Хаирие алчна е ама море будала жена бре абе ме пресмеа со прстенот и со некои нејзини фрази офффф офффф Ќе ме умрите животот ми го скративте и кога ќе звони телефонот или некој на врата кога ќе скокни кутрата уплави има еден куп зато смешна ми е ја замина и Џеврие и сите абре жени што и замервате на Хаирие дека е алчна па таја го сака само најдоброто за нејзините деца и тие да не страдаат
Па го сака најдоброто и испреврти се и после друг и е крив А тоа како глуми и што прави интересни сцени не и го замерувам Туку и замерувам на алчноста
Абе тоа е Хајрие Едно немам досега кажано овде: Алал да му е на тој што го оформувал нејзиниот лик. за да се создаде лик како Хајрие стварно треба да имаш малку повеќе фантазија и малку надреално да ги гледаш останатите ликови...
Изгледа сега ќе има од понеделник до сабота. Бидејќи вчера додека ја емитуваа новата епизода покажаа реклама и така рекоа. А бидејќи и во Идолот има помалку натпеварувачи и помалку време ке трае така да ќе има време и за Лисјето
Хајрие е алчна, ама и наивна ... и тоа премногу ... ама стварно се прави на децата најубаво да им е ... ви текнува првата или втората епизода коа Али Риза доби пари од таму кај што работеше, Хајрие одма им изнакупи на децата за облакање...
Леле што убаво и направи Огуз на Ферхунде Така и треба ама за џабе Каан ја спаси, го избриша сниманото
Ама кога Ферхунде и Огус се бркаат ми е најинтересно , страшни се, бидејќи се исти. али огус е убавец!
Значи Џеврие ми е идол, ма царица е она ако не ме насмее кој друг Вчера ко се стегна да ги смирувала Неџла и Лејла па ко го зеде тоа лебот да им бае