1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Ајде женски ако не ја мрзи некоја нека ми пише што се случи вчера дека неможев да ја гледам а гледам интересно било :D

2. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Се роди малиот Умут. Отидоа сите да го видат. Фикрет се потруди да ги спои некако Неџла и Лејла. Тие потоа заедно отидоа накај Фикрет дома. Фикрет сеуште беше во болницата. Шевкет и се јави на Ферхунде, а таа си тргнуваше од кај Џејда. Правеа муабет, таа му кажуваше дека неможе без него бла бла. А во тоа време дојде Огуз да го земе детето од кај Џејда и успат го снимаше разговорот на Ферхунде но узалуд, бидејќи подоцна детето како што штракаше на телефонот несакајќи го избриша. Ферхунде изгледа ќе ги фотокопира дукументите што и ги остави мажот и... И тоа отприлика :)

На ana-banana му/ѝ се допаѓа ова.
  3. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Ферхунде + Огуз = Том + Џери :D
    Ептен ми е добра споредбава :lol:

А Џеврието само се нервира женичката неможе да ги смири Неџла и Лејла. Со бастунот мава а овие мака си немат :D Ај леле сиротката :rofl: А вечерва ќе биде интересна за лулката кога ќе се расправа ]:)

Прикачени фајлови:

4. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    се прашувам дали некогаш во филмов ќе прозбори ова детево на огус хахахах
    иначе вчера сум се пресмеала со џеврие а како што гледам исто и денес ќе се изнасмеам со неа.

5. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    умут е срценце :$

6. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Сега кога бевме на ескурзија водичот ни вели имате изненадување од агенцијата ќе ве водиме во куќата на Али Риза. Цела автобус вришти јееееее!!! Го оставаат автобусот и одиме пешки на кај куќата, ние учениците одиме први (трчкаме) а професорите и водичот назад. Кога ја видовме влегуваме како луди таму во дворот де, вадиме апарати штракаме како луди. Имаше многу луѓе во куќата, сигурно се снимало некој филм, и не гледат со отворени усти. Еден пријде и ни зборува турски а па ние него го гледаме со прашалници. После некако почнавме англиски па се разбравме. Таму беше и сопственикот на куќата, стар дедичко. Им кажавме дека сме од Македонија и дека дојдовме да ја посетиме куќата. Се беше во ред додека една живчана женичка не излезе и почна да ни вика: Get out!! We are working here!!!!!!! Трессс ни ја лупна вратата хахах. Од агенцијата ниту контактирале со луѓето, ниту барале дозвола, така на слепо тргнале. И така само тоа видовме. Инаку куќата е многу стара скоро да се распадне, не верувам дека била реновирана, можеби на друго место се снимало. Инаку многу е мала и дворот е една затка. Не знам како ја направиле толку голема да изгледа. Ги гледаш низ дворот шетаат по 5 минути а два чекори е. Друго, другата страна на улицата не е воопшто како на филмот. Нехир таму не живее, на друго место тоа се снима. На 20тина метри подоле е куќата каде живееа Огуст и Лејла.
    И тоа, еве ви сликичиња :)
    Тоа со телефонот, со сивото ракафче сум јас :wasntme:

Прикачени фајлови:

На sweetyears, savana, A-j-a и 16 други им се допаѓа ова.
  7. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    да не беше златна џеврие одамна ќе престанев да ја гледам серијава...

8. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    (Таксин и се обраќа на Џеврие) Таксин: Ајде ајде пак налути се и не зборувај!
    Џеврие: Хм. :envy:

Многу е и интересна, а и јас најмногу ја гледам поради Џеврието :)

Инаку Штумфетке супер штом сте ја виделе куќата само ви пропаднал планот и одвнатре да ја видите :) А јас на едно видео ја видов куќата ја даваа и од внатре како е и таму сега си живее човек :) (ако го пронајдам ќе објавам)

9. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    ^Да да живее :) го виодвме, старо деденце е. Кога бевме се снимаше филм, не знам кој ништо не ни кажаа :)

10. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    http://www.youtube.com/watch?v=S9t88-3A ... re=related

Еве го видеото. Пуштете на 3:37.
    Ова видео е од емисијата 1002 ноќ која што се емитувала во Белград кога Шехерезад и Онур (од 1001 ноќ) дошле таму.

Инаку тој човек кој што живее сега таму, како што можете да забележите си го зачувал мебелот од снимањата :) Во почетокот малку водителката повеќе зборува но на 5:20 почнува вистинското што сакам да ви го покажам :)

11. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Леле Штрумфета ти завидувам. Јас многу сакам да ја видам таа куќа. МНОГУ!!!
    Уф се надевам дека и јас ќе имам прилика да ја видам... Некој ден.. :wasntme:

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Ај некоја феминка што не ја мрзи да ми каже што се случи оваа епизода не можев да ја гледам :(

13. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Џеврие да ни е жива...Ако не е таа ќе нема кој да не насмее :lol:

14. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.201
    Допаѓања:
    8.431
    Џеврие и хајрие ми се најинтерсни кога се караат за умут кој побрзо да го земе хехеххе Џеврие од сите ми е најинтересна само таа знае да ме насмее ;) :D :D :D

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  15. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сузан не се откажува од намерата да ја избрка Неџла од фирмата, но Кемал смета дека таа добро работи. Џеврије збеснува кога гледа дека на Умут му направиле сунет и ги ги прекорува Таксин и Фикрет дека станале неодговорни родители. На Таксин му е срам пред семејството. Неџла добива букет од Али, но не е воодушевена од неговиот гест. Митхат му се јавува на Ахмет дека сметките ги префрлил на негово име и од Ферхунде ги бара документите за станот. Лејла добива разгледница од Седеф. Ферхунде и се заканува на Лејла поради снимката со Огуз и се заканува дека ќе ги уништи и двајцата ако ја наклеветат кај Митхат. Јаман излегува на вечера со Седеф пред да се врати во Истанбул. Лејла го предупредува Шефкет да се држи настрана од Ферхунде, но тој и признава дека сето ова е негов план да и го расипе бракот. И Ферхунде го предупредува Митхат за Огуз за да се обезбеди како ја наклевети. Нехир погрешно го сфаќа разговорот на Ахмет и Седеф и мисли дека тој има љубовница.

Еве што се случуваше денес (инаку ова го превзедов од страната на А1) :)

16. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Аууу испадна сега оваа бремена ццц
    Леле сирот Алириза :worried:

17. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    Сега тој ке биде во количка !!

18. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ми раскажуваше другарка турчинка она ја има изгледано цела дека
    Лејла и Огуз ќе бидат заедно па он демек ќе му помагал на Али Риза дека сеа ќе биде парализиран, ми кажа дека меѓу Седеф и Јаман ќе се јавувале искри во Италија не запамтив ама изгледа ќе биле заедно или не знам што, Али Риза на крајот од серијата ќе умрел, Неџла ќе се мажела за овој што и се пушта и толку памтам а додека Али Риза ќе бил во количка парализиран овие ќе си ги глеале проблемите а само Ајше ќе се грижела за него, ќе го туркала.. А и дека Тахсин да му мести некоја на другарот пијан ќе ја вара Фикрет со истата и толку памтам.

19. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Џеврие:Какво догледање ма, жената си има проблеми тебе ќе те гледа....ццц ме насмеа страшно :lol:

20. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    за истово се смеев цела вечер а и денес од сабајле...да е здрава и жива ме изнасмеа...

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.