Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ма само ради Џеврие ја глеам серијава и дава живост, иначе пропадна. Сите станаа досадни, се нешто се жалат па и Ферхунде стана досадна, најинтересно беше кога живееше Ферхунде со овие во старата куќа и периодот кога се избаци Џеврие со нејзиното Ѕверхунде :lol: Како и да е, заклучок дека порано поинтересно беше |(

2. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    све е одлепено во серијата сакат и Али риза да го повлечат ама не му се дава чоекот бе...

3. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Како што разбрав, би требало така да заврши, значи, мене ми кажаа така, не сум сигурна, да не излезат после погрешни информациите. Еве, која сака, во спојлер ми е текстот, ако не, чекајте до крај. :)
    Лејла ќе остане парализирана во количка, Огуз ќе ја гледа. Шефкет ќе се ожени со Седеф.Ајше ќе умрела од леукемија ( :( ), Неџла ќе се венчала со Али. Џеврие ќе го задушела бебето, а Денис ќе ја видела и она на неа одма ќе ја задушела, арно ама, за да не оди Денис во затвор, ќе одела Фикрет. И она во затворот пишувала книга за нејзиниот живот и затоа понекогаш во филмот она раскажува. :|
    И, погледнете го ова:
    http://www.demotivacija.mk/ovaa-ferhunde-1433.html :D :D

4. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Девојки ззне некоја што ќе се случи сега со Фикрет и Таксин? Вистина било дека Фикрет со детето ќе живееле кај Рејхан?

5. k.r.i.s.t.i

k.r.i.s.t.i Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    50
    http://www.youtube.com/watch?v=Hqh2KlNd ... re=related

Погледнете го линков и видете што се случува со Лисјата кога е кажано на др поинаков јазик :D
    Можеби е просто и глуапаво или па премногу цинички да ги исмејувам,ама мислам дека дечкиве што работеле на клипов го направила баш ко што треба нај реално!

6. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    морам да кажам дека ја гледав последната епизода од серијата и ова нема врска
    Лејла нема да биде парализирана со мајкаму Шефкет и Ајше во последната епизода се качуваат на воз и се враќаат назад каде што живееа пред да дојдат во Истамбул Лејла ќе држи во рацете бебенце ама незнам на кој ќе биди би требало нејзино а Огуз оди во затвор ќе има судење и ќе го осудат Шефкет ќе биди во затвор и последтата епизода ќе го ослободат и ќе оди на свадбата на Седеф тие нема да бидат заедно Седеф ќе се заљуби и мажи за сосема друг човек Џеврие до последната епизода ќе биди жива никој нема да ја убие :D и баш убаво ќе се сложуваат со фикрет
    Неџла ќе се венча со Али да но пофторно ќе се разделат и таа ќе остане трудна од него и сама тој ќе ја напушти и ќе замине со Ферхунде и последната епизода е најтрагична со смртта на Али риза сцената ќе биди морничава јас се изнаплачив...

На BeYourself му/ѝ се допаѓа ова.
  7. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    ќе има денес реприза?

8. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Мене не ми кажуваа дека вака ќе заврши.Овде имате линкови од последната епизода, мене ме мрзеше да ги гледам, ама ако сакате да дознаете што ќе се случи, повелете:
    http://www.youtube.com/watch?v=NB47qspRr6A
    http://www.youtube.com/watch?v=5I4gCDny ... ure=relmfu

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    леле се изнасмеав :D нема вака да заврши кој те лажел убаво те излажал,како ги испревртел работите алал да му е :D Инаку некој имаше постирано линк за последната епизода па ако сакаш да ја гледаш зирни ја,ќе видиш дека ништо не е така :)

10. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    јас ја гледав последната епизода и ќе биде како што напиша mime87...
    а последната сцена е навистина премногу емотивна, првпат плачев така на филм, врв на сите тажни случки на сите несреќи ќе биде врв...
    а поинтересни беа првите епизоди, сега некако многу измешано е, па смената на шефкет... :^) многу некако комплициран го направија филмот

11. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    ^Епа, се извинувам. Така разбрав нешто се зборуваше, па затоа. Извинете уште еднаш. И мене ме излажаче :D ]:)

12. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    и мене еднаш истото тоа ми го имаа кажано, ама краток период по тоа се снимаше последната епизода, па погледнав и така.. ;)

13. MoonChild

MoonChild Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    91
    ја гледав серијава ама сега премногу се издолжи и не ја гледам повеќе
    читав дека на крај Али Риза ќе умре,семејството ќе се раздели итн

14. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Морам да признаам ја гледам сега последната епизода, вториот клип и си плачам Шефќет како ја испраќа Седеф. ;( Сцената со Али Риза, нема да ја забораам. :x

15. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Ама ме изнасмеа вечерва Џеврие, :D уште пеачка ни фали :lol:

16. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.221
    ај раскажете ми шо се деси денес..не ја гледавв..фала. :)

17. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Знаете ли уште колку епизоди има отприлика?

18. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    денес
    фикрет отиде во истанбул, но не сакаше да и каже на нејзините зошто се скарале со таксин, само кажа дека тој има друга.. и да, пред тоа џеврие се јави да праша дали фикрет е таму.. ферхунде имаше кошмари за куќата и за семејството.. шевќет повторно разочаран од животот.. џеврие и нејзините глупости :D сега во врска со "љубовницата" на таксин...
    и тоа од прилика.. :)

а за епизоди мислам дека има уште прилично многу, мислам дека не се баш при крај.. незнам точно

19. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.391
    Допаѓања:
    250.152
    Ако ги даваат цело епизодите има околу 30, сега е 140 и некој епизода што се дава а вкупно се 176. Е сега ќе видеме А1 колку ќе ги издолжи. :)
    А Таксин ќе ја изневери Фикрет или во прашање е само недоразбирање?

На Hiii му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.221
    мислам дека е недоразбирање..и сепак мислам дека пак ќе бидат заедно како шо гледав по епизодите на youtube.. :)