата беше нешто ко на форумџиката „оооо„ во темата „заљубена на фб„ прочитајте ја нејзината приказна иста е ко на Лејла и Огуз (морав)