Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. Klaudi

Klaudi Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2011
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    39
    Серијава ја загледав од самиот почеток и не пропуштав ниту една епизода,ама сега ми се здосади в крај !Аман веќе онаа лејла со огус,му се скарува, бара прошка да му простат дома и пак на крај се враќа кај огус,најмногу од сите ми е жал за Алириза онакви деца да имам (пу пу скраја да е) одма сите ги бркам од дома :lol:

2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Ај нека раскаже некој не гледав денес :)

3. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Еве во кратки црни, само на ова се сеќавам :!:

Митхат и Ферхунде си дојдоа дома од забавата (или што и да беше тоа никако не можев да сватам) на Ѓулшен и бидејќи тој дел дел не го гледав касно седнав пред телевизор, изгледа Митхат го удрил Левент :lol: се караа нешто двајцата и кога Митхат излезе надвор Ферхунде се смееше задоволна од тоа што Левент беше :punch: Неџла се врати на работа и отиде кај татко му на Џем кој се понашаше сосем нормално спрема неа и Неџла му рече дека ќе ги продолжи проектите на Џем и ќе работи во неговата канцеларија. И веќе следува плачење во канцеларија на Џем, допирање на неговите предмети и све остало :D Татко му на Џем веднаш ја известил Сузан која без да губи време и се јави на Неџла, малку ја навредуваше но Неџла (веќе стана јака :muscle:) и рече дека нема да дозволи да ја повредува повеќе и и спушти. Седефка си отиде за Милано и пред да влезе во аеродромот му се јави на Шефкет и ајде тој реши да оди да ја испрати. Битно на телефон и двајцата плачеа. Од кога ја испрати Седеф, Нехир само плачеше а овој нејниов ја убедува "Срцка не плачи, ајде да одиме да јадеме" :D
    Лејла не и доаѓа умот се качи пак во колата на Огуз,му го најде пиштолот во колата, но Огуз лесно ја среди, ја убеди набрзинка дека не работи никакви лоши работи.

Се надевам дека опфатив се ;)

Едит: Хајрие ептен почна да ме нервира. Почна да си се филми жената, како само седеше во фотелјите :lol: Па и на таа помошничката и кажува каков кромид да стави во јадењето така го сакал господинот (Али Риза) и зема и да прави измени во дневната не и се допаѓала таква, но во следната епизода Неџла ќе ја среди.

На stilas7 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. babaDara

babaDara Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    622
    Хајрие? Проста, необразована, глупава. Мислам дека тоа што им се случува не нејзините деца, делумно е нејзина вина. Алчна до бескрај. Толкава загуба а таа мисли единствено на куќи, на мажачки и ништо друго. Зарем бракот е секогаш решение. Не е. Многу е битно каков партнер ќе имаат покрај себе нејзините деца.Постојано нешто крие и кажува дури кога настаните ќе дојдат до кулминација. Али Риза е стабилен ама сиротииот како може да види што се случува околу него кога постојано нешто му се крие. Каква спротивност, се чудам и како функционираат?
    А Ферхунде? Жалосно е што не знае да цени ваков човек како Митхад. Тој и е последниот воз за среќа, а колку може да биде среќна со него. Сиротиот се и овозможува, единствено бара од нејзе да не си поигрува со неговите чувства, ама Ферхунде неможе.Таа се храни единствено со несреќите на другите. Наместо да си го среди својот живот, таа не престанува да чепка по туѓите, не ме чуди воопшто нејзиниот крај. Осаменоста е најголемата болка и казна што некој може да ја доживее.

На white.kitten и esperanca им се допаѓа ова.
  5. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Истата. :)

6. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Како мислиш?
    Веќе е трудна или ќе биде понатака со тој новиот што ќе си го најде? :D

7. katerina777

katerina777 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    32
    неџла ќе биде трудна од тој што ке и биде дечко понатака.

На FortuneTeller.xD му/ѝ се допаѓа ова.
  8. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Да, да,
    а Лејла ќе биде од Огуз трудна.

9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Еднаш ја имам гледано и една дилема не ми е разрешена:
    Дали таа лигавата со кратка косичка ја зборува истата особа што го заменува гласот на По од Телетабиси? :wasntme:

10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Ферхунде ќе сака пак да биде со Шефкет и тој ќе се согласи, но за да и подметне стапица. Ќе се договорат да се најдат во некој хотел и додека таа ќе го чека Шефкет, тој ќе му се јави на Митхат, Митхат ќе дојде и ќе види :lol: После тоа ќе ја исфрли Ферхунде. Огус ќе им ја купи куќата и ќе им ја врати назад на Алиризовци, но Алириза нема да сака да с еврати таму пошто е од Огус. Огус ќе убие некој и вината ќе ја превземе Шефкет. Тогаш Алириза ќе се парализира и ќе мораат да се преселат во куќата.
    Ова ми го кажа Нена2010, кај неа обратете се :lol:
    За Неџла незнам многу освен дека
    во последната епизода ќе стои пред гробот на Џем и ќе плаче, тоа успеав да видам и разбирам и единствено таа ќе остане во Истамбул, а Хајрие, Ајше, Шефкет и Лејла ќе се вратат во местото од каде што дојдоа.

На FortuneTeller.xD му/ѝ се допаѓа ова.
  11. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Јас пак сум слушнала
    дека Ајше ќе умре од леукемија или рак.
    Незнам така ми кажаа

12. katerina777

katerina777 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    32
    ајше ќе биде жива до крај

13. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Епа моја грешка за Неџла тогаш. И мене така ме известија :)
    Одамна на Ексклузив даваа за
    Али Риза и Ферхунде нешто и кажаа дека во последните епизоди некој ќе умре во емисијата но не открија кој, а една форумџика даде линк од последната епизода и во неа умре Али Риза.

14. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Можеби е офф топик, ама ќе прашам. Вистина е дека оваа серија е последна турска која ќе биде емитувана во Македонија?

15. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    8.431
    Да да и јас имам гледано дека
    Али Риза ќе умре многу беше жално се расплакав ;(

16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Ајше е жива до крајот. Ја гледав последната епизода. Заедно заминуваат Ајше, Хајрие, Шефкет и Лејла во тоа местото од каде што дојдоа. Алириза ќе умре во дворот од куќата, а Неџла ќе остане во истамбул

17. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Ни вечер нема да има |( Очигледно ни секој понеделник кога ќе има идол :devil: |(

18. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Е у пм веќе. Стварно ќе нема??? :devil:
    Идолот е интересен и го следам редовно, ама може за време на гласање да дадат од серијава, макар скратена епизода. А1 веќе се пореметија. :@

19. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Навистина овие од А1 нека се одлучат што кога ќе даваат па стварно нема смисла па нека биде како на почетокот за време на гласањето

20. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.415
    Допаѓања:
    22.758
    Може на кратко да ми пишете што се случи во денешната епизода? Немав А1 и не гледав...