Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Discussion in 'Серии и емисии' started by Barbica, Aug 31, 2010.

1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Ма само ради Џеврие ја глеам серијава и дава живост, иначе пропадна. Сите станаа досадни, се нешто се жалат па и Ферхунде стана досадна, најинтересно беше кога живееше Ферхунде со овие во старата куќа и периодот кога се избаци Џеврие со нејзиното Ѕверхунде :lol: Како и да е, заклучок дека порано поинтересно беше |(

2. mime87

mime87 Популарен член

све е одлепено во серијата сакат и Али риза да го повлечат ама не му се дава чоекот бе...

3. BeYourself

BeYourself Популарен член

Како што разбрав, би требало така да заврши, значи, мене ми кажаа така, не сум сигурна, да не излезат после погрешни информациите. Еве, која сака, во спојлер ми е текстот, ако не, чекајте до крај. :)
    Лејла ќе остане парализирана во количка, Огуз ќе ја гледа. Шефкет ќе се ожени со Седеф.Ајше ќе умрела од леукемија ( :( ), Неџла ќе се венчала со Али. Џеврие ќе го задушела бебето, а Денис ќе ја видела и она на неа одма ќе ја задушела, арно ама, за да не оди Денис во затвор, ќе одела Фикрет. И она во затворот пишувала книга за нејзиниот живот и затоа понекогаш во филмот она раскажува. :|
    И, погледнете го ова:
    http://www.demotivacija.mk/ovaa-ferhunde-1433.html :D :D

4. A-j-a

A-j-a Популарен член

Девојки ззне некоја што ќе се случи сега со Фикрет и Таксин? Вистина било дека Фикрет со детето ќе живееле кај Рејхан?

5. k.r.i.s.t.i

k.r.i.s.t.i Истакнат член

http://www.youtube.com/watch?v=Hqh2KlNd ... re=related

Погледнете го линков и видете што се случува со Лисјата кога е кажано на др поинаков јазик :D
    Можеби е просто и глуапаво или па премногу цинички да ги исмејувам,ама мислам дека дечкиве што работеле на клипов го направила баш ко што треба нај реално!

6. mime87

mime87 Популарен член

морам да кажам дека ја гледав последната епизода од серијата и ова нема врска
    Лејла нема да биде парализирана со мајкаму Шефкет и Ајше во последната епизода се качуваат на воз и се враќаат назад каде што живееа пред да дојдат во Истамбул Лејла ќе држи во рацете бебенце ама незнам на кој ќе биди би требало нејзино а Огуз оди во затвор ќе има судење и ќе го осудат Шефкет ќе биди во затвор и последтата епизода ќе го ослободат и ќе оди на свадбата на Седеф тие нема да бидат заедно Седеф ќе се заљуби и мажи за сосема друг човек Џеврие до последната епизода ќе биди жива никој нема да ја убие :D и баш убаво ќе се сложуваат со фикрет
    Неџла ќе се венча со Али да но пофторно ќе се разделат и таа ќе остане трудна од него и сама тој ќе ја напушти и ќе замине со Ферхунде и последната епизода е најтрагична со смртта на Али риза сцената ќе биди морничава јас се изнаплачив...

BeYourself likes this.
  7. mime87

mime87 Популарен член

ќе има денес реприза?

8. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Мене не ми кажуваа дека вака ќе заврши.Овде имате линкови од последната епизода, мене ме мрзеше да ги гледам, ама ако сакате да дознаете што ќе се случи, повелете:
    http://www.youtube.com/watch?v=NB47qspRr6A
    http://www.youtube.com/watch?v=5I4gCDny ... ure=relmfu

Plavusa.17 likes this.
  9. maca99

maca99 Популарен член

леле се изнасмеав :D нема вака да заврши кој те лажел убаво те излажал,како ги испревртел работите алал да му е :D Инаку некој имаше постирано линк за последната епизода па ако сакаш да ја гледаш зирни ја,ќе видиш дека ништо не е така :)

10. L0ve

L0ve Истакнат член

јас ја гледав последната епизода и ќе биде како што напиша mime87...
    а последната сцена е навистина премногу емотивна, првпат плачев така на филм, врв на сите тажни случки на сите несреќи ќе биде врв...
    а поинтересни беа првите епизоди, сега некако многу измешано е, па смената на шефкет... :^) многу некако комплициран го направија филмот

11. BeYourself

BeYourself Популарен член

^Епа, се извинувам. Така разбрав нешто се зборуваше, па затоа. Извинете уште еднаш. И мене ме излажаче :D ]:)

12. L0ve

L0ve Истакнат член

и мене еднаш истото тоа ми го имаа кажано, ама краток период по тоа се снимаше последната епизода, па погледнав и така.. ;)

13. MoonChild

MoonChild Истакнат член

ја гледав серијава ама сега премногу се издолжи и не ја гледам повеќе
    читав дека на крај Али Риза ќе умре,семејството ќе се раздели итн

14. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Морам да признаам ја гледам сега последната епизода, вториот клип и си плачам Шефќет како ја испраќа Седеф. ;( Сцената со Али Риза, нема да ја забораам. :x

15. savana

savana Популарен член

Ама ме изнасмеа вечерва Џеврие, :D уште пеачка ни фали :lol:

16. Adi888

Adi888 Форумски идол

ај раскажете ми шо се деси денес..не ја гледавв..фала. :)

17. Hiii

Hiii Популарен член

Знаете ли уште колку епизоди има отприлика?

18. L0ve

L0ve Истакнат член

денес
    фикрет отиде во истанбул, но не сакаше да и каже на нејзините зошто се скарале со таксин, само кажа дека тој има друга.. и да, пред тоа џеврие се јави да праша дали фикрет е таму.. ферхунде имаше кошмари за куќата и за семејството.. шевќет повторно разочаран од животот.. џеврие и нејзините глупости :D сега во врска со "љубовницата" на таксин...
    и тоа од прилика.. :)

а за епизоди мислам дека има уште прилично многу, мислам дека не се баш при крај.. незнам точно

19. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Ако ги даваат цело епизодите има околу 30, сега е 140 и некој епизода што се дава а вкупно се 176. Е сега ќе видеме А1 колку ќе ги издолжи. :)
    А Таксин ќе ја изневери Фикрет или во прашање е само недоразбирање?

Hiii likes this.
  20. Adi888

Adi888 Форумски идол

мислам дека е недоразбирање..и сепак мислам дека пак ќе бидат заедно како шо гледав по епизодите на youtube.. :)