Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.276
    Допаѓања:
    113.703
    Не се сеќавам добро зашто одамна беше ама
    мислам дека таксин уствари сега ќе ја изневери Фикрет. Се ми се чини дека сега во наредниве епизоди ќе се начука и ќе легне со певаљката. Фикрет ќе се врати заради децата ама кога ќе дознае дека сепак било виста дека ја изневерил пак ќе си оди и после и Таксин со Џеки и децата ќе се преселат во истанбул. Пак ќе повторам одамна ја гледав пред 2 години ама мислам дека така нешто беше.

2. Miax

Miax Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    14
    Досадна ми стана серијава..Само последната епизода ќе ја гледам кога Али Риза ќе умре..Леле колку е жално 20000 пати на Youtube ја гледав и 20000 пати плачев.
    Не ја можам таа епизода,стварно не ја можам. ;( ;( ;( ;( ;(

3. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Кошмарот на Ферхунде ]:) нешто најинтересно, најдобра сцена :lol:

А да и јас мислам дека сега Таксин ќе ја изневери (баш како што кажа нена).
    Ех, сега ме заинтересира што ќе биде вечер и следните 5-6 епизоди, ќе погледнам па ке ви кажам :)

4. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    девојки јас сум изрод..па дваесет пати ја гледав последната епизода и никако не заплакав..ама воопшто не ми се плачеше...во мене е кривицата,штом сите сте плачеле..како и да е во однос на серијава се повеќе и повеќе ја тупат..златна џеврие е тука па се смеам со неа..сепак не се откажувам,ке ја гледам до крај..може и ќе заплачам хехе

5. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Гледав па да споделам што ке се случи во блиско време (незнам ова кај нас кога ќе биде ама оваа или следната недела сигурно:) ) и само кажувам по сцени, не разбирам незнам што зворуваат :| Инаку кога гледам на нет ми е пожално него на ТВ :D
    Ризо ке отиде кај Таксин, таму ке биде една жена (мислам пеачката), ама потоа ке разговараат Огуз и Џејда ке се степаат, Џуџето и Јаман ќе се сретнат во Италија, Огуз и Лејла за нешто ке се караат, и имаше скандал во весник, Неџла и Али ги сликаа, а тие само разговараа, е сега незнам што е текстот :wasntme:

Знам малку глупаво е објаснувањето но :lol:
    А Џекица е поинтересна кај нас кога зборува него глумицата :rofl:

6. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    И јас имав разбрано дека Тахсин ќе ја вара, и изгледа така и ќе биде.

7. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Леле денес се премеав на тоа кога Нехир ја виде Ферхунде :rofl: :D

Изгледа утре ќе биде тоа што го пишав :)

8. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    ке вара таксин со певаљката??? па шо глумеше во тој случај зошто таа глумеше поштена и се опра од плачење?? :fubar: :fubar: цц ц ц ц Бог да чува...кутра фикретка...

9. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Fикрет и Таксин глупиот ќе останат заедно на крајот ама не баш во добри односи како што гледав и да Таксин ќе ја вара...боже уште да те вара е онај ама ај сите и тој да го потпикни во забранетото да види како е..
    Ферхунде полуде одлепе со кошмарите
    мн.ги кратат епизодите ја губам заинтересираноста

10. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Јас како што слушнав Таксин понатаму и ќе ја тепал Фикретка.
    Се бара Нена да ни каже дали е точно :?: :D

11. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.276
    Допаѓања:
    113.703
    Не е точно. :D Ни таксин ќе ја тепа фикрет, ни фикрет ќе оди во затвор ни џеврие ќе умре.

На butterfly.93 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    на крајот
    они ке се пак во куќата многу ке е убава внатре бела, огус ке оди во затвор а истиот ден шефкет ке излезе од затвор.Али Риза е парализиран дома ке остане со куќната помошничка Натали а Другите ке одат на свадбата на Седеф(многу е убава седеф на свадбата незнам кој е тој со кој ке се жени.Во една роова кола ке се кабриолет)и шефкет само ке гледе од страната со насолзени очи,а Алириза е во дворот и си заамислува несто и кога сите ке си дојдат од свадба ке го најдат алириза умрен во дворот и после лејла хаирие и шефкет ке се вратат да живеат во оној град каде што се живееле порано а таксин фикрет џеврие и неџла остануваат во истамбул и накрајот ја даваат ферхунде во вилата ПРАЗНА и имаше само една лика кога се сликани она шефкет лејла неџла ајше хаирије усте од кога се жени она со фикрет и ја зима рамката во раце и филмот завршува :clap:

На eutixismena му/ѝ се допаѓа ова.
  13. srcka55

srcka55 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    18
    дали ќе може некој да ми даде линк од последната епизода...баш сакам да ја видам ама нз како да напишам на ју туб....фала однапред :)

14. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.276
    Допаѓања:
    113.703
    Пиши yaprak dokumu final bolum :)

15. eemmiilliijjaa

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
  16. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Ај плииииииииис накратко за денешната, негледав.
    Се смирија ли Тасин и Фикретка?
    :rofl: :rofl: :lol: ;)

17. eemmiilliijjaa

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    не за малку ке се смиреа таксин му раскажа се на али риза и али риза се јави дома да не се грижат и рече дека не е ништо како што мисли фикрет а пред тоа рејхан и кажа на нуниш дека го видела таксин со таа жена и нуниш после и се јави на џеврие а само што се јави али риза и кажа дека не е ништо како што мисли фикрет еве тија џеврие и кажа на фикрет да се враи дома да го прибере на таксин бидејки многу се опуштил и и кажа дека рејхан го видела со таа жена и после фикрет и се јави на рејхан ја праша дали е вистина и рејхан и кажа дека е вистина ии ајдее се се збрка :doh:

18. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    Мене ништо не ми е јасно, нели фикрет ќе биде во затвор, нели од таму раскажува, нели џеврие ќе умре..Ваљда не бладам дека ја видов на клипов.

19. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.276
    Допаѓања:
    113.703
    Нема да иде Фикрет во затвор, Џеврие ќе си биде жива и здрава до крај. Тоа што го виде е фикрет седната на прозор во куќа не е во затвор. Старите куќи во приземје од секогаш имале решетки како заштита од крадци.

20. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    :) мене ми раскажуваа..хахах, кој знае од каде добиле таква информација.