Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сиротка. Собираше собираше се во себе и на крајот кога се расплача, ептен ми падна жал :(

2. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    врувале или не серијава ми стана предосадна една недела ја немам гледано и воопшто не ми недостига многу кратат од епизодата и одолговлекуваат пссс

3. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    навистина, многу се издолжи целата серија.. да не ја кратеа досега ќе беше завршена, па најверојатно ја кратат за да добијат повеќе гледачи, или што знам јас :^)
    како и да е, треба или пауза летово да направат, па од септември да ги даваат епизодите како што треба, или од сега да почнат да ги даваат цели епизоди..

4. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    ако ја прекинат сега уште за малку што се вели серијата ќе ја изгубе целата смисла и заинтересираност нема уште многу да ги даваат целосно епизодите уште за малку ќе заврши и готово ...

5. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    кога ја дават репризата денес? не го гледав синока па сакам да гледам што се десило...

6. caroline.costa

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    На програмата пишува во 17:45 реприза.

7. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Денес нема да има, а утре во 18:00 ќе има... За сите што незнаат дека е преместено :)

8. caroline.costa

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Има имаа еве го почна. Гледајте ;)

9. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
  10. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Греотка ми е и за Таксин, кутриот како плачеше ко мало дете, се гледа дека искрено се кае и си ја сака Фикретка :(
    А оваа глупата ПЕВАЉКА го искористи кога беше пијан :x Па и уште му вели се случи оти беше посебен случај, срамота дете има а си избира типкава посебни со кои ќе преспие :tmi:

11. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.411
    Допаѓања:
    22.711
    Денес ќе има ли нова епизода од серијава? Или реприза од вчера, завчера? Не сум ја гледала повеќе денови....Само овде што ве читам, разбрав нешто..

12. caroline.costa

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Нема да има нова епизода, а нема да има ни реприза :)
    Утре.

13. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    213
    леле како ја излаза огуз лејла кога и кажа дека е на пат а тој пред вратата цццц

14. paulina2

paulina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    122
    ne znam kako mozhe mladi i urbani devojki da sedat pred televizor kako babi da gledaat sapunici i da placat koga ke se sluci nesto loso...ne razbiram stvarno...ovaa serijava Katastrofa..tolku mracna,tolku negativna,celo vreme placki,samo nesreki im se slucuvaat i shto ima tuka ubavo i interesno
    Zemete gledajte serii od tipot Ocajni domakinki,Prizon break i slicno...
    [mod-kirilica:2zlwxer5][/mod-kirilica:2zlwxer5]

15. Blumarine

Blumarine Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    188
    На почеток, ја гледав серијата, но како што течеше понатаму - почна сериозно да ме нервира и да ми се крева притисокот од глупости! :devil:

Само нешто лошо им се случува, и што е најинтересно, самите се криви за несреќите.
    Ферхунде така, Ферхунде вака - па Шефкет е тој што се сплетка со неа и ја донесе дома, не?
    Лејла и Неџла се скараа за маж, ејјјј за маж, па Неџла била крива затоа што избега со Огуз ... Огуз беше нејзин дечко, Лејла беше таа што кришум од сестра си му се јавуваше - и сама се пикна кај него в кревет.
    Али Риза се соочува со конфликт помеѓу неговата чесност и реалноста - и на крај испаѓа дека никогаш не е во право. Хајрие е изгорена за пари, тешка материјалистка, која во голема мера е виновна за конфликтот меѓу децата, затоа што постојано крие што се случува ...

И на крај, страдаат од погрешен тајминг :lol:

Веќе ми се смачи од турските серии, сакам шпанска серија! :$
    Сакам да го слушнам она „но ме дехес пор фавор, јо те кјеро“, „те бој а матар“ и легендарното „џо сој ту мадре дам ит“!!!
    Сакам некое латино песниче во најавната шпица, свирач со сомбреро, малце да ми ја стопли душата :D

16. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Прво се извињавам за офф топик, ако треба бришете ама морам.

А јас не знам како може да влетувате во тема која не ви фаќа око и да делите совети кој што прави и како да прави.
    Во ваквите случаи ВИЕ сте поголеми баби. :!:

Јас си ја гледам серијава, ја почнав и ќе ја догледам, па што сака нека биде...ако треба и уште три години да ја влечкаат и да ја цепкаат на епизоди од по 20 мин. ќе ја догледам.
    Не ја следам ептен редовно како фанатик, ама нели и да скокнам три епизоди пак ќе бидам во тек. :lol:
    И да уште нешто...не ја сакам Неџла. ]:)

На macysh и esperanca им се допаѓа ова.
  17. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.253
    Допаѓања:
    113.560
    лолитке, зашто не ја сакаш Неџла?? :) Ја па оној Шефкет не го сакам. Е заради такви луѓе оправдувам абортус :))) кај е крив за све живо па и соли памет. :envy:

За некој кој не ја гледа серијава, гледам многу си упатена каква е :)))

18. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    морам да ја пофалам Лејла дека ми е многу разубавена посебно косата бојата и е нешто посебно ...

19. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    8.431
    преубава ми е ;)

20. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    едноставно филм мора да биде направен според некоја вистинска приказна и не мораш да го гледаш тоа е твоја зелба дали ке го гледаш или не.. мене па лејла ми е одвратна и фали многу ведрина а ми личи на ЖАЛНА ВРБА искрено.. а нецла ми е прекрасна и кога е тажна и кога е сериозна многу е цврста..