1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    559
    кој ја зборува ферхунде??????? :D

2. babygirl

babygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    65
    биче интересантно утре на ова лисјата :lol: ќе ја фатат оваа зверхунде малце за гуша

3. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.201
    Допаѓања:
    8.431
    Шефкет многу ми оди по нерви поглуп лик од него немам видено во животот сите работници му заминаја глуми јак човек а уствари појма си нема од животот секоја работа што ќе ја допре ја уништува не бидува човек од него многу ме нервира и ликот и карактерот негов .
    Па ќе и се одмазадел на Ферхунде онај не знае ни како се вика па уште за одмаздување е :D :D
    А Ферхунде сака да седи на две столчиња епа нема така :rofl: :rofl: :rofl:

4. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.954
    Допаѓања:
    111.622
    Али риза ќе има ењден удар кога ќе ги види лејла со огуз ама ќе се оправи, а кога ќе го види шевкет ај што ќе го апсат за убиството што ќе го пр4еземе за негова вина од огуз, е тогаш ќе го легне во постела. Тоа е во 5 тата сезона ние сме се уште 4та сезона некаде на пола.

5. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    човекот сега ќе парализира во количка ќе биди цел фатен многу многу ќе биди жално доаѓаат претешки времиња за семејството
    што да не се парализира човекот го докрајчија и Лејла ја претера еднаш оди кај него се враќа пак оди се враќа пак кога сакаш некој жено борисе до крај или засекогаш замини ја претера
    ај барем ќе си го меси Огуз ммммммммм (типче е)
    а на Ферхунде време и е некој да и покаже што е маж и да си го зелепи то муцето кај стапна све уништи кучка

6. badem4e

badem4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    378
    Допаѓања:
    178
    а огуз кој ке го убие ? не мозам да го најдам тој дел на youtube

7. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    мислам Шефкет ама ова од рекла казала не сум сигурна ми кажаа дека Шефкет пак ќе оди во затвор

8. Sunday-Rose

Sunday-Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    123
    Мене од цел филм само Џеки (Џеврие) ми се свиѓа, само сцените со неа си ги гледам...ептен е закон старата.... :)

На babygirl и vikica.s им се допаѓа ова.
  9. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Ајде јас да си кажам се што знам за натаму (ама не сум мн сигурна)

Огуз ќе убие една старка, а во исто време ќе биде родено детето на Лејла и тие ќе бидат во брак. На Шефкет ќе му биде жал да го остави детето без татко па затоа тој ќе ја превземе вината на Огуз и тој ќе оди во затвор. Огуз ќе ја купи куќата на Риза и сите ќе живеат таму. Ферхунде тајно разговара и ќе го посетува Али Риза, а Огуз и Ајше најмногу ќе се грижат за него, тој ќе биде во количка а овие ќе го шетаат... Неџла ќе се омажи за овој сега што го сретна, а Ферхунде ќе им го растури бракот. Седеф ќе се омажи на последната епизода а тоагаш ќе се врати Шефкет од затвор, и Али Риза ќе умре тогаш. Фикрет ќе се остават со Тахсин (тој ќе ја изневерува) и за нив незнам што ќе биде натаму.
    :) А вечерва ќе биде ставарно инетересно!

10. swanprincess

swanprincess Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    27
    Јас имам слушнато дека внуката ќе ја убие Џеврие и Фикрет ќе иде место неа во затвор и од таму всушност го раскажува животот, а дека Огус некој ќе го убие не знам, мислам дека нема да се деси такво нешто :)

11. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Не не Џеврие ќе биде до крај на серијата а Фикрет нема да ја убие. За тоа сум сигурна бидејќи ја гледав последната епизода :)

12. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    Сирото Ајше се помоча :(

На Tanny и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  13. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    846
    ^ Леле како ми дојде жал и смеа истовремено :$ :wasntme: Ама па ја наводела во газето цела,како в шоља да пропаднала,сигурно во некое леѓенче и го бапнале газот :D И зела крпа сиротата да го исчисти креветот без да дознаат нејзините,па дури и им се правда откако ја видоа: "Извини тато,не беше намерно" ;(
    А инаку денес и некни цело време се мислам што ќе беше тој подарокот што Седеф му го испрати на Шефќет,ко слушнав дека петличиња биле,не можев да поверувам :o Ајде,копчиња на саканиот за Нова Година :D

На ViKtOrIjA21 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Значи и Шефкетчо имал два-три грама мозоче за да смисли одмазда. Алал да му е за она што и го направи на Ферхунде. Велам алал да му е само поради тоа што ми е жал за Митхад. Тој е толку добар, толку ја сака Ферхунде, а таа рогови му набива. Ептен ми е жал за него, ама Шефкетчо му ги отвори очињата. :D
    Бај д веј: утре ќе има епизода така?? :^)

На ViKtOrIjA21 и esperanca им се допаѓа ова.
  15. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.201
    Допаѓања:
    8.431
    би требало ;) :D

16. Macufkata

Macufkata Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    83
    хуху штета што не видовме како митхат ја дави дада ферхунде хахха затоа и ја глеав денешнава епизода ама ништо ај можеби ке видиме утре :D

17. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    А како и се одмаздил што сторил не ја гледав оваа епизода?

18. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.201
    Допаѓања:
    8.431
    Ферхунде се состанува со Шефкет и тој продолжува со планот да и се одмазди и не и кажува дека нејзиниот мобилен кај него. Нехир зборува со Седеф и ја чека да се врати од Милано. Џејда не се откажува од намерата да го забави разводот по сознанието дека на Огуз му се брза. Шефкет ја носи Ферхунде дома и бара од неа да го чека и на Митхат му се јавува од нејзиниот мобилен дека таа го изневерува и дека треба да оди дома и да ја провери. Митхат збеснува, но се уверува дека Шефкет не го лаже и сака да ја задави.

19. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Eј жал ми падна за Фрхунде :( Барем сега беше искрена. А незнам зошто толку ја осудуваат Лејла па таа барем си е само со еден маж за разлика од Неџла
    што сега и со Али ќе се мажи, и од него ќе остане бремена
    И многу ме нервира Али Риза па и неговиот Шефкет не е нешто поарен од Огус

На Gaabbii му/ѝ се допаѓа ова.
  20. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Само Џеврие ме насмејува во овој филм и неа почнаа слабо да ја прикажуваат......уф се нервирам :@
    Прее кога ја прикажаа малку ме насмеа...Фикретуше, потоа кога вели дека се немирни децата а тие само што не заспале и после кога и вели на Фикрет да си дојде да се изназборат :rofl: