леле сто пати тој муабет, а колку форумџии поназад пишавме дека сме ја изгледале последната епизода и Џеврие е жива!
Јас тој муабет уште не знам на кој не сум му го кажала дека Џеврие е жива, ама не, ете ги пак абе Џеврие ќе умрела.
Џеврие е жива еве уверете се ова е последната епизода па видете http://www.youtube.com/watch?v=NB47qspRr6A http://www.youtube.com/watch?v=5I4gCDny ... ure=fvwrel Се извинувам што не се ставени во spoiler бидејки така не се појавуваат видеата во скриено.
новиов Шевкет ми е ТАПА, го сакам стариот, каков-таков во приватен живот бар за серијата беше според мене професионалец..
Мене овој сегашниот Шефкет ми е посимпатичен. И повеќе му одговара ликот за улогата отколку на стариот. Баш има лигава фаца А и другит грд ми беше мене
Леле пак и вие.. не значи дека сите ги прочитале тие 10 страни поназад и знаат дека Џеврие нема да умре
Хаха и мене овој новиот ми е посимпатичен. Јас си мислев само мене ми се допаѓа овој новиот ама добро е не сум сама А колку биле креативни луѓето. Си измислуваат сосем различни краеви на серии. Ќе ги биде за некои режисери Вчера јас убаво не ја гледав, само на крајот и кога прочитав овде што се случило, не издржав и морав да ја гледам на јутуб. Ама Ајшето многу ми е жал за нејзе, а пак тоа што го направи Инаку мислам дека и вечерва ќе има ама не незнам ќе видиме
Ама ја на youtube ја гледав последната епизода и пупупу да не подре4ам ама Џеки жива и здрава си беше...а за Огуз е него го испраќаа у затвор, ама и он прили4но жив ми изгледаше...
И јас го сакам одвратен ми е другиот беше посимпатичен 1000 пати а овај не знае ич да глуми глупа фаца има ми се од него Шо има вркса дека бил дрогираш барем имаше фаца ако не
Сакав да прашам дали е вистина дека Ајше не е од Алириза? Хајрие ќе му признаела и тогаш тој ќе се парализирал. Ај некој ако знае нека ми каже како е точно
Во саботата го даваа филмот? Јас кога пуштив А1 имаше ракомет, а после тоа почна Имотот на дамата, па си помислив да не го дадоа филмот пред ракометот? Ако имаше нова епизода во саботата тогаш сум го пропуштила најинтересното, баш сакав да видам што ќе и направи Митхат на онаа „неговата“
Мислам дека Али Риза ќе се парализира поради Лејла и Шефкет (незнам дали е точно), за ова со Ајше појма неам Spoiler Иначе Али Риза ќе умре најверојатно во последната епизода баш кога Шефкет ќе го пуштат од затвор (Шефкет ќе му купи подарок и кога ќе си дојдат дома да му го даде тој веќе ќе биде умрен).