Ќе ја казнат ли Ферхунде за ова? Во затвор ќе оди или? И не ми беше јасно, а и не видов целосно, за каква помош му се обрати на Огуз и овој прифати? Ај некој љубезен што ја гледал серијава, нека ме извести во ЛП што поточно сега ќе се случува или нека стави во спојлер
Ферхунде побара од Огуз да ја купи куќата и ке ја купи огуз и таму ке живеат со лејла а после ко ке се парализира але риза ке ги земат и него и хајре во куќата. а ферхунде ке оди в затвор и кога ќе излези од затвор ке живеј во куќа карши вилата т.е ке му биди комшивка на огуз
Ќе биде еден ден во притвор па потоа ќе оди на судење ах сакам ич да не излези па уште мајка е ја брани
Што се случи на почетокот? Фатив негде пред крај кога беа во полиција Ферхунде и Шефкет... Имаше нешто интересно?
Незнам дали го виде тоа дека Огус му се јави на Митхат и му кажа дека Ферхунде си ја префрлила куќата на свое име па Митхат се сети за полномошното. Мајка и на Ферхунде викаше во затворот по Шефкет, го навредуваше и го обвини за сета несреќа на Ферхунде, дека тој ја довел до пропаст. Сердар и забрани на Ѓулшен да се дружи со Ферхунде. Јас не видов како заврши. Ај кој не го мрзи нека каже
Јас по втор пат ја гледав последната епизода и се угушив во солзи, едвај се соземав. Им препорачувам на оние емотивните и со слабо срце да не ја гледаат Овака се немав којзнае од кога изнаплачено