1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    129
    Џеврие и' е како опашка на Фикрет! Јака и душа , како ја трпи!! А и на Таксин слушам почнаа да му шараат очите.. :shake: :shake: (ццц)

2. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Леле оваа Хајрие што политика врти.. ццц.. На нерви ми оди еј!
    И лиже г** на Неџла за да оди кај нејзе да спие.
    Се преправа се само заради едни пари еј. :fubar:

3. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.237
    Допаѓања:
    248.109
    На Неџла куќата е сменета или мене така ми се чини? Мислам дека не е истата? Нена каде е да ми одговори? :)

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    Не, ќерка и има вила од којзнае колку квадрата, а мајкава нема каде да живее и нема да ја прибере. Стај се ти во ситуацијата, иако е филм, дај малку објективно гледајте, само напаѓате без основа.

Замисли само, ти немаш каде да живееш, а твојата ќерка има не куќа ами куќиште огромно. Нема кај неа да се обратиш? А пази, ќерка ти живее сама без свекор и свекрва и маж исто така. Претерувате со критикиве а ич не ви се логични.

5. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.181
    Допаѓања:
    23.177
    почнува филмот да ми станва досаден :yawn: :yawn:

6. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    A некој накратко да ми објасне што се случуваше во последните две епизоди :?:

7. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Да да и ја приметив дека и е сменета, и баш сакав да пишам :)

8. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.237
    Допаѓања:
    248.109
    Се согласувам со Оффи, оваа Хајрие што е нападна и што стално нешто мрмка таква е, ама баш така е, ај сега мајка ти и татко ти се на улица, нема каде да живеат, а ти си во вила па и со маж да си, ај да ги оставеш да на улица ли. Во право си е жената, Неџла и така е сама, само што на лош начин го прави тоа. Ама тое е и нејзината улога, проста е малку, ама барем реална и не зјапа во прозорецот додека комшиите ги бркаат и малтертираат.

9. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Да, али само се жали, се дека е она жртвата. Можеби сте во право во тоа.. но ме нервираат личности што си се сожалуваат самите.

10. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    не демек тој е вториот спрат ама незнам дали приметифте горниот спрат е куката на бену од 1001 ноќ

11. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.237
    Допаѓања:
    248.109
    Приметив па затоа и прашав, а и пред неколку епизоди Али го дадоа во истата куќа како да е негова, тогаш кога девојка му се иселувашеод кај него.

12. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Јас мислам дека не е проблемот во Неџла, него кај Али Ризо. Неџла им кажа да дојдат, ама Ризо заради гордоста несакаше.

А вие како да ми ги читате мислите :D И јас сакав потоа да пишам дека е куќата на Бену (кога го дадоа Али, кога отидоа во спалната, креветот веше исти :lol: јас тоа приметив :rofl: ) од 1001 ноќ

13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Па Неџла несака да ги викне и да им помага затоа што после на глава ќе и се качат Кемал и Сузан, одма ќе речат дека тоа чекала да умре Џем да ги прибере дома нејзините и да му ги трошат парите :)

На SOVRSENSTVO му/ѝ се допаѓа ова.
  14. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    ^^епа они нели еднаш ги повика, кога Хајрие ја намести... Ама Али Риза несакаше, добро таа догаш беше приморана да ги викне од Хајрие ама... :lol: Ајде вечер да видиме што ќе се случи :)

15. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.958
    Допаѓања:
    111.650
    Оффи работата е што куќата се уште е на семејството ајдиноглу. Не е на Неџла. А Неџла не е баш обожавана од страна а родителите на Џем. И затоа се ребри да ги прибере. Плус, за ситуацијата не е крива Неџла за она да ги вади од кал туку суртукот Шефкет.

Јули, куќата е иста само поголема е и нормално е да има разни соби каде што е снимано.

Ако сакаш нешто друго да ти кажам пиши ЛП ќе одговорам без проблем. Позз

16. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.237
    Допаѓања:
    248.109
    Фала Нена, ако нешто ми стане нејасно одма ти пишам :*

17. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    672
    да истата куќа на Бену и Керем е!

18. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.373
    Допаѓања:
    22.398
    Не ја гледав денешната епизода. Ај ако не ве мрзи, кажете ми накратко што се случи?

19. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.201
    Допаѓања:
    8.431
    Али ја носи Неџла во неговото ателје, но таа ја одбива секоја помисла на зближување. Отворено му кажува дека не може да го заборави Џем и не сака да се врзува со некој. Хајрије и Шефкет настојуваат да ја поправат струјата и Хајрије се нервира дека ова намерно им го прават соседите за да ги избркаат. Нуридан ја притиска Ферхунде да си го среди животот. Џејда и се јавува на Ферхунде и му ја кажува имотната состојба на Огуз и дека тој купил куќа и тоа куќата на Митхат што ја изненадува Ферхунде. Лејла е пресреќна поради куќата. Рејхан ја кани Фикрет да излезат во град, на што се вмешува Џеврије. Шефкет се нервира што неговите родители не ја делат радоста поради враќањето во старата куќа зошто им ја купил Огуз. Али не се откажува од намерата да ја освои Неџла, иако таа не попушта и се држи на дистанца од него. Џеврије со своите коментари за пејачката Барах почнува да предизвикува сомнеж кај Фикрет и да го разорува бракот на синот. Али ја враќа Неџла дома и тоа го гледа Али Риза. Митхат почнува да си го средува животот без Ферхунде.

20. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Јас мислам дека не е истата куќа. Видовте вчера од каде си улезе Неџла дома, кога Али ја остави... :wasntme: