1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.939
    Допаѓања:
    111.516
    Нема врска.

2. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Слики од последната епизода: (многу е жална :()

3. Desapointed

Desapointed Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    6
    Да и јас ја имам гледано последната епизода мн е жална ќе има плачење :sweat: посебно јас како што сум емотивна личност не можев да се воздржам :(

4. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    И јас ја имам гледано одамна, но не забележав дека Лејла е бремена. :?:

5. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.201
    Допаѓања:
    8.431
    Значи серијава нема да има среќен крај ;( ;( ;( И јас исто така не забележав дека лејла ќе биди трудна.
    А зошто ќе отиде шефкет во затвор ???? Нема да се ожени ??? :D :D уффффффффффф како ми иде по нерви најглуп лик од сите во серијата ми е шефкет нема ни харизма не знае ни да глуми ни ништо заради него ќе престанам да ја гледам серијава :D :D
    Сакам да се врати стариот Шефкет :D :D

6. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    оффф мори мајкооо,тешко на Али Риза со вакви глупави деца :( да беа мои сите до едно ќе ги набркав :@
    не е повеќе за гледање серијава,премногу глупава стана,поглупава и од шпанска серија :^)

7. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Значи ако уште некој рече дека Неџла е фина, не знам...ги користи финансиските привилегии од мажот и а одма си најде друг...знае дека и се додворува и уште пак му дозволува да ја носи до дома. Ако сака да продолжи со животот, нека продолжи, ама барем нека не го јаде лебот од тие кутри луѓе, ако го почитуваше маж и ќе си заминеше од таму а не арно ми е парите додека му ги трошам, ама живот иде даље со други ќе кокетирам и дома ќе ме носат...офффф :@ и после не била материјалист и о**спија...прво со мажот од сестра и, сега ова...ако ако, многу ми е кеиф шо
    Ферхунде ќе им расипе
    :devil:

8. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Али Риза пак со кое право го осудува Огуз,зарем не си ги гледа децата негови кои грешници се? :^)

9. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.939
    Допаѓања:
    111.516
    Неџла кога ќе го заврши проектот на Џем , свекорот толку ќе ја засака што сама ќе сака да си оди но тој нема да пушти. Воопшто нема да е матеројалист туку ќе му купи на татко и книжара како што планираше од почеток. Ај догледајте ја цела серија па после кажете кој е каков. Како и да е двете сестри се несреќни а само хајрие е крива за се. Како и да е ќе видите до крај :lol:

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  10. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.546
    Допаѓања:
    8.236
    Јас сум за Неџла,заслужува да си го продолжи животот,нема цел век да биде во црнина и да плаче.Мислам,под претпоставка ако ми умре мене мажот јас ќе си продолжам да си живеам во куќата каде што сум си живеела со него.Каде би требало да оди?
    А Лејла глупачата ја мразам многу!

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Мене искрено ми е жал за Лејла..Неџла беше со Огус па со Џем и саа пак ќе се жене и се она е жртва а Лејла никој не га гледе :!:

12. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.201
    Допаѓања:
    8.431
    Да и мене ми е многу жал за Лејла жртвено јагне испадна таа за се крива па што направи лошо му се врати на бившиот сопруг не појде со некој странец. ;)
    Најмногу од сите ме нервира Шефкет поглуп лик не имало ни ќе има ;)

13. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Лејла е најмалце крива за се, но што бараше да се врати дома кога пак му се врати на Огуз :x
    Иначе знам дека Ферхунде ќе и го растури бракот на Неџла, Неџла ќе биде трудна, Шефкет ќе оди во затвор наместо Огуз (бидејќи Лелја и Огуз ќе имаат дете, вината на Огуз ќе ја преземе Шефкет затоа што тој нема никој), Али Риза ќе добие удар и ќе биде во количка а Огуз ќе го вози :lol: И на крајор Али Риза ќе умре и Шефкет, Хајрие, Лејла и Ајше ќе се вратат таму каде што живееја пред да дојдат во Инстанбул, Фикрет ќе си остане во Ада Пазар или затвор незнам :D Неџла во Истанбул а Ферхунде ќе остане сама. Знам по нешто и за фамилијата на Фикрет ама ај друг пат.. :tmi:

14. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.939
    Допаѓања:
    111.516
    Фикрет нема да оди во затвор, ќе се преселат во Истанбул топтан сосе Џеврие.

15. butterfly.93

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Ај да си кажам јас што знам и за Таксин и Фикретка :D
    Денис ќе дознала (или Џеврие сама ќе си кажала) дека она ја отрула мајката на Денис. И Џеврие ќе подготвила чај за неа и Фикретка ама овој на Фикрет со отров. Денис ќе ги сменела и овој на Фикрет ќе го испиела Џеврие и Фикретка ќе кажела дека она е крива за смртта на Џеврие и правец во затвор :hai:
    Демек ова што го раскажува го раскажува од затвор. Колку е точно незнам, ама една колешка на мајка ми, ја известува за се, наводно ги има гледано сите епизоди.

Едит: И Таксин ќе одел по други жени, ќе ја малтретирал Фикретка.
    Ќе видиме колку е вистина :D

16. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.939
    Допаѓања:
    111.516
    Нема благе везе. Јас ја имам гледано цела на Турски на сателит, никаков отров нема да има, никаков затвор нема да има.

17. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    672

јас на интернет ги следев сите епизоди Џеврие е присутна се до крајот и со Фикрет ќе станат многу блиски!

18. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.211
    Допаѓања:
    247.860
    Кој ви ги кажува тие верзии? :^)
    Кој и да е, премногу е креативен. :D

19. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.939
    Допаѓања:
    111.516
    Богами и јас се изненадувам на креативноста на луѓево. Јас ја гледав на сателит цела на турски зашто го знам јазикот па знам што е точно а што не, ама пред некој ден на работа една како ме уверуваше дека Фикрет ќе иде в затвор што да ти кажувам, како да сум ја будала па не знам што сум гледала. :lol: :lol: А бе се пореметуваат луѓево со сериите. :rofl: :rofl:

На interesna и JuLleE им се допаѓа ова.
  20. butterfly.93

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Кажувам тоа што на мене ми пренесоа. И сама реков дека незнам дали е точно ;)