1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Нели дојдоа одпозади :?: мене така ми се причини. Плус и Али Риза кога ги виде од кујната, прозорецот беше завртен од другата страна..или па :?:

2. superman1234

superman1234 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    ......Vaka jas mislam deka realno da zborime Ferhunde e najrealen lik vo serijata .....stavete se na nejzino mesto ....mozebi nekoi nejzini postapki se rezultat na nejzinoto tesko detstvo i zatoa treba da ja razbere i podrzime ... bilo koj od vas da e na nejizno mesto bi postapil isto svetot denes e tolku bescuvstvitelen i site luge se tolku sebicni .....znaci ne smeeme da i zameruvame na Ferhunde Tekin zatoa sto saka da zivee ubavo :) neli ???
    [mod-kirilica:3lp27jvc][/mod-kirilica:3lp27jvc]

3. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Па незнам. Ах, што збрки ни прават :wasntme: :lol:
    Кололку ми е мило што Џеврие нон-стоп ја дават последниве епизоди :)

4. Biggie

Biggie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    62
    ^^ Јас мислам дека е сменета куќата на Неџла. Ми личи на онаа кај што живееја Керем и Бену од “1001 Ноќ’’. Нели, :wasntme: ? :D

5. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.373
    Допаѓања:
    22.398
    Сменета е куќата на Неџла. Старата повеќе ми се допаѓаше. :D

6. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.610
    Допаѓања:
    2.471
    ај некој ако сака на кратко нека раскаже што се случи денес

7. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    и јас приметив,можеби тоа е истата екипа која ја реализирала серијата 1001 ноќ,па сега ја имаат снимано оваа серија во исти објеки со визуелно изменет ентериер

8. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    :clap: точно, девојката сака да се одмазди кога некој нешто ќе и згреши (а кој не посакува). На вас некој да ви згази на суетата (а сите луѓе се колку-толку суетни, во мали количини суетата е нормална) и да сте во можност да му го наплатите тоа дебело, не би посакале барем да му вратите?

А за парите и Неџла и Хајрие и сите ги обожаваат, а зашто да не и Ферхунде. Вистински борец во животот, е така изгледа жена која во животот морала да си биде и мајка и татко. Јас ја оправдувам и искрено ја жалам шо го засака дебилон

9. plawa

plawa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    130
    Серијава си ја гледав, додека не го видов крајот на нет. Сега толку сум разочарана више неможам да гледам ;(

10. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Колку ми беше мило вчера за Лејла кога си отиде во куќата. Иако не ја сакам, ама барем еднаш, како што и таа вели, да си биде среќна. Сепак сонот малку ќе и се исполни, потоа и другите ќе дојдат овде :) А јас си заплакав кога си го замислуваше татко и кај градината ;(

11. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.304
    Кога по ѓаволите ќе заврши серијава? |(

12. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Море и многу е добра...ја на нејзино место не би им дозволила на Хајрие и балонон пристап во куќата после се шо и направија.

13. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Лејла заслужва да биде среќна и да го има тоа што го има па колку падови понижења и трауми преживеа заради нејзиното непрокопсано семејство најмалку направи штета а најповеќе беше осудувана и најдебелиот крај го извлече таа
    замина со Огуз па што?ја сака и све прави за неа секој не би го направил она за неговата сакана
    кој е незиниот грев што постојано ја обвинува Али риза и неможе да и прости па нека се потсети на гревовите на неговите 2 други дечиња Шефкет-колбасот пак го доведе до пропаст овај пат можам да речам и поголема ги остави без покрив на глава ги потроше парите на Ајше па нека го избрка и него од дома или нека оди да работи нешто колбас низаеден за него само Ферхунде беше лекот само таа...

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  14. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Што да прави Ферхунде кога и се можи бе...
    кога страмнува со земја глупи луѓе тоа ти е

15. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Огуз не би рекла дека ја сака Лејла, како кажа минатава епизода Ќе ми паднете сите демек. А и тој ќе си остане истиот, само ја искористува за да се одмазди и да му нанесе зло на Али Риза.

16. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Лелееее новата куќа на Неџла ич не ми е убава. Таа колку беше голема убава и луксузна...

17. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Факт е дека Огуз е сменет и тоа многу. Ако затворот не може да смени еден маж (па и жена) барем малку...што може...и Шефкет ќе се сменеше да не му се мешаше никој, да си имаше време и простор самиот да размислува.

Дури и Шефкет кога беше во затвор конечно сфати дека треба да се однесува поинаку со Ферхунде (како се искраде со пасошот тогаш, се сеќавате?) и да не го буцкаше цела фамилија ќе се смиреа. И шо, не требаше да го вара? Да си чека требаше и да ја јадат сите секојдневно од Хајрие до она руглоно Фикрет и да ја закопаат прва? Не би рекла... Хајрие...Хајрие е за све крива, само ги подбуцнува децата и на сите им го растури животот, а шо си ги раскара децата за то да не праиме муабет. Па мнооогу е алчна дебелата. Да не е таа, Али Риза сигурно немаше да им се меша толку, тој барем на свадбата ни збор не кажа. Многу педерски се испонаша, ама барем збор не кажа.

И Огуз не ја користи Лејла, туку откога излезе од затвор сакаше да ги исправи грешките што и ги направи, сакаше да и надомести за страдањата. А нејзините не ги сака, факт, кој би ги сакал тие говеда

18. Biggie

Biggie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    62
    Па да. И овие хрватските филмови се сите од иста продукција и куќите се исти. Истото се случува и со турските, еве ако загледаме повеќе филмови ќе видиме половина познати глумци и исти куќи. :D

19. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    672
    :rofl: и јас тоа се прашувам, ептен дека ја гледам од сам почеток инаку интересот за неа кај мене опаѓа, едвај чекам да заврши.

да од една страна ја разбирам зашто е таква, но нема никогаш да ја поддржам, таа на секој можен начин се труди да го уништи тоа семејство еве сега купи стан близу нив само за да прави со нив што сака, а додека беше во нивната куќа навистина ја гледаа како ќерка, таа си ги таксаше парите свои, за ниеден проблем не учествуваше уште и ги користеше, кога Шефкет заврши во затвор одма си најде друг, па кога тој ја одјеба вака да ми простиш, се сврте кон Шефкет за да го уништи, а по која основа? па го излажа и Митхат, знам дека животот и бил тежок но таа удира каде треба и каде нетреба.

20. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    2 дена немам гледано ајде некој во лп или во спојлер нека раскаже на кратко ако не го мрзи. Ве молам :wasntme: