1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. Happy.Girl

Happy.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    72
    ја има на 157 страна последната епизода ;)

На caroline.costa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    и јас ја гледав последната епизода солзите сами ми паѓаа колку само тажно е а и на кој начин заврши цело семејството пропаст
    ах 2епизоди не гледав како што читам многу сум пропуштила ај кој ќе чека реприза :(

3. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Ја гледав репризата но на крајот со таа лудачата леле тешко Ферхунде. :D Ама ако таква на неа :P ]:)
    А и јас кога ја гледав последната епизода, одвај се соземав, плакав како лудача, ама стварно ептен жално за сите, сироткиот Али Риза. :(

4. badem4e

badem4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    378
    Допаѓања:
    178
    ке има вечерва KOGA LISJATA PAGAAT????

5. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    129
    За греота Митхад...срцка е, многу го сакам..ама оваа Ферхунде.. :devil: :devil: :@ нека ужива во притвор :D голем поздрав за неа таму, многу (НЕ) ја сакаме :*

6. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    Митхат како што успеав да заклучам, мислам дека ќе остане со Рејхан :)

7. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Со Рејхан.. :o :o

8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    Да, така мислам,
    онаа што му ја местеше Џеврие ако се сеќавате :lol: :lol: :lol: А Џеврие на крајот е многу смешна и уште е таква шлакната, косата и е побелена. На крај ќе бидат изгледа во некоја бања по повод свадбата на Седеф и таму ќе бидат собрани сите, Фикрет, Нуниш, Рејхан, Лејла, седеф, онаа симпатичната другарка на Седеф со витканата коса и.т.н. И Лејла и Неџла ќе се смират :) Ќе се гушкаат пред да тргне возот. Неџла е бремена од Али, ама нешто Ферхунде има замешано прсти, па така колку што успеав да заклучам без превод, мислам дека Неџла и Али нема да останат заедно. Неџла ќе ја дадат на гробот на Џем како стои и тоа. :)

На caroline.costa му/ѝ се допаѓа ова.
  9. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Ааа тоа го гледав прее. Па се чудам што играат овие голи и мокри :lol:
    А Џеврие е многу смешна :lol:

10. Macufkata

Macufkata Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    83
  11. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Па можеби Рејхан е на свадбата бидејќи нели е приијателка со Џеврие, а Џеврие е роднина на Седеф. Ама и јас мислам дека ќе бидат заедно Рејхан и Митхат па ќе видиме :) A колку ќе биде смешна Цеде (Седеф) кога ќе се мажи А шефкет се замазнува, ќе излегува од затвор :rofl: и ајшето некако поглема ми изгледа :^) Најмногу сум плакала, кога Шефкет излегува од затвор, и се поздравува со пријателите таму, многу е жална песната во позадина и секогаш ме тера да плакам (ако некој ја знае песната ве молам нека пише овде или во ЛП), кога Неџла е на гробот кај Џем, и најнајнајмногу кога умре Али Риза ;( а многу ми беше мило што Огуз конечно отиде во затвор, и Седеф се омажи :)

12. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Јас па дознав дека Ферхунде ќе била единствената што ќе му помага на Али Риза (добро после Ајше што само она ќе го турка во количка и ќе му обрнува внимание откако првично ќе се парализира) но Ферхунде ќе го земела со неа (мислам во старата куќа дека ќе го носи ама не сум сигурна) немала да дава да му се доближуваат ќе го чувала многу, истотака и Огуз ќе му помагал ама он до крајот на серијата ќе си остане лошиот што само се преправа ќе убие човек заради тоа неговите прљави работи и друго не ми текнува ама знам дека нема уште многу до крајот :!:

13. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    ~Оф топик

Многу ми е смешно како секој ден се вадат нови и нови приказнички што немаат врска :D , само си измислуваат нешто луѓево :D. Добро што го знам крајот како ќе биде, иначе во све што пишувате ќе поверував :D :D <-- Озбилно. :D

14. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Уффф овој Шефкет-ов ми доаѓа да го фрлам низ балкон, шо се занесува...
    Се посраа алиризовци вчера, ја осудуваат ферхунде дека е материјалист, 100х поматеријалисти излегоа...срамота, ако им е, ако им е
    на крај шо ќе им ја земат
    И еве уште еден доказ дека родителите премногу му се мешаат во бракот со Ферхунде...дури и откако им заврши.. :lol: .

15. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.958
    Допаѓања:
    111.649
    хахахахаха значи како сум се изнасмеала хихихихииихихи :D
    Фехунде ќе се манијачи по чефкет. Огус ќе ја купи куќата од Митхат за лејла и Али риза кога ќе ги види како се вселуваат во куќата ќе го удру првиот мозочен удар и тогаш да Ферхунде ќе се најде тука зашто она ќе живее со мајка и во куќа во истата улица. Заедно ќе живеат Лејла, Огуз и Шефкет. ферхунде цело време ќе прави заврзлами. Лејла ќе го гледа татко и нема да го гледа Ферхунде. Митхат ќе се ожени за Рејхан на Нуниш внуката.
    Така да не си правите филмови, гледајте си ја серијата и уживајте.

На la-chicka и Offspring им се допаѓа ова.
  16. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.958
    Допаѓања:
    111.649
    најголем материјалист е Хајрие!!! леле таа жена како ми гази по нерви. А бре сега и на Неџла и се обеси на врат!!! Уффф би ја земала и низ балкон од 8 ми спрат би а фрлила!!! А како си ја даде Ајсе кај Фикрет како одвај да чекаше. Јадно дете го прежалив тоа малото.

17. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Ма сите се горе-доле исти, па и овој ризо шо продава лажен морал. Неколку недели како немам гледано и се покајав вчера шо пуштив тв

18. daniella.m

daniella.m Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    14
    Али Риза ќе го мани мозочен удар кога ќе разбери дека Шефкет пак оди во затвор , Ферхунде ќе му каже.

19. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.424
    Значи она шефкетон е глуп колку што е висок и тежок. Па поглуп човек на планетава нема бре. :^)

20. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Добро јас пишав што слушнав како разбрав, а не што и како ќе биде. Не реков сигурни информации. Бог да чува си.