1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Хајрие и направи премештај во дневната на Неџла а оваа се разлути и рече се да вратат како било. Дојдоа на гости Нехир и овој маж и, Неџла не сакаше да спадне, сака да биде сама. Ја презема работата на Џем и плачеше во неговата канцеларија. Ферхунде му се јави на Шефќет и тој и рече дека само еднаш се заљубил во животот и оваа се запали. Џуџето отиде за Италија. Тоа во кратки црти :)

На happygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    Аише имаш за у4ење?
    Не многу само една тема !!!
    хаха ама ме изнасмеја :) :) :D :lol: :rofl:

3. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Леле ова и мене ме изнасмеа...убаво е штом една тема малку и се гледа :lol: :P

И уште нешто би додала сега. Зошто Митхад не си се ожени со мајката на Ферхунде? Баш си одговараат, а и така Ферхунде му оди на живци... :lol:

На macence85, JuLleE и mims-89 им се допаѓа ова.
  4. Elina

Elina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    63
    Сирота Ајше цел живот го помина во соба :lol: веднаш штом се случи нешто интересно одма се знае што следува Ајше е лансирана во соба или во двор :rofl:

5. babaDara

babaDara Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    622
    Мене овие двајца ми се совршен пар. По години, по се. Супер се. Уште кога ги видов двајцата и јас си направив спојка, ама Митхатчето сака младо мевце. Му кажав јас, брат: МЛАДА ЖЕНА И СТАРА КОЛА ТЕШКИ СЕ ЗА ОДРЖУВАЊЕ. Ама Мидхад не ме послуша. Ќе ме послуша покасно ќе видите. :lol:

6. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Ајшето живо за жалење никој не го ферма. А Хаирие да ми ми е во близина ќе ја убијам :@ Не ми се верува толку алчна жена абе иста една моја сосетка па и таква дебела со црвена коса :lol:

7. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Ханде му е сестра на Левент (нели затоа Ферхунде намерно баш кај него се вработи)

8. WhiteAngel

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Морам да ја искоментирам Хајрие. Ама прво да ја цитирам:
    „Леле, колку е тешко овде. Кај Неџла можеби слугинките се фатени во рацете, ама се работат. Овде се морам сама. И колку мало изгледа во споредба со таму.“
    Таа се всели во таа куќа за да биде покрај ќерката во најтешкиот период или за да ужива во богатството на покојниот зет? Ќе да е ова второто.
    Алчност на ниво. Аман бе што и е?!
    Премештајот не го направи за да не мисли Неџла на минатото, туку зашто и се здосади распоредот или не и се допаѓал. Не велам дека е зла, дека има лоши и задни намери, далеку од тоа. Си ги сака децата и сопругот, ама алчноста да има живот каков што немала а сакала ја прави онаква.
    Да не е Али Риза таа и кај Огуз би се вселила само да живее убаво. Што и велеше на Лејла?
    „Остави го Огуз, ама куќата и колата задржи си ги.“
    Ееееј, која неалчна мајка би и го рекла тоа на ќерка си? Верувам никоја.
    Инаку, добра личност е. Секогаш им помага на децата, колку пати само ги прикрила пред Али Риза само за да нема кавги... Само алчноста и е преголема.

9. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    леле онај Огуз вчера кога го видов така разбацан вкревет мммммммммммммммммммммм :D

10. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.939
    Допаѓања:
    111.510
    Хајрие си отиде од кај неџла конечно?? Вчера не гледав.

11. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Јас не го гледам, ама знам горе долу што како, едно време ми беше криво што не почнав да го гледам, ама пошто само умирачки и трагедии се дешаваат, ми е и поише од мило што не сум почнала да го гледам...
    Ама на темава дојдов, да споделам, да си олеснам, затоа што два дена се смеам сама, завчера епизодата, гледам кај свекрва ми...таа гледа не трепка, па така се внесов :lol: , кога едни двајца стари, сега што се земаат, така мислам, зборуваа за ќерка и на таа, што заминала во Милано, и оваа кукаше како ќе живее без неа, што ќе прави, и тој фосилот, се смее и и вика:
    Ај, ту бе, не плачи, ќе ти направам друго... :rofl: :rofl: :rofl:
    Неможев да се свестам од смеење, и уште се смеам :rofl:
    Фосили едни перверзни.... :lol:

На lolyta777 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.939
    Допаѓања:
    111.510
    Ништо не е тоа. Таксин и ги факја дојките на Фикрет која е бремена и и вика, Машала пораснале бардациве. И еден таков перверзен поглед, хаос. А бе у кој душа остана !!!!

На lolyta777 и enca.69 им се допаѓа ова.
  13. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    по парите оваа Хајрие се попалила цистерна не ја гаси!
    а Џеврие ме потесќа на една другарка баба и, а бре кајј стеееее види гиии, Фикреееееттт :rofl: ж
    а што е тоа што цело време ја растажува Неџла кога ќе отвори во дневникот, последниот пат го скина тој лист а сега пишуваше нешто на него??? неможам да сфатам што е тоа??

На Mimi85 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.939
    Допаѓања:
    111.510
    Годишнина на бракот што не ја дочекаа.

15. WhiteAngel

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Ај плс краток репорт на денешните случувања. Не ја гледав, а нема да можам ни утре репризата да ја гледам. :)

16. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Хајрие пак по пари трчаше ко нормално,Али Риза го скрши свеќникот кристален Хајрие му се дереше, Фикрет почна да плаче зашто им било годишнина на Неџла и Џем ама не ја дочекале,Шефкет пак нешто мутеше со Џејда околу Ѕверхунде,Ѕверхунде заборави дека му е на Митхат роденден и после кога собираше масата рече:-Мамо подај ми ја чинијата на Шефкет и Митхат се налути и тоа во кратки црти.

17. Lady6

Lady6 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
  18. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    а сега ке ја прекинат ли серијата .?? (памнам оти минатата година ја прекинаа па после играше у септември )

19. Klaudi

Klaudi Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2011
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    39
    Дали ги видовте(во оваа епизода) од Лејла чизмите :rofl: Како мачорот во чизми беше :lol:

20. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    А може нешто во кратки црти што се случи во оваа епизодаа.. Не го гледав